Home » Forum » Janis ian

Janis ian

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Emmawee
Janis ian

Ik wil dit even delen. Ik ben afgelopen dinsdag naar een optreden van Janis Ian geweest en ik ben nog steeds zwaar onder de indruk. Mocht je haar kennen, ik kan het je echt enorm aanraden om haar te gaan zien. Ze staat daar alleen met haar gitaar, speelt prachtige nummers, oud en nieuw en is daarbij ook nog eens erg geestig. Na afloop staat ze heel gezellig handtekeningen uit te delen. Ik ben zo blij dat ik ben gegaan, ik zou graag meteen nog een keer gaan, maar daar twijfel ik nog een beetje over.
Ze heeft nog een aantal optredens in Nederland staan de komende dagen (vanavond nog in Haarlem en nog Rotterdam, Groningen, Leeuwarden, Rijswijk) en vertrekt daarna naar Groot Brittannië.
Ik ben benieuwd of ik iemand op een goed idee breng.
Groeten! Maw.

AnneJ
Fan

Helaas geen oppas en geen tijd. Het laatste concert dat ik van haar gezien heb is alweer jaren geleden, samen met mijn vader in Carre in Amsterdam.
Leuk om te horen dat ze nog steeds actief is. Je motiveert me wel om eens een dvd of cd van haar te gaan zoeken. Ik heb alleen nog platen en geen draaitafel meer.

rosa
Sentiment

Ik ben ooit in Utrecht naar een concert van haar geweest - geweldig. Ik ga kijken of ik nog kan, met mijn gitaar spelende en zingende dochter.
Dank voor de tip!

Monet
Jeugdsentiment

Ik was 18 toen ik Janis Ian grijs draaide! Heerlijke muziek, ik moet nog LP's van haar op zolder hebben :)

Shonagh
Jammer

De enige avond dat ze in de buurt is (Edinburgh) hebben we al iets, maar bedankt voor de tip. Hier ook nog LP's op zolder.

Fiorucci
Ohja hoor

Reken maar dat ze nog actief is, op deze clip speelt ze samen met een hele goeie band in opkomst:
http://www.youtube.com/watch?v=N_NGNxGPO_E

Emmawee
Gaaf!

Dat klinkt goed zeg, Fio! Ik ben meteen even verder gaan luisteren. Fijne muziek!
Rosa, ik hoop dat het je lukt. Wow... samen met je dochter naar Janis Ian... dat is jaloersmakend!!
Voor mij was Janis Ian eigenlijk ook niet meer dan jeugdsentiment. Mijn zus draaide de platen grijs toen ik een jaar of 8 was en ik draaide later het bandje grijs toen ik op kamers woonde. Maar nu ik haar gezien heb kan ik het niet meer gooien op 'jeugdsentiment'. Ze is gewoon een geweldige artiest, supergetalenteerd en ik ben erg blij dat ik haar live heb gezien! Dus Monet... ik wil niet pushen hoor, maar ehm... ga dat zien!! ;-)
Groeten, Maw.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.