Home » Forum » Hoe leuk is enkhuizen om te wonen

Hoe leuk is enkhuizen om te wonen?

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Beertje
Hoe leuk is enkhuizen om te wonen?

Wie woont er of heeft ervaring met het wonen in Enkhuizen? Wat zijn leuke wijken om te wonen als je een budget hebt van 200.000 euro? Waar kun je beter geen huis kopen?

Verder nog tips of aanbevelingen: ik lees ze graag :-)

Alvast bedankt.

noordholland
Enkhuizen

Is gewoon noordholland. Het ligt eraan waar je vandaan komt denk ik. Enkhuizen staat (hier, ook kop van NH)vooral bekend om drankgelagen, boeren, inteelt, landloperij, immigranten die voor een habbekrats de boel op stelten zetten. Volgens mij gewoon net een klein volendam. Iedereen kent ons maar als je er niet bij hoort hoor je er ook niet bij. Ik ben vaak in enkhuizen geweest maar volgens mij kun je daar beter nergens een huis kopen, althans, het ligt eraan: 'waar kom je van heen?'

elleke
Enkhuizen

Het is in de winter een vrij rustig stadje, in de zomer is het drukker vanwege de toeristen. Er is genoeg te doen voor elke leeftijd. Wij wonen in een dorp ernaast dus ik ben niet goed op de hoogte van de verschillende wijken maar doe vriendinnen van mijn dochter wonen in de wijk 'de kadijken' en dat is een mooie wijk, ruim opgezet, vlakbij scholen, sportvelden winkels etc.. Mijn zwager woont in de binnenstad en is erg tevreden. Maar ik denk dat als je een rondje doet door Enkhuizen dat je al gauw een idee krijgt van waar het wel of niet leuk wonen is.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.