Home » Forum » En farrah dan

En farrah dan...?

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Ayanna
En farrah dan...?

Ik was een klein onooglijk propje met een soort van prikkeldraad-kapseltje, krullen waar geen doorkammen mogelijk was. Mollig, onhandig en heel onzeker.
En daar waren Charlie's Angels ineens! Met Farah Fawcett!!!! Zo wilde ik OOK worden.... De uren, de dagen, de maanden dat ik heb zitten dromen.....ik zou op een dag wakker worden en dan was ik ook zo mooi! En zo blond en steil haar en slank.... Ik kon uren naar foto's van haar blijven kijken. Kreeg er geen genoeg van.
Arm, arm klein meisje van toen. Wat zou ik graag een keer naar jou terug willen kunnen gaan. En je vertellen dat je zo veel mooier bent dan alle Farahs van de hele wereld. Dat je nu nog een klein, lelijk eendje bent. Maar dat je op een dag tevoorschijn komt als een prachtige zwaan!!! Eéntje die veel mooier is dan Farah. Want mooi is maar een betrekkelijk woord en mooi is niet het belangrijkste. Stil maar klein meisje, alles komt goed. Gebruik je fanatasie, droom verder en WEET dat al jouw dromen ook uit gaan komen. Want je bent zo mooi, ook nu als lelijk eendje....

CC
Je hebt gelijk

Ten tijde dat ik het hier boven schreef zat ik er een soort van "midden" in. Het was toen zo ontzettend onwerkelijk.
Ook van Farah vind ik het erg. Ze heeft een oneerlijke strijd gestreden. Ik was dol op de Charlie's Angels. Zo vaak met mijn zus in huis na gespeeld. Zeker net na de verhuizing. Kon je je nog goed verstoppen achter dozen en zo.
Ook van haar is het tragisch ja!

Manda Rijn
Farrah

ze heeft 2 rr'en in de voornaam.

tonny
Oneerlijke strijd - o.t.

vind ik zo'n eigenaardige opmerrking.

Is er bij een ziekte ook een eerlijke strijd mogelijk dan?

tonny

Rafelkap
Winnen -ot

Ik vind het zo raar om te spreken van "winnen" bij kanker. Je hebt pech of je hebt geluk. Bij 'niet overwinnen' klinkt het alsof je gefaald hebt en dat is het natuurlijk niet. Maargoed, ot. Deze mevrouw kende ik niet.

reina
Farrah

Ja, haar overlijden wordt bijna vergeten, ik vind het heel erg, onvoorstelbaar wat zij aankon de laatste tijd.

Kaaskopje
Triest

Om eerlijk te zijn vond ik het overlijden van Farrah sneuer dan van Michael Jackson. Erg als je zo jong al aan kanker moet overlijden.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.