Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Vic

Vic

11-05-2010 om 15:59

Jack de vries

Ik ben niet heel verbaasd, het is natuurlijk een ontzettend leuke man. Zou zijn buitenechtelijk gerommel invloed hebben op de verkiezingsresultaten van het CDA, of zijn 'wij' daar te nuchter voor?

Biene M.

Biene M.

11-05-2010 om 16:10

Zijn het vooral leuke mannen die vreemdgaan? Ik vind vreemdgaan helemaal niet zo'n leuke actie eigenlijk.

Biene M.

Biene M.

11-05-2010 om 16:11

En verder

Ik denk wel dat het hem wat voorkeursstemmen zal kosten.

Bastet

Bastet

11-05-2010 om 16:15

Hmmm....

Ontzettend leuke man?Nou nee,en ik denk dat zijn vrouw daar ook anders over denkt..;)
Bastet

angel3

angel3

11-05-2010 om 16:18

Ieieieie

leuke man?
gatver wat een ontzettend gladjakker is die Jack. Ik hoop van harte dat het hem heeeeel veeeeel stemmen kost! :)

Vic

Vic

11-05-2010 om 16:20

Oh gut

Met leuk doel ik natuurlijk op zijn woest aantrekkelijke uiterlijk.

Biene M.

Biene M.

11-05-2010 om 16:40

Woest aantrekkelijk?

Hihi, ik vind hem eigenlijk nogal aangeharkt. Alleen zijn ze zijn oren vergeten, die staan nog wat af ;-)

Haha!

Dank Vic, heb heel hard gelachen. Ik wist niet hoe de man eruit ziet, maar nu ik z'n foto op nos.nl heb gezien weet ik zeker dat ik een heel andere smaak kwa mannen heb dan jij (in ieder geval wat betreft hun uiterlijk)
Wat hij op het werk heeft uitgespookt moet ' ie vooral met z'n vrouw uitvechten.

margje van dijk

margje van dijk

11-05-2010 om 16:54

Wel een beetje knullig-charmant, maar aantrekkelijk... nou nee. En onder 'woest aantrekkelijk' versta ik ook héél iets anders ;-)

Overigens vind ik het ook ergens wel charmant dat hij zich nou zo in de nesten gewerkt heeft dat hij notabene een bunker in moet. Dan zit je wel echt op de blaren, zeg maar.

En Biene, ik moet echt heel erg hard lachen om jouw aangeharkte metafoor ;-)

Margje

Huh?

ook maar even gegoogeld op zijn foto. Zat ie laatst niet bij DWDD??

Ik stel me bij woest aantrekkelijke mannen eerlijk gezegd ook iets heel anders voor. Deze oogt op zijn hoogst braaf-klungelig-ontwapenend-misschien-best-geinig. Maar nou niet waar je onmiddelijk broeierige gedachten van krijgt of zo.

Ingrid (o jee, we krijgen vast weer een tirade dat we niet zo over mensen mogen praten, al zijn ze dan 'bekende nederlander', hier hebben ze niet om gevraagd. Sorry!)

Monique D*

Monique D*

11-05-2010 om 18:22

Hij heeft meer iets weg van een vaderfiguur..

.. dan een woest aantrekkelijk uiterlijk. Maar misschien "valt" Vick daarvoor? Hoe weet Vick dat hij een ontzettende leuke man is? Hij is niet zo ontzettend leuk voor zijn vrouw.. zoiets DOE je niet als je getrouwd bent. Je maakt eerst iets af en begint dan met iets nieuws. Dus eerst echtscheiden en dan een nieuwe relatie beginnen. Bah!

Vic

Vic

11-05-2010 om 20:23

Nou ja

Smaken verschillen dus. Maar zou dit nu invloed hebben op het 'nette' imago van het CDA? Moet Balkenende er nog iets over zeggen?

Sassefras

Sassefras

11-05-2010 om 21:27

Ik lach in m'n vuistje...

Dat Jack 'brave Hendrik' de Vries van het CDA en bovendien spindoctor, uitgerekend in verkiezingstijd een scheve schaats rijdt! Da's toch geweldig leuk? ;)
Ik kan het alleen maar ontzettend dom en naïef vinden van zo'n man; juist híj had beter moeten weten! Wel sneu voor zijn echtgenote trouwens...
Ennûh..,woest aantrekkelijk?? Deze kwalificatie zou echt niet in m'n hoofd opkomen bij het zien van deze man; zelfs niet na een heleboel alcoholische drankjes! :D

Maakt niks uit

Of Jack vreemdgaat of niet is m.i. niet van belang. Zolang hijzijn werk maar doet.Dat doet hij m.i. niet eens goed dus als het vreemdgaan hem zou aansporen tot betere prestaties levert het nog iets op.

Intussen hoop ik op stemmenverlies, dat dan weer wel ..

