Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Caitlynn

Caitlynn

19-01-2012 om 16:25

Idolen en idioten

Onlangs liepen wij in een winkelcentrum en ineens wordt mijn man helemaal druk en begint me te porren en fluistert "kijk, kijk". Ik begrijp helemaal niets van waar die drukte van hem ineens vandaan komt, dus ik fluister nog zo stom terug "wat is er". Man: "Kijk dan, kijk nou eens goed". Ik kijk en zie een knul met een grote pet op en een hippe dure jas, die samen met zijn vriendin staat te wachten voor een winkel. Volgens mijn man is die knul zijn favoriete voetballer. Mijn man helemaal opgewonden "het is hem echt" Wij nog een keer terug langs die voetballer gelopen, want ik moest en zou ook kijken van man, vooral om te bevestigen dat het hem echt is. Dus ik zeg "hij lijkt er wel op", waarop man blij antwoord: "Cait, het is hem 100%, ik hoor het ook aan zijn stem". Vervolgens moesten we weer teruglopen langs diezelfde voetballer omdat ik nog naar die winkel moest waar we in eerste instantie naar onderweg waren. Wat zal die knul gedacht hebben...
Tjonge, ik voelde me net zo idioot als toen ik zeventien was op schoolexcursie in Londen, toen mijn vriendin zwoer dat ze George Michael, haar grote idool, zag en ik een drukke straat met haar moest oversteken om te zien of het hem echt was. Toen we uiteindelijk voor die man zijn neus stonden, maakte ze een foto en rende vervolgens weg, terwijl ik daar nog stond. Okee, hij leek er verdraait veel op, maar ik voelde me behoorlijk voor paal staan ("George" negeerde ons overigens totaal en liep gewoon door).
Wie heeft er ook idiote dingen gedaan voor een idool?

Anderen

Ik zie het zelf nooit. Ik moet erop gewezen worden. Ik kom regelmatig op een plaats waar veel internationale "bekende mensen"komen. Ik herken ze nooit. Soms wijzen mensen me erop en dan kijk ik en groet ik als dat passend is. Maar eigenlijk zegt het me niet zoveel als dat wat ze doen voor mij niet heel speciaal is.
Jaren geleden ben ik bij Buchi Emecheta geweest en heb ik met haar gesproe=ken. Dat vond ik heel bijzonder, want ik vond/vind haar boeken geweldig. Maar ik heb meer veel bekendendere mensen gezien en dat doet niet meer dan: "Oh?" En als ik ze wat langer zie dan vind ik het leuk om te zien hoe ze zich gedragen. Meer niet.

Oh ja

Ooit had ik, toen ik een concert bezocht, sjans met een zanger die ik toen wel leuk vond. Hij liep langs me toen ik ergens in een gang stond en sprak me aan en flirte wat. Dat vond ik wel heel erg leuk en dat vertel ik ook nog wel eens graag :-)

Tirza G.

Tirza G.

19-01-2012 om 17:44

Nou

Mijn idolen (in de categorie muziek-film) krijg ik hier niet te zien, maar ik heb wel eens contact met mensen uit mijn werkomgeving die ik erg bewonder, vaktechnisch zeg maar. Dan ga ik (in den beginne) Heel Normaal lopen doen, zo ontzettend normaal normaal doen dat het weer abnormaal wordt zeg maar. In de loop van de dag wordt het meestal normaler en 's avonds aan de bar is het Dikke Matties.

Tirza

Sancy

Sancy

19-01-2012 om 18:33

Nou

Ik kan me wel wat jeugdzonden herinneren (Doe Maar!) maar manlief grinnikt vooral om die keer dat ik Boudewijn de Groot na zijn theaterconcert iets in zijn oor fluisterde ;-)

Paul

Ik ben afgelopen najaar Paul Hollywood (great Brittish bake off, BBC) tegengekomen in Engeland. Ik heb hem gewoon aangesproken en verteld hoe enorm ik genoten heb van zijn tv-programma. Volgens mij vond ie het erg leuk. Hij kon er maar niet over uit dat er Nederlanders zijn die de BBC kijken.
('So you live in the UK'
'No, I don't, I watch it in the Netherlands'
'Gosh, I didn't knew it was broadcasted over there'
'No, I watch the BBC in The Netherlands'hahaa)
Ik heb nog een foto met hem gemaakt, was leuk!

