Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

jessica 5

jessica 5

26-08-2013 om 23:58

expeditie robinson 2013

Donderdag 29 augustus 20:30 uur bij RTL 5. Dit jaar alleen met Nederlanders. Wie gaat er ook weer kijken?.


Knurf

Knurf

27-08-2013 om 09:04

al vond ik het vroeger, met niet-BN-ers, leuker.

Christel

Christel

27-08-2013 om 09:58

Wij

maar ook ik vond het vroeger met de onbekende mensen leuker. Net als "wie is de mol", dat vonden wij ook leuker met onbekenden.

En ach, BN-ers? Ik ken ze meestel niet eens. Zo BN zijn ze volgens mij niet.

Ja, ben weer van de partij

Wij gaan weer kijken. Waarom doen er eigenlijk geen BV's meer mee? Is het geen co-productie meer? Blijkbaar heeft RTL meer geld te besteden.

De vijver met echte bekende BN'ers wordt steeds kleiner natuurlijk. En als je geen soaps kijkt, is de kans dat je de deelnemers niet kent ook groter

Molleke

Molleke

27-08-2013 om 11:11

Ja!

Ja ik ook, samen met mijn oudste dochter zit ik weer voor buis . Ik heb me er nog niet in verdiept en wist niet dat het alleen Nederlanders zijn dit jaar. Jammer, ik ben gek op het Vlaamse accent. Ik vind het ook jammer dat het geen onbekende mensen zijn. Ik ken ze vaak ook niet allemaal maar toch, deze mensen hebben wel camera ervaring en zich daar veel meer bewust van. Dat merk je toch. Het is vaak zo geacteerd en dat vind ik jammer. Maar goed, ga wel kijken!

Dalarna

Dalarna

27-08-2013 om 12:48

De vlamingen doen niet meer mee omdat er te weinig naar het programma werd gekeken daar, het leverde dus financieel te weinig op. Gelukkig is Evi er nog voor de Vlaamse woordjes...

Wilma

Wilma

27-08-2013 om 20:03

Ik!

Alhoewel die irritante Dennis ook dit jaar weer mag presenteren. Echt, na Patty Brard is dat mijn ultieme nummer twee. Maar de rest van Exp Robinson ... geweldig! Wij tellen met ons allen nu al een tijdje af tot het weer komt, heerlijke gezinstijd-samen vind ik dat!

jessica 5

jessica 5

29-08-2013 om 23:20

Eerste aflevering

Hier met de kinderen gekeken. Ze vonden het nu nog al saai al die filmpjes over de deelnemers. Ik ken ook niet veel deelnemers. Edith(judoka), Jan (verslaggever)en Kees (acteur) zijn de enigste die ik ken. Maar er zitten wel leuke bij vind ik.

Veel onbekende bekende nederlanders

Gisteren de voorstelaflevering gekeken. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk alleen Edith Bos en Hans Ubbink kende .

Veel randstedelijke soapies en 'presentatrices'. Geen vrouw boven de dertig gezien. Nou ja, het leuke van ER is juist dat iedereen op een gegeven moment toch met de billen bloot moet en imago geen rol meer speelt.

Knurf

Knurf

30-08-2013 om 16:02

Ja, leuker dan ik had verwacht

al die onbekende BN-ers maken het toch leuker dan ik had verwacht. Dochter is fan van Valentijn, ikzelf ga voor Veronica. Die doet me aan Fajah denken en die vond ik super vorig seizoen.

Puck

Puck

09-09-2013 om 14:28

nee

Ben ik nou de enige die dat hele programma helemaal niets vind? Het staat wel aan omdat de kinderen het graag willen zien, maar ik vind de opdrachten zo bizar, smerig en op het sadistische af. Zulk soort dingen doe je volgens mij niet als normaal mens, ook niet als je je grenzen wil verleggen.

Tijgeroog

Tijgeroog

09-09-2013 om 22:21

Onbekende bn-ers

Ik vind het fijn om te merken dat het niet aan mij lag dat ik (bijna) niemand ken. Pauline Huzinga en Robert Kranenburg (borg?) kennen ze ook allemaal niet.