Damajo

Ach

ik kan er niet wakker van liggen, het is mijn partij (totaal) niet, mijn type ook niet en ach elke partij heeft wel een vlekje, de ene vlek is wat groter dan de ander. Ik kan mij niet voorstellen dat het CDA hier last van gaat krijgen maar ik ben geen cda'er dus geen idee hoe het bij hen invalt.

Kaaskopje

Kaaskopje

12-05-2010 om 02:26

Haha

ik zit hier zo laat nog smakelijk te lachen om het beeld van een woest aantrekkelijke Jack de Vries. Dat zou ik er echt nooit van gemaakt hebben. Wat uiterlijk betreft ziet hij er nog een beetje uit als een kwajongen, maar ik vind het een gladde prater, een verkoper.
Ik las het vanmorgen en bedacht dat ook mensen van het CDA gewoon mensen zijn die domme dingen doen net als overal mogelijk is. Ik moest om eerlijk te zijn wel een beetje slikken van het feit dat deze man in de markt ligt voor slippertjes. Mijn type is het niet. Zo zie je maar dat op ieder potje een dekseltje past. Meerdere dekseltjes dus ook nog.

Tijd voor het gezin

Pikant detail is dat het juist Jack de Vries was die bij herhaling Wouter Bos direct verweet het schip verlaten te hebben.... voor zijn gezin, schamper. Een afhaker, geen doorzetter, vond ie...
Zou dat het moment geweest zijn dat zijn vrouw hem buiten zette? ;-)
Groet,
Miriam Lavell

Massi Nissa

Massi Nissa

12-05-2010 om 12:49

Vreemd

Toen ik in de VS woonde (begin jaren '90), vertelde ik altijd trots dat wij vrijwel niets wisten van het priveleven van onze politici. Dat is toch wel enorm veranderd, vind ik. Ik kan van de meesten inmiddels opnoemen hoeveel kinderen ze hebben en hoe die kinderen heten, waar ze wonen en meer van dat soort onbelangrijke details. Dat nu dit gedoe rond JdV naar buiten komt, vind ik ronduit onaangenaam. Met dit soort informatie heeft niemand iets te maken (behalve de direct betrokkenen). Het is natuurlijk wel grappig ironisch dat Jack het Lek nu zelf op zijn snuit valt en meemaakt hoe het voelt als het ganse land op de hoogte is van je scheve schaats, maar ik blijf het jammer vinden dat we toch zo langzamerhand opschuiven richting het angelsaksische systeem waarbij het priveleven van bekende mensen zoveel mogelijk op straat ligt. Bah.
En over zijn uiterlijk: die oren zijn wel leuk, en de manier waarop zijn gezicht rimpelt als hij praat, maar ik heb verder weinig met blond ;-).
Groetjes
Massi

mirreke

mirreke

12-05-2010 om 13:14

Opschuiven richting amerika

dat doen we, helaas, sowieso al. Op allerlei gebied. Ik erger me zelf nogal aan die afschuwelijke tv-series voor kinderen, met dat ingeblikte gelach erachter. Brrr.
En wat betreft het CDA, wie zonder zonden is werpe de eerste steen. Ik hoop dat 'ze', wie die 'ze' dan ook mogen zijn, ervan leren dat je niet zo met vingertjes wijst en anderen allerlei zaken voor de voeten werpt. We zijn allemaal mensen, niets menselijks is ons vreemd. Ik vind het wel behoorlijk dom van hem, juist van hem in deze context, maar ook daar blijkt dan juist weer het menselijke uit.
Ik zou het als vrouw alleen niet zo leuk vinden om publiekelijk voor l*l te worden gezet, maar ach, daar is Hillary Clinton ook overheen gekomen. Ik vind het zelf eerlijk gezegd ook geen reden om voor uit elkaar te gaan.
En ja, smaken verschillen Vic ;-) Maar dat is juist leuk!

tonny

tonny

12-05-2010 om 13:38

Als jack hier op oo had gezeten...

... of zijn vriendin, dan was hij al lang geleden door iedereen hier terecht gewezen dat het gewoon oerstom is zo intensief met een collega om te gaan, ook tijdens langer verblijf buitenslands.

En de andere helft van OO had al een tijdje met de chips op de bank gezeten ;)

Het is een steeds terugkerend element, die aantrekkelijke collega waar je maar niet van af kunt blijven.

Monique D*

Monique D*

12-05-2010 om 13:58

Ook in amerika

Bill Clinton was president van de Verenigde Staten en hij kon ook niet met zijn handjes van de stagiaire afblijven..
het verschil met Jack de Vries is dat Jack geen (minister) president is èn dat zijn vrouw hem de deur gewezen heeft!
Tsja, het vlees kan zwak zijn..

Precies

het is menselijk, die dingen gebeuren en het is vooral erg lullig voor zijn vrouw en kinderen. Verder maakt het mij echt niets uit, ik zie hem nu niet anders.

Ik vond dat toen met Rob Oudkerk wel erg, om allerlei redenen en dat vind ik nog steeds, het eerste wat ik denk als ik die man op tv zie.

