Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Ik ga trouwen :-)

Dag allemaal,
Jaaa we gaan trouwen, vriend en ik. Wow!  Dat we op ons 56ste nog een keer zo’n leuke feest mogen meemaken Ik heb een heel praktische vraag: ik zoek een leuke winkel (wanneer ze weer open gaan) waar ik een mooie jurk kan scoren. Het gaat einde van de lente gebeuren. Wat ik zoek is geen traditionele lange trouwjurk, maar een chique en toch comfortabele cocktail-jurk achtig iets, geen paillettes en strass, simpel maar goede kwaliteit. Wie heeft de gouden tip? Liefst Utrecht/Amsterdam/Haarlem.
Sini


gefeliciteerd Sini. Ik “ken” je al zo lang, dat ik het echt leuk vind om te horen. Sorry, geen modetips. 

wat leuk voor je Sini. Gefeliciteerd. 

Gefeliciteerd Sinilind! 

gefeliciteerd Sini! Veel geluk samen.

De enige winkel die ik zo weet is topvintage, maar de fysieke winkel daarvan zit in Kerkrade. 
Succes met zoeken!

Gefeliciteerd en veel plezier met al het plannen.
Ik zou toch een bruidsmodewinkel binnen stappen. Denk aan Robin, aan de Amstel of Le Chic in Watergang/ het Schouw. De halflange galajurken in dergelijke winkels hebben wel een bepaalde allure.
Eens kocht ik in een bruidsmodewinkel mijn ivoorkleurige jurk, maar die elegante koraalrode halflange zonder kraaltjes maakte de keus wel erg lastig.
Gelukkig heb je genoeg tijd om de jurk van je wensen tegen te komen.

Ely

Ely

02-01-2022 om 12:47

Gefeliciteerd Sini! Ik kwam al tijden niet meer op OO maar toevallig nu even wel en vind dit zo’n leuk bericht dat ik even heb ingelogd 😊.
Ik wens jullie alle liefde en geluk 🍀 
Qua jurk, is dit misschien wat: ? https://doriendavid.com/collectie/jurken/

Imi

Imi

02-01-2022 om 12:52

Oh Sini, wat leuk! Gefeliciteerd!!

Gefeliciteerd Sini! En nee, ook geen tips voor jurken

Gefeliciteerd Sinilind, wat leuk!
Voor een jurk zou ik naar een speciaalzaak in avond- en cocktailmode gaan. Hier in de buurt zitten twee vestigingen van de Galazaak. Erg leuk.

Wat een goed nieuws…..gefeliciteerd Sini!

Gefeliciteerd Sini! Je kunt ook een goed kleermaker zoeken en de jurk zo laten maken als je het wilt hebben. Heeft een vriendin van mij ook gedaan. Zelf de stof gekocht op de markt bij een goede stoffenkraam. Ze zag er prachtig uit! En het was goedkoper dan een jurk uit een bruidswinkel.

Hier ben ik met mijn zus geweest. Volgens mij is dit wel wat je zoekt.
https://lauradols.nl/bruidsatelier/

Leuk Sini, een goed bericht in deze tijden . Ik zou er zelf ook eentje laten maken, precies zoals je hem zelf wil. Ik weet niet zo gauw een atelier.

Gefeliciteerd, wat leuk! Toevallig in november nog in Amsterdam geweest en toen langs een bruidsjurkenwinkel gelopen waar ik dacht 'oh mooie jurken hier'. Maar ik heb werkelijk geen idee meer waar het precies was en ook niet hoe die zaak heette.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.