Dorry

costa

costa

19-01-2012 om 21:40

Niks veranderd

Vroeger (zo'n dikke 20 jaar geleden....pfff wat klinkt dat oud zeg)met vriendin aandacht proberen te trekken van de sterren door vooral heel"gewoon"te doen bij popconcerten en bijvoorbeeld opnames van Countdown en zo. Toen Barry Hay daar eens was en heel normaal en aardig deed stonden vriendin en ik met rood hoofd en mond vol tanden! Ik vrees dat ik niets veranderd ben ondanks heel wat jaartjes ouder, man en kinderen (die overigens nuchterder zijn dan ik) want als ik de kans krijg om met Guus meeuwis (zie droom draadje hier boven) op de foto te mogen (hoe onschuldig) zal ik dat zeker niet laten hihi. Binnenkort met het hele gezin naar een concert van Guus dus eens kijken wie er uit z'n dak gaat.....

mix

mix

19-01-2012 om 21:58

Oh ik ben zo erg

en geeneensnie-expres!
Ik herken mensen vaak wel, maar kan dan bv niet op de naam komen. Omdat ik wel eens hoor dat iemand diep beledigd is als iemand een bekende straal voorbij loopt, probeer ik dat te voorkomen.
Enfin, er wonen/komen in mijn stad nogal eens bekende nederlanders.
Kippige ik zie dan enkel een bekend gezicht, kan het niet plaatsen, stoot dochter met mijn elleboog, begin lichtelijk te hyperventileren, te wapperen en zwaaien én te wijzen met mn armen/handen en roep dan nerveus uit: kijk dan, ehm, kijk dan, kijk dan toch, dat is toch, is dat niet, ik bedoel, wie is dat nou, ehm hélp me nou een beetje!

Puur om iemand niet zonder gedag/praatje voorbij te lopen en omdat ik de persoon herken en denk te kennen. Terwijl een ander waarschijnlijk denkt dat ik in katzwijm val voor een bekende nederlander.
Dat dat dan bij deze even duidelijk is ;-)

Costa en guus

Ik kan elke dag met Guus op de foto als ik zou willen. Ik kom hem overal tegen op de fiets hier! Kijk dat zou ik dus niet doen, want ik kom hem zo weer tegen en dan denkt ie 'heb je haar weer' ... Maar een celebrity die ik never nooit meer tegen kom, en bewonder, dan wel!

Kaaskopje

Kaaskopje

20-01-2012 om 00:59

Tijdje terug

Ik wil mezelf eigenlijk nooit neerzetten als halvegare die gek gaat doen zodra er een BN'er in beeld komt, maar helaas soms lukt dat niet. Zo had ik laatst iemand aan de telefoon die Van Rossum heette. Ik moest hem iets vragen over zijn abonnement. Tot ik zijn stem hoorde dacht ik nog 'het zou té toevallig zijn.' Maar toen ik zijn stem hoorde dacht ik 'dit kan niet missen' en voor ik het doorhad stamelde ik 'het is raar om te vragen, maar bent u familie van Maarten van Rossem?' Zodra ik het gevraagd had wilde ik dat ik het niet gedaan had, zeker toen hij heel laconiek ontkende dat hij het niet was. Nou... ik weet zeker dat hij het wel was:-)

costa

costa

20-01-2012 om 08:16

O dorryl......

Lijkt me heerlijk om ieder dag Guus tegen het lijf te fietsen hahaha! *jaloers* Maar ik zou het inderdaad ook niet vragen om op de foto te mogen als je 'm regelmatig tegen komt!
Overigens heb ik jaren geleden toen ik in een ziekenhuis werkte een BN'er aan de telefoon gehad. Toen zij haar naam zij en nogal dwingend de arts wenste te spreken dacht ik dat een collega (goede toneelspeelster) mij in de maling nam. Ik deed dus heel erg uit de hoogte tegen deze mevrouw maar ze bleek dus echt te zijn.

jessica

jessica

20-01-2012 om 08:45

Artiesten

vroeger werkte mijn vader in de feesttent van ons dorp. daar kwamen oa van dik hout, marco borsato, guus, enz.
ik liep daar backstage. net alsof het normaal was.
ben zelfs in kleedkamer van marco geweest. ik moest nodig naar de wc. heb toen met hem gekletst.

ik ben er denk ik te nuchter voor om uit mijn dak te gaan. ik herken ze meestal niet trouwens. en denk altijd maar, ach zingen/acteren/enz is ook gewoon een beroep.
maar als mijn dochter justin bieber tegen zou komen..........

honing

honing

20-01-2012 om 09:41

Grappig

Hier in Laren kom ik regelmatig bekende nederlanders tegen en ik herken ze altijd, heb ik sowieso met 'bekende' gezichten, ook de mensen van de apotheek, supermarkt of boekwinkel herken ik dan (tenminste...ik ken ze, maar kan ze niet altijd plaatsen) dat is bij een bekende nederlander makkelijker. Maar tja, ik doe eigenlijk nooit wat. Vind het grappig om ze te zien hoor, en zeg het dan thuis, wie ik vandaag weer zag bij de brillenwinkel, in de supermarkt, bij zwemles of op de markt, maar tja, daar blijft het dan bij. Ik zou het genant vinden om iets te zeggen of te doen (zou ook niet weten wat)
Echt fan van iemand ben ik niet, dus misschien als ik dat zou zijn, en het zou iemand zijn die ik nooit meer tegenkom omdat het geen nederlander is, misschien zou ik dan iets doen (vragen om op de foto te gaan?? maar nogmaals, ik kan het me haast niet inbeelden, ik heb zo'n iemand niet)

Sancy?

