Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Strikje

Strikje

27-12-2009 om 16:18

Hè, er is nog geen kerstpakketdraadje!

Daar gaan we snel verandering in brengen :-) Wat hebben jullie dit jaar gekregen?
Mijn pakket: Een gourmetstel maar dan met wokpannetjes. En verder allerlei kookspulletjes in "wokstijl". Sauzen, kookboekje, mie, kruidenmixjes, atjar, kroepoek. Erg leuk, als je, zoals ik, van koken en exotische eten houdt.

Nasha 1st

Nasha 1st

27-12-2009 om 16:24

Bij man

was het een pakket met wel wat aardige producten, met een servethouder (zoals je in amerika meestal ziet) beschilderd door een verstandelijk beperkt iemand en een tapasschaal ook zo beschilderd. Werkgever man steunt op deze manier vaak goede doelen, zoals nu dus ook. Vorig jaar Kika, vond ik ook wel leuk. Verder een lekkere deken voor 's avonds op de bank.

Mijn werkgever stuurde een kaartspel met de post....Bijna al weggemikt tot ik zag dat er een kaartje inzat waarmee je een "Twinkeling" kan bestellen....Keuze was niet zo heel groot helaas....Dus heb ik maar een tijdschriftenpakket genomen....

Strikje

Strikje

27-12-2009 om 16:27

Oh ja

Een Amerikaanse servethouder had ik er ook bij. Weet iemand toevallig waar je navullingen kan kopen? Ik heb nog nooit servetten in dat formaat gezien. Ja, in onze kantine. Maar om nou en masse servetten te gaan stelen... :-)

Minet

Minet

27-12-2009 om 16:40

En hier

van werk van man een kaartspel met de post, met daarin een Twinkeling waarmee hij een mooie tosti-apparaat gaat bestellen.
Ik heb mezelf maar geen Kerstpakket gekocht :) maar beide zoons kwamen met een goedgevuld AH-pakket thuis, waarvan ik een groot deel kreeg :p

Man en ik

haden beide een leuk pakket:

Man: een koffer op wieltjes met daarin een azijn/ oliesetje, wijn, kassjes, waxinelichthouder en nog wat eeterijen.

Ik: een sprttas met handoek en wat eeterijen en een bon "cadootje van de zaak" daarmee mocht ik nog twee cadootjes kiezen (best veel keus,) heb een miglite zaklamp (2 batterijen) gekozen en een grilplaat.

Gr Pham

:-(

Hier geen kerstpakket. Maar ik verheug me stiekem al op alle koekjes, zoutjes ed uit het pakket van ouders van een collega - alles wat zij niet lekker vinden wordt bij ons uitgestald (en meestal in een dag op :-0)

Jujube

Jujube

27-12-2009 om 17:54

Hier

Man had een pakket met een badjas, handdoeken, sponzen e.d., shampoo en bodylotion.
Ik had van mijn werk een personalized fles wijn met een gouden zakje eraan met daarin cadeaukaarten (voor boeken) en Lindt chocoladeballen.
Van mijn vrijwilligerswerk een klassiek kerstpakket met allerlei lekkere dingen.
Groet,
Jujube

Yta Chalne

Yta Chalne

27-12-2009 om 17:57

Hier een Hema-pakket: kerstboomkoekjes, scones en chocolade-engeltjes, samen met een Hema kadokaart van 50 euro en een persoonlijke kerstkaart. Ik vond het weer erg geslaagd. Ik zoek het dan ook altijd zelf uit ;-)
De mensen onder de 20 jaar (waaronder twee van mijn kinderen) kregen wel de versiersels maar geen bon; voor hen gewoon geld.

Wij doen om het jaar een pakket en een bon; dit was het jaar van de bon.

Yta Chalne

Yta Chalne

27-12-2009 om 17:58

Strikje

En Strikje, ik vond de navulling voor die servethouder voor drie keer niks bij de Xenos!

Sancy

Sancy

27-12-2009 om 18:22

Ach

Ik ben dol op kerstpakketten. eigenlijk kan het me niet schelen wat er in zit, ik vind het gewoon leuk om te krijgen en te openen. Tot dit jaar kreeg ik echter bij mijn huidige werkgever een bedrijfs-kadobon. Gelukkig was er dit jaar weer een echt pakket om uit te pakken! ;-)
Er zat een leuk dienblad in met daarop een olie/azijnstel, olijvenprikkers, olijvenstengels, olijven, schaaltjes, een geurhouder met flesje vanillegeur, en waxinehouders. Het was echt een leuk pakket! Helaas houd ik niet van olijven, net als de rest van mijn gezin maar dat kan me dus niet schelen. Ik heb iemand blij gemaakt met de zaken waar wij niets mee kunnen.

