Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Balletmama76

Balletmama76

06-08-2009 om 19:58

Ex-mannen - altijd leuk om te hebben!

Want je gaat je nooit vervelen!

Ex' mobieltje is stuk, maar hij gaaf mij enkele weken geleden de nr van zijn vriendin, zodat ik hem bereiken kan, als er iets is met dochterlief.

Ex zat zijn vriendin altijd een beetje af te kraken. Of tenminste zo doen, alsdat zij niks doet voor hem en hem alleen maar beperkt in zijn leven. Hij is depressief en hiervoor in behandeling.

Gisteren had ik in de online-krant van mijn oude regio in Duitsland gelezen, dat het bij hun in straat gebrannt heeft. Dus ik vond het wel zo netjes, ff een smsje te sturen of bij hun alles ok is. Op het mobieltje van zijn vriendin.

Ik was stomverbaasd, een echt hartelijke antwoord van haar te krijgen, zo in de stijl: "Wat aardig dat je vraagt, wij zijn ok, was niet bij ons in huis."

Vervolgens stuurde zij ZOMAAR haar email-adres - terwijl ex altijd zo deed, als dat zij helemaal geen contact wil. Maar dat wilde ze dus wel, heel graag zelfst, omdat ze toch ff iemand nodig heeft om te praten over ex en zijn ziekte.
Maar wat zo creepy is - zij praat precies zo als ik 8 jaar geleden gepraat heb - dat zij al haar kracht aan hem geeft en alles voor hem zal doen.

Ik heb haar gezeggt, dat dat heel aardig van haar is, maar dat zij ook iets voor zichzelfst moet doen, want anders gaat zij stuk hieraan. Mijn ex depressie is erg besmettelijk, hij trekkt andere mensen erin. Daarom, als zij deze kracht wil blijven houden, moet zij zorgen dat zij iets heeft, waaruit zij kracht kan scheppen.

Ik vind haar in elk geval erg aardig, helemaal niet zo, als mijn ex haar beschreven heeft, zij en ik hebben nog best lang gechat online, totdat ik naar werk moest, over hoe haar leven met mijn ex is - en het is allemaal zo herkenbaar. Dezelfde ellende.

Ik denk, dat ik er weer een goede vriendin bij heb.

amk

amk

06-08-2009 om 20:01

Gedeelde smart

is halve smart, maar het stuk "I told you so!" wordt dan meestal weer minder gewaardeerd.

Balletmama76

Balletmama76

06-08-2009 om 20:07

Nee

Ne hoor, dat zal ik haar ook niet zeggen. Ik weet uit eigen ervaring, dat je dat niet wil horen in zo'n situatie...;-)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.