Jesse_1

Jesse_1

11-09-2013 om 11:53

Tijgeroog

Pauline Huizinga en Robert Kranenborg zijn nou net de BN-ers die ik wel ken
(Pauline is oud Miss Nederland/Holland/Universe oid en daarna presentatrice geworden. Robert Kranenborg is een bekende kok (doet ook tv-programma's - Masterchef meen ik)).
verder ken ik alleen dezelfden als Jessica

Tijgeroog

Tijgeroog

11-09-2013 om 12:19

Jesse

Die kende ik zelf inderdaad ook al. Vaag, dat wel, maargoed..

Maar ik bedoelde het anders: zij kregen van alle deelnemers foto's met een naam erbij te zien, en toen ze die doorkeken kenden zij ook bijna niemand van de andere deelnemers. Dat was voor mi fijn, het lag dus niet aan mij dat ik al die anderen niet kende.

Berber

Berber

14-09-2013 om 07:29

Grappig

De discussies over dit soort programma's verlopen altijd hetzelfde. Eerst komt "ik vond het leuker toen het nog niet met BN'ers was" en dan komt "ik ken deze BN'ers niet". En daar moet ik dan weer heel erg over nadenken want heb je dan niet precies dat wat je wil? Een expeditie (of een Mol) met onbekende Nederlanders.

Leuke aflevering

Grappig om de interactie in de groepen te zien. Bij de vrouwen vertoonde Edith Bosch niet het gewenste vlooigedrag en ze mocht meteen vertrekken.

Bij de mannen, tja, waarom hebben ze die Maurits (Negativ) überhaupt laten meedoen? Ik vond het wel interessant om te zien dat Everon zich niet thuisvoelde tussen al die goedgebekte, drukke alfamannetjes. Het idee dat er in mannengroepen per definitie minder gezeik is, werd hier wel onderuit gehaald. Ben benieuwd hoe het zich verder ontwikkelt.

Christel

Christel

14-09-2013 om 12:09

Berber

die opmerking kwam van mij. Die BN-ers kennen elkaar vaak al, misschien niet allemaal, maar er lopen onderling al wat draadjes.

Bij niet BN-ers zie je veel meer dat ze bezig zijn met aftasten, ze weten gewoon niet wat voor vlees ze in de kuip hebben.

ilsepilse

ilsepilse

16-09-2013 om 14:07

opgenomen

ik moet nog even kijken naar de 1e aflevering...
ik vind het jammer dat het geen b/nl meer is

Knurf

Knurf

16-09-2013 om 16:04

jammer

ik vond het jammer dat Veronica haar extra stemmen terug kreeg. Edith krijgt al een extra zwarte stem de volgende eilandraad, en als Veronica dan haar extra stemmen terugkrijgt is dat zo dubbelop. Ze heeft ze ingezet en het heeft niet gewerkt, typisch gevalletje pecht lijkt mij.

Ze viel me trouwens erg tegen, die Veronica. Ze leek me vooraf de leukste, maar ik sluit me aan bij Edith: ze is niet oprecht.

Dalarna

Dalarna

16-09-2013 om 20:47

ja inderdaad knurf

Daar ergerde ik mij ook aan. Volgens mij is het nooit eerder voorgekomen dat er iemand vrijwillig weg ging en dat iemand anders die er uit gestemd werd niet weg hoefde.

Nu wellicht ivm de eerlijke teamvorming van die twee "oude lullen".

Dendy Pearson

Dendy Pearson

17-09-2013 om 15:09

Jawel hoor.

Dat is wel al eerder voorgekomen. Ik vind het zo niet eerlijk. Nu heeft Edith wél een zwarte stem en Veronika komt er goed mee weg.

Dalarna

Dalarna

17-09-2013 om 19:19

ja dendy

Dat vond ik ook hoor maar ik kan het me niet herinneren dat dit wel eens eerder gebeurde. Ze wezen elkaar er ook op: ga niet vrijwillig naar huis maar laat je wegstemmen (alleen moet dan jouw team ook verliezen).

Dus op zich snap ik de zwarte stem wel maar ik vind dat dingetje wel haar briefjes kwijt had moeten zijn. Afijn wellicht komt ze in een ander team?