Strikje

Strikje

27-12-2009 om 18:24

Yta en emel

Yta, bedankt voor de tip!
Emel, jij hebt geen kerstpakket en je collega's wel? Wat oneerlijk, aparte regels voor parttimers of zoiets?

Strikje

Bastet

Bastet

27-12-2009 om 18:29

En hier....

Ik kreeg een wokset van iemand waar ik werk,mijn man kreeg van TNT een italiaans pakket,en van zijn andere werk twee mooie designbekers,champagne,en nog wat lekkernijen,en zoals altijd een kadootje voor onze drie kinderen.Vooral dat laatste vind ik zeer attent!
Bastet

Kaaskopje

Kaaskopje

27-12-2009 om 19:51

Sober

maar wel heel bruikbaar. Wij hadden een handdoek, 2 bekers voor koffie of iets anders, koekjes en chocolaatjes, een doosje cappuccinozakjes, een doosje theezakjes en een doosje met leuke suikerzakjes. Ik drink dagelijks uit de bekers en handdoeken heb je nooit genoeg. De chocolaatjes smelten gewoon op je tong. Het geinige is dat wij alles in tweevoud krijgen, dus is er voor iedereen een beker, lekker veel koekjes en lekker veel chocola:-)

Crisis

Vanwege de crisis had man dit jaar geen kerstpakket,normaal gesproken krijgt hij altijd een zeer luxe pakket,dus jammer.

ik kreeg dit jaar vanwege de crisis geen groot personeelsfeest in decemebr,wel een cadeaubon voor een high Tea( voor 1 persoon,dus ik ga denk ik gezellig met mijn collega;-)

toja

toja

27-12-2009 om 21:13

Pakketje rituals

Ik val af en toe in op school van de kinderen. Ik kreeg van het bestuur een pakketje van Rituals met een bon van een tientje. Vond het echt een hele leuke verrassing. Man heeft een bon van de bijenkorf (en ik mag het opmaken;-) ).

hasse simonsdochter

hasse simonsdochter

27-12-2009 om 21:15

Niks....

... of je moet de beëindigingsovereenkomst (nog niet getekend overigens) van vlak na Sinterklaas als zodanig beschouwen... :(

Faith

Faith

27-12-2009 om 21:58

Chocofondue

Ik heb een kleine chocoladefondue op waxinelicht-warmte gekregen met spekkies, popcorn, kleine krakelingen gekregen. De chocoladefondue hebben we samen met ijs gegeten op eerste kerstdag. De kinderen hebben de popcorn soldaat gemaakt en ook de krakelingen zijn al op! Prima uitgekozen wat mij betreft.. Faith

Kaaskopje

Kaaskopje

27-12-2009 om 22:08

Feest

Ons kerstpakket is eenvoudig, maar er volgt nog een groots personeelsfeest waar mijn bazen flink bij uitpakken. Ik kijk er naar uit.

Polly Shearman

Polly Shearman

27-12-2009 om 22:13

Fantastisch

Ik heb een verwen doos gehad met allerlei verwen dingen waaronder een waanzinnig kroelkussen. Elastische stof gevult met kleine piepschuim balletjes. Nog nooit zoiets fijns gevoelt. Die wil ik ook wel in het groot. Zalig

Guinevere

Guinevere

27-12-2009 om 22:28

Salade 2x

Zowel man als ikzelf heeft/heb een doos met saladezaken gekregen. Allebei diverse ingredienten, een schaal en slacouvert. Op zich wel leuk maar het wordt wel een beetje veel in de kast, al die slabakken etc. Nu heeft de werkster ook een nieuwe slaset.... we konden er wel eentje missen tenslotte. Ook de glazen en de speciale slaborden zijn haar kant op gegaan.

emma43

emma43

28-12-2009 om 10:42

Zelf uitgedeeld

alleen mannen,dus we hadden een doos met verschilende flesjes bier,een envelop met inhoud en een kaart.Eenvoudig,maar we merken dat het wel gewaardeerd wordt.Geeft een goed gevoel.

maan.

maan.

28-12-2009 om 11:02

Hoera!