Biene M.

Biene M.

12-05-2010 om 14:06

Rob oudkerk

Nu hoor ik dat hij flinke kans maakt burgemeester van Amsterdam te worden. Dat kan ik me vanwege die heroïnehoertjes dan toch weer niet goed voorstellen.

Chippie

Chippie

12-05-2010 om 14:21

Mirreke

"Ik vind het zelf eerlijk gezegd ook geen reden om voor uit elkaar te gaan."

Ieders een eigen mening. Maar uit het persbericht maak ik niet op dat de (buitenechtelijke) relatie is verbroken. Als dat wel zo zou zijn geweest had het toch wel heel duidelijk in het persbericht gestaan. Lijkt mij. Het kachelt nog vrolijk door (in de kazerne?). IK had hem er redelijk snel uitgekieperd maar ik denk dat je weinig keus hebt als manlief van twee walletjes schranst.
Ik vind het wel dom dom dom. Je weet dat je je vrouw en kinderen enorm kwetst. Maar als je dan ook nog Jack de Vries heet? Dan weet je toch dat er een heel medialeger jou maar ook jouw kinderen en vrouw gaat bestormen.

Tinus_p

Tinus_p

12-05-2010 om 14:27

Practice what you preach

Massi:
"Toen ik in de VS woonde (begin jaren '90), vertelde ik altijd trots dat wij vrijwel niets wisten van het priveleven van onze politici. Dat is toch wel enorm veranderd, vind ik. Ik kan van de meesten inmiddels opnoemen hoeveel kinderen ze hebben en hoe die kinderen heten, waar ze wonen en meer van dat soort onbelangrijke details. Dat nu dit gedoe rond JdV naar buiten komt, vind ik ronduit onaangenaam. Met dit soort informatie heeft niemand iets te maken (behalve de direct betrokkenen). Het is natuurlijk wel grappig ironisch dat Jack het Lek nu zelf op zijn snuit valt en meemaakt hoe het voelt als het ganse land op de hoogte is van je scheve schaats, maar ik blijf het jammer vinden dat we toch zo langzamerhand opschuiven richting het angelsaksische systeem waarbij het priveleven van bekende mensen zoveel mogelijk op straat ligt. Bah."
Tot op zekere hoogte ben ik dat met je eens, maar in dit geval niet. Net zoals Wim Kok het verwijt kreeg zich niet-socialistisch te gedragen door ING commissaris te wordne met bijbehorende bonus (en andere bonussne plots goed te keuren), zo kan Jack de Vries nu het terechte verwijt krijgen zich onchristelijk te gedragen. Niemand hoeft perfect te zijn, maar ik ben een groot voorstander van 'practice what you preach'.

Fatsoen

Balkenende introduceerde in 2005 de slogan "Fatsoen moet je doen".
Misschien dat die adjudant er gewoon heel fatsoenlijk uitzag?

Damajo

Ssssttttt

Pas op uw woorden want ik heb mevrouw de Vries zojuist gespot in de rubriek..... ja hoe kan het ook anders: Sexualiteit....

Het is maar dat men het weet.

Groet
Olijvje

Sassefras

Sassefras

12-05-2010 om 15:13

Idd, practice what you preach!

Natuurlijk hoort het niet uit te maken wat iemand in zijn privéleven uitspookt, als hij als politicus maar goed functioneert; daar ben ik het mee eens.
Echter als je een kopstuk bent binnen een partij als het CDA, heb je naar mijn mening wel een probleem als vreemdganger. Immers het CDA heeft het 'gezin als hoeksteen van de samenleving', 'normen en waarden' en niet te vergeten het christelijke geloof heel hoog in het vaandel staan. Met dit in het achterhoofd vind ik Jack de Vries dus nu een behoorlijk domme en ongeloofwaardige man geworden als CDA'er.
Ik denk dat het hem dan ook uiteindelijk z'n kop zal kosten als politicus en dat hij een ander baantje kan gaan zoeken.
Als iemand als Femke Halsema nu een scheve schaats had gereden, had ik hier persoonlijk mijn schouders over opgehaald; maar zo'n schijnheilige CDA'er? Weg ermee!

Tinus_p

Tinus_p

12-05-2010 om 15:28

Chantabel(?)

Nouja lees dit en vooral de links die erin staan (naar Volkskrant en Elsevier).
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/05/positie_jack_de_vries_onhoudba.html

Biene M.

Biene M.

12-05-2010 om 19:44

Marketingtechnisch...

... hij genereert wel enorm veel free publicity!

Margriet*

Margriet*

12-05-2010 om 21:26

Nee

Als ik Jack zie (zag pas vol verbazing Jack met Jantje Smit in een programma) denk ik altijd aan zo'n jongentje van de Kameleon film. De oren kan hij beter gebruiken in een andere boot.
Wat beteft Rob Oudkerk, die vind hier in het Amsterdamse echt geen draagvlak voor zijn plannen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.