Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Maria

Maria

06-07-2010 om 13:44

De spaanse droom nu?

Wie van jullie heeft vorig jaar De Spaanse droom gezien, waar toe het echtpaar Uko en Lieve de prijs wonnen om een b&b uit te baten in Zuid-Spanje met hun drie (kleine) kinderen. Ik vraag me af hoe het nu met hun gaat. Ze hebben een website maar die is niet echt geactualiseerd en verder kan ik ook geen actuele informatie vinden op internet. Of zoek ik verkeerd?

Tinus_p

Tinus_p

06-07-2010 om 13:51

Heu

Mail ze eens? Is wel zo correct ipv hier naar ze vragen zonder dat ze het weten.

Verbaasde vrouw.

Verbaasde vrouw.

06-07-2010 om 14:04

Heu tinus?

Wat is dit voor een aanval? Ik begrijp dat het een tv-programma is geweest. Wat is er verkeerd aan om m.b.v. anderen meer info te verkrijgen???

Pluk53

Pluk53

06-07-2010 om 14:22

Achterbaks

"Wat is er verkeerd aan om m.b.v. anderen meer info te verkrijgen???" heel veel.
Lijkt op riooljournalistiek. Als er geen openbare/toegankelijke info door henzelf verstrekt wordt, dan respecteer aub hun privacy.

Huh?

Die mensen runnen een b&b. Ze zijn dus wel gebaat bij wat reklame op een forum als dit.....

Gr. Poezie.

Verbaasde vrouw

Verbaasde vrouw

06-07-2010 om 14:38

Tjongejonge!

Wat een overtrokken reacties zeg! Poezie heeft gelijk en als deze mensen zo graag privacy willen, dan moet je helemaal niet meedoen aan een tv programma! Voor mij blijft het een onschuldige vraag.

Maria, ik hoop dat je op één of andere manier meer info kan krijgen over deze mensen.

Brianna F

Brianna F

06-07-2010 om 15:03

Poehee

Een onschuldige vraag, als je het t.v. programma gevolgd hebt lijkt het me logisch dat je wilt weten of het ze gelukt is.

Maria

Maria

06-07-2010 om 16:55

Nee he....

Ongelooflijk hoe een totaal onschuldig vraagje geïnterpreteerd kan worden. Riooljournalistiek nog wel... man man, dat zegt meer over jou dan over mij hoor Pluk53.
En ze zien me aankomen... "willen jullie me aub vertellen hoe het met jullie gaat?"... vraag van een totaal onbekende Maria....

Laat maar. Hier heb ik geen zin in.

Verbaasde vrouw.

Verbaasde vrouw.

06-07-2010 om 17:12

@ maria

Jammer dat je je uit het veld laat slaan door deze lompe reacties, maar ik kan ook begrijpen dat je hier he-le-maal geen zin in hebt.

Lieve Geelen heeft Hyves: http://lieveg.hyves.nl/?ref=sr
Misschien durf je het aan haar een berichtje te sturen.

Succes!

Ziekelijk?

Hoezo ziekelijk? Ik vraag me ook weleens af of dat leuke stel uit Den Bosch nog steeds een toptent heeft. Of dat Engelse stel Dawn en die vent met die neus, haha, hilarisch duo. Of hoe het de eerste next topmodels vergaan is. Daar vind ik niks ziekelijk aan. Ik vraag me zoveel af, dat zit in de menselijke natuur. Het afvragen op 'n forum is wellicht iets anders maar een nee dat weet ik niet lijkt me afdoende.

Maria

Maria

07-07-2010 om 10:01

Didi68

Hemeltjelief... ik stel één simpel vraagje omdat ik me dat, inderdaad, afvroeg, net als Myar dat verwoordt. Ik speur helemaal niet van alles af. Ik heb even op de website gekeken waar ik geen (nieuwe) dingen zag staan en in één blik op je google-resultaten, zie je al dat het gaat om oudere info. Ik kijk ontzettend weinig tv, lees geen (roddel)bladen, dus ik vroeg me het gewoon af, gewoon simpel, niks speurderig, niks stalkerig, gewoon zo'n losse gedachte "hé... hoe zou het daarmee zijn?".... En ik vind helemaal niet dat ik recht heb op die informatie... hoe kom je daar in hemelsnaam bij????? Waar zeg ik dat?
Wat een gedoe om niks!!!

Tinus_p

Tinus_p

07-07-2010 om 10:49

Wat dingen

verbaasde vrouw:
"Wat is dit voor een aanval? Ik begrijp dat het een tv-programma is geweest. Wat is er verkeerd aan om m.b.v. anderen meer info te verkrijgen???"
Nouja, strikt genomen is dat roddelen. Ik vind riooljournalistiek een groot woord, maar enig respect voor privacy is wel zo netjes. Verder is 'zelf vragen' ook betrouwbaarder. Die mensen hebben blijkbaar een website, ze zijn dus waarschijnlijk bereikbaar, dan hoor je uit de eerste hand hoe het zit. Overigens geldt dat ook voor hun hyves, die blijkbaar openbaar is.

Maxime.M

Maxime.M

07-07-2010 om 12:58

Niet ziekelijk

Zeg, wat zijn we weer onaardig tegen elkaar. Dit is toch niet meteen ziekelijk of stalken?
Ik zou denk ik zelf een mailtje sturen naar het e-mail adres wat waarschijnlijk wel op die website staat (nadat ik dan als eerste tot conclusie ben gekomen dat ik op internet niets kon vinden) en dan gewoon een leuk mailtje sturen. Dat je het leuk vond om hun programma te volgen en dat je benieuwd ben hoe het nu met hun gaat, is toch vriendelijk en geinteresseerd? Kunnen zij zelf bepalen of ze reageren op je briefje of niet.

Maxime

Kim Groothof

Kim Groothof

09-07-2010 om 15:06

Heel raar die reacties

Naar mijn idee een hele gewone vraag van Maria.
Maria: er staan foto's en één wat mindere recensie op zoover.nl De overige beoordelingen (zonder recensie) zijn prima, ze scoren een 9.2.

B&b van de spaanse droom

Bij mijn weten zijn ze gewoon van start gegaan. Je kunt ze rustig mailen, als ze de tijd hebben mailen ze persoonlijk terug (als je een kamer wilt huren, natuurlijk wel sneller ;-)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.