"Ik kan me wel wat jeugdzonden herinneren (Doe Maar!)"

watdanwatdanwatdan??

skik

Kari1

Kari1

20-01-2012 om 11:32

Haha kaaskopje

ook als hij het wel was dan sprak hij de waarheid als ontkenning op jouw vraag "bent u familie van Maarten van Rossem?" Je bent toch geen familie van jezelf, je bént gewoon jezelf.
Kari

Costa en dorry

Hé Costa, zullen we samen een week bij Dorry gaan logeren, kan ik eindelijk eens een beginnerscursus quilten gaan doen, hoofdreden is Guus natuurlijk.....

costa

costa

20-01-2012 om 12:54

Goed plan savon

Enne...het maakt mij niet uit hoor wat voor cursus we gaan doen! Hihi, mijn kinderen (die zijn muziek overigens ook leuk vinden) zeggen al dat ik "beguust" ben, wat dan wel weer een vrij hoog "behekst"gehalte heeft!

B&b dorry opent zich

Hahahaha, lijkt me een goed idee! Maar als het aan mij ligt ga ik liever nog een keertje bij Paul Hollywood in z'n durpie logeren....

Bewijs materiaal

Ik heb ook nog bewijs van mijn ontmoeting:

http://tinyurl.com/885qjrn

costa

costa

20-01-2012 om 20:12

Dorry

Wel heel erg leuk! Trouwens ook een leuke site! Prachtig dat quilten, zo'n beginnerscursus is zo gek nog niet haha! Sorry Caitlynn, het is tenslotte jouw draadje!

Kaaskopje

Kaaskopje

21-01-2012 om 02:23

Kari

Ik zie hem er snugger genoeg voor aan om daar inderdaad aan te denken:-)

Sancy

Sancy

21-01-2012 om 10:33

Skik

"watdanwatdanwatdan??"
Ik heb me onder het volledig terechte excuus van puberteit wel eens compleet hysterisch gedragen hoor. De schamele opbrengst: een échte! foto van E. ;-)

Nou Sancy, noem het maar schamel. Een heus echte foto van E zelluf. Ik moest het met de posters uit de Club doen. En van mijn ouders mocht ik niet naar concerten, dat kwam er pas decennia later van bij hun reünie. En toen was E toch al een beetje over zijn hoogtepunt heen: kalend en zo saai als je buurman die op de administratie van een handelsfirma werkt en in een Opel Astra rijdt, niets meer over van die zwoele diepzinnige blikken.

skik

Sancy

Sancy

21-01-2012 om 11:26

En dan ook nog

laten uitvergroten tot 18 x 24 cm (meer kon ik niet betalen hahaha).
Ok, ik ben wél naar een concert geweest, als 13-jarige. Ik stond uiteraard vooraan tegen de dranghekken maar tegen de tijd dat ze opkwamen, was ik al naar de ziekenboeg afgevoerd (zeer tegen mijn zin, ik was niet eens flauwgevallen, had alleen beurse ribben van het geduw). De EHBO'ers waren aardig. Terwijl ik op een brancard lag, zei 1 van de vrijwilligers: "Henny wenst ons sterkte vanavond". Op mijn vraag of hij dan even op ziekenbezoek kon komen bij me werd hartelijk gelachen.
Ik ben maar weer naar de zaal gelopen ;-)

Tirza G.

Tirza G.

21-01-2012 om 12:35

Kaaskopje

Volgens mij klopt je zin niet :-)
Hij ontkende dat hij het niet was..........Dan was hij het dus wel :-) Overigens heeft Maarten van Rossum een broer met vrijwel precies dezelfde stem. Kan alleen even niet op zijn naam komen, Vincent geloof ik.

Tirza

Net als mix

Hoewel zonder hyperventilatie.

Maar het is me al twee keer gebeurt (jawel, ik verkeer duidelijk in de juiste kringen) dat ik vriendelijk gedag zei tegen en BN-er omdat de 'die ken ik' hersencel al geactiveerd was, terwijl de 'die kent mij niet' hersencel nog lag te slapen. Jos Brink en Theo Maassen hebben zich waarschijnlijk nog urenlang afgevraad wie toch die vrouw (ook alweer) was die zo vriendelijk gedag zei.

