Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Marit

Marit

17-09-2010 om 11:45

Ddd bijenkorf dwaze rij?

Wie is er ook zo gek van de DDD van de Bijenkorf en staat in de Dwaze Rij? Wat een gekte!
Groet,
Marit

Julia64

Julia64

17-09-2010 om 12:22

Dat is nu toch nog helemaal niet? Of heb ik wat gemist?
In mijn herinnering zijn die DDD altijd eind september/begin oktober en krijg ik ook altijd van die gele boekjes in de bus. Die kijk ik dan wel door, en ik zie soms ook wel leuke dingen, maar op de een of andere manier vergeet ik het dan weer.
Ik denk dat ik een paar jaar geleden voor het laatst de DDD heb bezocht, en me idd verbaasde over de gekte die er was losgebarsten.

Merel

Merel

17-09-2010 om 13:18

Dwaze provinciaaltjes

Vroeger gingen mijn moeder en ik een keer per jaar winkelen in amsterdam. Helemaal met de trein en oh..spannend vanuit de provincie naar amsterdam, mijn moeder deed haar handtasje altijd al onder haar jas (want amsterdam was gevaarlijk volgens haar)
We gingen vaak op een woensdag of donderdag en presteerden het jaar op jaar om precies op de doldwaze dagen te gaan....in amsterdam kwamen we dan overal al weer die gele tassen tegen en lagen we in een deuk... weer een drukke bijenkorf, want het ging ons helemaal niet om die dagen en ook de drukte hadden we liever niet. Maar ja, toen was er nog geen internet en we kregen ook geen foldertjes van de bijenkorf, en ieder jaar vergaten we het ook eigenlijk weer (anders hadden we even kunnen bellen ofzo)
Maar goed, wij hebben dus vaak in die rij gestaan ;-)

Merel

Ja sta ook al in de dwaze rij!

Hahahaha....

Op nummer 1750 en kan niet wachten om voor te dringen.... Jij?

groetjes,

Christina

Ik ben opgeschoten...

en sta nu in de wachtrij tussen 700-800..

Maxime.M

Maxime.M

20-09-2010 om 18:48

er is een vituele rij??? haha ik dacht een echte...en daar heb ik wel eens tussen gestaan.

Dom vraagje

maar wat is dit nu weer, en moeten wij daaraan mee willen doen?

Groeten,

Temet

Slaat nergens op

Ha, ha, wat een waanzin! Ik sta op plaats 10947....

Even gezocht...

want ik heb ook geen idee wat het is.
http://www.debijenkorf.nl/dedwazerij
Je staat in een virtuele rij, en kunt voordringen of mensen ver voor je uitdagen. Degene waar je wilt voordringen, of die je uitdaagt krijgt een mailtje waar binnen een uur op gereaeerd moet worden. Als je vooraan staat in de rij op 26 sept. mag je ook vooraan staan bij de dwaze bijenkorf dagen.

Dank je

Ik zou dan iets moeten doen waar ik geen zin in heb in de poging iets te winnen waarvan ik nog niet weet of ik er zin in heb. Want het heeft alleen maar zin om vooraan te staan bij de DDD als er iets is wat je wilt hebben. Vind ik tenminste.

Dus moet je eigenlijk van tevoren die folders doornemen. En daar gaat het mis, want ze bezorgen die dingen bij ons niet (zeker te min, die buurt) en dan moet je je behelpen met de digitale versie en-die-is-zo-t-r-a-a-a-a-a-a-a-g dat ik halverwege de moed maar opgeef. Althans, zo verging het me de afgelopen jaren.

Hou ik die centen ook weer in mijn zak ;-)

Groeten,

Temet

Margriet*

Margriet*

21-09-2010 om 22:11

Hee temet

Woon ik in een iets betere buurt ;-D, wij krijgen en de Bijenkorffolders en de Ikea gids (maar of ik met het laatste zo blij ben...). Je mag ze best even lenen hoor, ik zie genoeg leuke dingen maar ja heb ik het ook nodig.....
Ok de Kapla is goedkoper (dochter is bijna jarig) en een mooie leren jack en wat winterkleding voor de kids en ....

Folders

Ik krijg de folders ook, maar volgens mij is dat omdat ik een BIJ-card heb en heeft het verder niks met de buurt te maken. De IKEA-gids krijg ik vanwege de Family-card.

Het schijnt overigens dat de folders van de Bijenkorf online nog meer pagina's bevatten.

Chris (heeft teveel Cards)

Marit

Marit

22-09-2010 om 22:24

Christina

Ik word geeeeek! Sta nog steeds (of alweer) ergens rond de 3.000. Ik denk dat ik gewoon maar niks meer moet doen tot zondag, en dan toeslaan.
Groetjes,
Marit

11.065

Heb 2 dagen niets gedaan en sta nu weer op 11.065!!!!
Ga nu nog 1 of 2 keer de strijd aan en dan weer op de laatste dag....om gekkk van te worden...het heet niets voor niets dus de 3 DWAAAZE dagen!

groetjes en misschien tot in de rij...

Christina

253

Ha, ben gevorderd tot platas 253. Maar ik heb geen idee waar de prijzen vallen. Dat kon je via facebook te weten komen maar ik heb (en wil) geen facebook account...

Nee

ik ben er totaal niet gek op, ik vermijdt die massahysterie.

Ik heb ooit tijdens de ddd op de roltrap in Amsterdam gestaan, er waren zoveel mensen dat de mensen van de roltrap niet normaal die trap afkwamen en dus elkaar onder de voet liepen. Ik heb mensen heel eng paniekerig uit hun ogen zien kijken.

En dat allemaal voor een lelijke bh voor een tientje, dat gegraai in bakken, vreselijk denegrerende manier van consumeren vind ik het.

Dus dat was de laatste keer. Het zelfde zag ik bij de AH afgelopen kerst, mensen compleet opgefokt zoeken naar en parkeerplaats, geduw bij de voorverpakte ham etc. Gelukkige kerstdagen... Jezus mensen, doe toch normaal.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.