Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Mutter

Mutter

05-12-2009 om 18:28

Gaat er iemand van ool naar rammstein?

Mijn man en ik gaan morgen met onze zoon van 13 naar Rammstein in het Gelredome. En nu vraag ik me af of er toevallig ook mensen van OOL morgen gaan...

Ellen Wouters

Ellen Wouters

05-12-2009 om 23:38

Helaas niet

Was het oorspronkelijk wel van plan, maar degene met wie ik zou gaan haakte af. Later nog wel een andere gegadigde gevonden, maar toen waren de kaartjes al uitverkocht. En via de tickethandelaren is mij te duur.

Veel plezier morgen!

Mutter

Mutter

06-12-2009 om 11:38

Ellen

Het heeft ons ook heel veel moeite gekost om aan kaartjes te komen. We waren er wel meteen bij, maar er ging van alles mis bij Eventim. Gelukkig is het toch gelukt. Wij zijn een paar jaar geleden bij Rammstein in Ahoy geweest en het was echt geweldig, dus we verheugen ons hier erg op.
En mag ik vragen of jij een type bent waarbij mensen verwachten dat je van Rammstein houdt?

Jessica O

Jessica O

06-12-2009 om 12:02

Ik niet

maar manlief wel. Ook moeite gehad om kaartjes te krijgen, ze zouden eigenlijk met een groep van 10, maar er waren maar 4 kaartjes. En laat manlief die nu bemachtigd hebben.
Zoon (6) was alleen boos, hij mag niet mee.
Hopen dat ze kleine t-shirts verkopen.

Veel plezier in elk geval!!!

Jessica

Ellen Wouters

Ellen Wouters

06-12-2009 om 19:05

Mutter

Mijn vrienden en kennissen weten het wel, maar mensen die me niet goed kennen zijn nog wel eens verbaasd. Ik zie er niet zo rammsteinig (meer) uit.

Wow

Ben een paar jaar terug geweest,in eén woord ; Geweldig!
Die muziek,die show,veel plezier!

Nee, helaas,

Geen kaartjes kunnen krijgen (we kwamen er net te laat achter) dus voor ons geen Rammstein. Helaas!

Bastet

Bastet

07-12-2009 om 07:15

Nee

Mijn jongens zijn tegenwoordig meer into Slipknot,Childeren of bodom en dat werk,en oudste ziet Rammstein ws toch volgend jaar op Rock am Ring,waar hij voor spaart.
Groetjes,bastet

Mutter

Mutter

07-12-2009 om 09:28

Het was geweldig!

We gingen er al vroeg naartoe, want Arnhem is voor ons een eind weg. Alles was goed geregeld, parkeren bij Burgers Zoo en vandaar met pendelbussen naar het Gelredome. We hebben mensen gekeken en het viel op dat er voornamelijk doorsnee mensen liepen. Af en toe mensen die er wat ruiger uitzagen, maar ook veel oudere mensen gezien. Zoon of dochter met vader van rond de 70. Vader had niet veel haar meer, maar wat hij had zat in een soort hanekam. Echt geweldig! Een man en een vrouw van rond de 70 die al 5x naar een concert waren geweest, ook in Duitsland.
Onze zoon van 13 zat van begin tot eind te genieten. Er was zoveel te zien. Zowat bij elk nummer vuurwerk of vuur. En dan die muziek! Ik kan er uren naar luisteren, echt geweldig. Ze maken er zo'n show van, echt leuk. Flake die dan altijd in een rubberbootje over het publiek heen 'drijft'. Een prachtig gezicht.
Maar het was best snel afgelopen. Ze begonnen om 20.00 uur en om 21.15u gingen ze voor de eerste keer het podium af. Daarna nog 2x terug voor een toegift, maar rond 21.45 u was de koek op helaas. Ze speelden nog veel 'oude' nummers, niet alleen maar van de nieuwe cd.
Al met al was het weer een hele belevenis, die ik niet had willen missen. Ik lees net dat ze ook op Pinkpop komen en dat je voor hun act losse kaarten kunt bestellen.
Aan mij kun je trouwens ook niet echt zien dat ik Rammstein-fan ben. En soms heb ik er moeite mee om het te vertellen omdat sommige mensen denken dat ze extreem-rechts zijn. Toch zijn ze dat niet. Maar Rammstein wil volgens mij gewoon graag provoceren en dat lukt ze goed.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.