Home » Forum » Lastige welke geur zoek ik

Lastige! - welke geur zoek ik?

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Ayanna
Lastige! - welke geur zoek ik?

Afgelopen zomer op een braderie een paar flesjes met nepgeuren gekocht. Drie voor een tientje, dat idee. Nu zit er eentje bij die ik echt heel erg lekker vind ruiken. Ga hem eigenlijk met de dag lekkerder vinden. Echter....ik heb geen flauw idee op welke originele geur deze nepperd gebaseerd is. Nu ben ik immens slecht in het omschrijven van geuren, dus dat laat ik maar achterwege. De naam van deze nepgeur is: Si sure moi. Vaak is zo'n naam een afgeleide van of een soort van cryptische verbastering van de originele geur. Heeft iemand ook maar enig idee welke geur ik zoek???

Mama van Jesse
Google

Dag,

Via google kom ik uit bij deze site:

http://www.meeuwenberg.nl/index.php?page=shop.product_details&category_i...

Het flesje/doosje is roze/wit en kost € 3.95 per stuk. Volgens mij is het een webshop.

Heb je hier wat aan??

Groetjes MamavanJesse

Ayanna
Wat goed!

Dat is hem inderdaad. Enne: gecreëerd voor de zelfbewuste vrouw...ik had het zelf niet treffender kunnen zeggen (ahem!) Maar nog steeds ben ik benieuwd op welke geur hij gebaseerd is. Wie o wie???

Bibi72
Volgens deze website:

http://pandora-parfumshop.nl/N_frame.html?http://pandora-parfumshop.nl/S..., is het parfum
"Geinspireerd door: Envy Me by Gucci"

Mama van Jesse
Sorry

Ik had de vraag niet goed gelezen.

Maar bibi72 heeft hem gelukkig gevonden!

Grappig trouwens, parfum voor een paar euro wat normaal een vermogen kost.

Ik heb zelf net mn 2e mini gekocht van Rose the one, van Dolce&Gabana, maar een nepperd is dan ook wel een idee, natuurlijk!

gruffalo
Wel grappig

ik moest wel lachen om die site... 'geïnspireerd door' oftewel...goed gekopieerd van :-)

Ise
Dat is leuk

Laat ik nou net een nieuw luchtje nodig hebben. Door dit draadje meteen maar even drie luchtjes besteld: Donna di Pompeii (Roma), Garden of Dunice (Dune) en Garden of Roses (Lou Lou....jeugdsentiment). Geen idee of het wat is. Ik ken uiteraard wel de 'originelen', maar heb dit nog nooit geprobeerd. Maar 3 flesjes voor € 20 inclusief de verzendkosten moet een keertje kunnen ;o). Dank jullie voor de tip. Ik laat wel weten hoe ze bevallen.

Ayanna
Zoooooo....gucci....

Doe maar duur! Ik heb dus een goede smaak...ahem. Binnenkort maar eens binnen lopen bij een parfumerie. Ben wel benieuwd naar de originele geur. Vaak wijken die nepperds net een beetje af qua geur. Bovendien vind ik dat ze vrij snel vervagen. Maar ach, voor dat geld. Eens kijken wat een echte Gucci mij gaat kosten!

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.