En verder doe ik net als TirzaG Heel Gewoon (TM), zowel bij algemene sterren als bij mijn persoonlijke helden, wat er dus op neer komt dat ze absoluut geen last van me zullen hebben, want aanspreken durf ik dus echt niet.

Kraanvogel.

Rosa van der Zanden

Rosa van der Zanden

21-01-2012 om 21:32

Ik ben nog erger

Ik heb helemaal nul komma nix interesse in BN-ers. Net als man herken ik ze niet eens. Standaard uitspraak bij ons: "Wie ís dat?!?" "ik weet niet, vast een BN-er."
Een vriendin zit altijd hyperventilerend op een terrasje BN-ers te spotten terwijl ik enkel naar de tafel tuur waar de zoetjes staan.
Afgelopen week was ik op een feest. Hadden ze Martin Morero geboekt. Wisten wij veel wie dat is. Gelukkig stonden er videoschermen met stukjes uit Gooische vrouwen, anders had ik het nog niet geweten. Man en ik vonden het verschrikkelijk, we zijn bij de open haard gaan zitten.

Rosa van der Zanden

Liesbeth

Ik ben zoals kraanvogel, over het algemeen denk ik hoogstens 'gut die ken ik' zeg goedendag en wáárvan ik die dan ken zal pas veel later 'wakker worden' in mijn hoofd.
Echt grote fan 'ergens' van tot hysterisch aan toe heb ik nooit mogen worden, ik verbaasde me vooral erg over het 'gedoe' bij Doe Maar, en vond het maar 'afleidend' dat gegil. Toch belandde ik op de EHBO, maar dat was omdat ik in een kapot bierglas trapte :)
Met deze bagage belandde ik ooit bij een voorstelling van 'Liesbeth List' in de schouwburg. Vriendin kreeg gratis kaartjes van weet ik niet meer. En ach, we hadden toch niets beters te doen dus we gingen er maar heen.
De voorstellling herinner ik me niets meer van. Van de afloop wel. Vriendin en ik zitten nog wat 'na' te drinken in het bij de schouwburg horende horecagedeelte, ook onder het mom, van nu we er toch zijn laten we er wat leuks van maken....
We lachen wat en letten niet op onze omgeving. Tot er een mevrouw met aan haar arm een veel jongere vent (vent van onze leeftijd) bij ons aan tafel komt zitten en ook wat besteld en ons ondervraagt of er hier nog 'iets' te doen is...en of er ergens nog wat te eten is te halen.
Aardige mevrouw en voor we het in de gaten hebben schuiven er nog meer lui aan in allerlei leeftijden, ze tracteren dat het een lieve lust is...
Pas als we al zover zijn dat 'zij' met z'n allen vertrekken om hun spullen te pakken/jas aan te doen...krijg ik kans om vriendin te vragen wie dat is want vriendin deed alsof ze haar kende...
Ja Liesbeth dus! Met d'r gevolg....en daar had ik dus de hele avond naar zitten kijken!!!!!!!!!1 Maar ze zag er zó anders uit dan op het podium...ik had echt geen benul.
Dat gevolg was ong. onze leeftijd...en dus eindigde de avond erin dat we nog gezamelijk een cafe hebben bezocht en shoarma gegeten........
Nou ja, Liesbeth gaat met pesioen hoorde ik....Ze zal dan nu het 'stappen' op deze manier wel niet meer doen.
Wel jammer het werd een hele leuke avond. Op het eind van de avond was het gemevrouw allang veranderd in voornamen...En was het jij en jouw. Jong van geest die liesbeth...
groeten albana

Caitlynn

Caitlynn

22-01-2012 om 19:47

Guus

Mijn collega heeft jaren terug ooit een verkooppraatje moeten houden op een kantoor boven de studio van Guus Meeuwis. Toen ze Guus langs zag lopen, was ze compleet van slag, begon ze te stotteren en is er niets verstandigs meer uit haar mond gekomen.

costa

costa

22-01-2012 om 22:44

Caitlynn

Ik wil er geen 'guusdraadje'van maken maar ik kan het niet laten te reageren :) Járen geleden vond ik Guus niet zo,beetje té veel student, maar nu......Haha, ben ouder dan Guus heb een lieve Costaman (die dat gedweep maar naast zich neer legt) maar ik denk dat ik zo'n zelfde reactie zou hebben als jouw collega! Erg he.....

Aardappel!

Ik zag eens in de trein John Leddy oftewel: Koos Dobbelsteen oftewel: aardappel.
Dat was het enige dat ik kon denken en ik kreeg enorm de slappe lach, juist omdat het zo absurd moet zijn als veel mensen je daarmee associeren. Ik schaamde me ook wel en heb ervoor gezorgd dat hij mij niet zag :)

app-sent

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.