Na ruim tien jaar niks gehad te hebben (zelfs nog geen stol) heeft mijn man nu ineens een heel luxe pakket gekregen vol lekkere dingen!! Ik ben helemaal overrompeld!! (Lang leve de overname!)

Vera*

Vera*

28-12-2009 om 11:21

Hier

Mijn man heeft een dit jaar wél een kerstpakket gekregen met lekkere dingen maar het paste niet bij elkaar (tagliatella, zak drop, Belgische bieren, plak chocolade) en dat was wel jammer. MAAR het gaat om het idee.
De kinderen vroegen waar nu de elektronica was. Een aantal jaar werd met de kerstborrel leuke hebbedingetjes uitgedeeld (nintendo ds, home cinemaset, wii, digitale camera) en dat was nu niet. Vorig jaar wel de home-cinemaset maar geen kerstpakket, daarvoor al een aantal jaar kerstpakket plus een apparaat.

Even zo...

Even zo...

28-12-2009 om 11:31

Hier

Hier voor mij een avondje uit (twee bioscoopkaartjes incl popcorn en drankje). Ik ben ambtenaar dus nooit iets duurs.
Manlief een hele mooie samsonitetoilettas met twee kadobonnen ter waarde van 50 euro. Plus nog 2 - 3 kerstpakketten van relaties. Eén echt mannenpakket met tas, bier, niveau douche, worst, drop, pringles, etc. Alleen de Playboy ontbrak er nog aan. Eén echt klassiek kerstpakket in mooie kleuren (wit met zilver) met heerlijke dingen voor het hele gezin en wat prullaria. Wat doen jullie met al die windlichten, waxinelichthouders, dienbladen, etc?

100%mama

100%mama

28-12-2009 om 12:16

Hier

kreeg ik een soeppakket. Heel leuk, allemaal ingredienten om verschillende soepen te maken, een soepkookboek, 4 soepmokken en een soepkan. Manlief kreeg een sportieve set. 1 super mooie tas met daarin van die bats met zo'n balletje, een electronisch springtouw (nouja, eentje die de calorien en zo gelijk meet) een mooie handdoek en 2 lekkere douchecreme's.

Bij mijn salaris zat nog een bonus, dus ben erg verwent dit jaar! Overigens heb ik de ingredienten aan mensen gegeven die pakketten samenstellen voor mensen die van de voedselbank eten krijgen dus heb ik het idee dat ik er ook nog iets moois mee gedaan heb ook! Ik hoop dat deze mensen een mooie kerst hebben gehad!

Rosa van der Zanden

Rosa van der Zanden

28-12-2009 om 13:57

Hier

Een pak tagliatelle, een pot gepureerde tomaten, pot olijven, blikje olijfolie, pastapan (zeer dun).
Man voor het tweede jaar niets.
Wat een luxe pakketten zie ik langs komen! Een wii, camera, ds...

Sani

Sani

28-12-2009 om 17:15

Strikje, collega?

Ik begon aan het draadje en al bij het eerste berichtje van jou, dacht ik, he, dat pakket hebben wij ook! En bij de Amerikaanse servethouder wist ik het zeker! ;-)

Maarre...leuk pakket toch?!!? Wij zijn dol op wokken (hebben al 2 stellen....) dus het viel bij ons goed in de smaak.

Sani

Bastet

Bastet

28-12-2009 om 18:09

Strikje

Ik denk dat je die servetten wel vindt bij Xenos.
Bastet

De pakketten hier

pakket 1 van mij: UMCG sporttas met inhoud. Inh. is met vriendin mee naar Roemenie. Sporttas ga ik gebruiken.
Pakket 2: cadeaubon van V&D
Pakket 3: doos met Ahspullen en 4 bioscoopkaartjes. Bij een werkloos geworden dorpsgenoot voor de deur gezet, aangebeld en weggelopen.
Pakket 4: wijnpakket. Lekker van genoten.

Man: zelf iets uitzoeken, hij heeft zijn 35 euro gedoneerd daan Glazen Huis.
Pakket 2: Ah spullen
Pakket 3: wereldwinkelpakket
Voorts nog vele flessen sterke drank die we deels morgen meenemen naar de oliebollenbakdag met fam. en vrienden.

Strikje

Strikje

28-12-2009 om 23:03

Yta en bastet

De Xenos is vier pakken servetten armer. Thanx!

Strikje

Strikje

28-12-2009 om 23:04

Sani

Als jou nick gebaseerd is op de naam van de werkgever dan denk ik het wel :-) Ik zit in Amsterdam in de research. En jij?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.