Dendy Pearson

Dendy Pearson

19-09-2013 om 18:10

Dalarna

Ergens in een vorige serie was er afgesproken dat iemand die naar huis wilde weggestemd zou worden. Daar was de organisatie van het programma achter gekomen (was nog in de tijd met Ernst Paul) en toen werd diegene naar huis gestuurd en moesten ze alsnog stemmen. En diegene die de meeste stemmen kreeg kreeg ook een zwarte stem. Dat viel toen vies tegen weet ik nog.

Dalarna

Dalarna

20-09-2013 om 08:20

Ja precies

En daarna mocht dat dus niet meer, dat bedoel ik.

Charis

Charis

27-09-2013 om 11:20

Robert en Pauline (spoiler)

De introductie van Robert en Pauline gaf wel een leuke wending aan het verhaal. Vooral de manier waarop Robert in zijn kamp arriveerde en als een pater familias zijn teamleden aansprak op hun taalgebruik, was hilarisch. Hij had wel gelijk vond ik (heel erg oncharmant al dat kut, fuck en shit van die dames), maar hij maakte zich natuurlijk meteen compleet onmogelijk. Het is dat ze wonnen deze keer, maar ik ben benieuwd hoe lang hij het gaat uithouden.

Dat Geraldine er met een complot uit werd gestemd vond ik sneu. Het is sinds vorig seizoen niet meer taboe om via omvangrijke complotten hup meteen de sterksten naar huis te sturen. Ik vind die Geza en Sef erg onsympathiek overkomen. Ze spelen het wel slim, dus ze zullen wel ver komen.

Jesse_1

Jesse_1

27-09-2013 om 11:27

Ja, gisteren

Ik vond ook het complot wel achterbaks; eerst bij elkaar komen en 'afspreken' dat je allemaal op Veronica gaat stemmen en dan toch stiekem op Geraldine.

Ik vond het wel geestig dat Robert met zijn teamkeuze toch eigenlijk wel gelijk had. Maar zijn binnenkomen in het kamp was niet heel handig, in een andere versie een aantal jaren terug (met Marnix en ... Esther) is dat heel fout gegaan, hoewel Esther er toen eigenlijk weinig aan kon doen.
Ben benieuwd hoe hij zijn positie veilig gaat stellen nu hij Sanne al behoorlijk tegen zich in het harnas heeft gejaagd.

Dalarna

Dalarna

27-09-2013 om 22:48

hmm

Zoon begreep niet waarom ze niet eerst dat arme meisje met die peesontsteking naar huis stuurden en daarna die Geraldine maar ja dan hadden die twee het zien aankomen en hun briefjes ingezet.

Ik vind het wel zielig voor het meisje met de schouder, die geeft toch op en als het andere team dan verliest hoeven zij niemand naar huis te sturen....

Tijgeroog

Tijgeroog

28-09-2013 om 00:15

Ben benieuwd

Het eindigde raar, normaal met een afscheid en nu met wat verwarde blikken. Dus er komt volgens mij nog een staartje op de eilandraad. Ik denk dat Veronica opstapt. En misschien dat Geraldine dan alsnog een zwarte stem krijgt? Ik ben benieuwd...

Dalarna

Dalarna

28-09-2013 om 21:42

Tijgeroog

Goed punt, ik hoop dat je gelijk hebt!

jessica 5

jessica 5

02-10-2013 om 00:59

Ik denk dat ook

Wij vonden het ook een raar eind. Als Veronica opstapt en Geraldine een zwarte stem krijgt zijn de rapen gaar daar op dat eiland. Ik denk dat de heren het dan wel kunnen schudden.Ik vraag me af of Pauline wel heeft gestemd op Geraldine.
En Robbert die mag wel goed uitkijken wat hij zegt daar in de groep.Al komt hij met duizend blikken voedsel aan en maakt hij lekkere maaltijden, heb niet het idee dat hij op deze manier stemmen wint.

Dendy Pearson

Dendy Pearson

02-10-2013 om 08:09

pauline

Ik dacht gezien te hebben dat Pauline op Geraldine stemde. Ik kreeg de indruk dat Pauline niet zo goed weet hoe ze het moet spelen. Ik denk dat zij er heel vlot uit ligt op deze manier.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.