Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Lokatie zwolle / utrecht / amersfoort (help)

Binnenkort willen mijn broer en mijn zussen een keer bij elkaar komen om eens over onze ouders te hebben. Deze worden ouder en hebben meer zorg nodig. Aangezien hun vijf kinderen nogal verspreid over het land wonen, leek het ons handig eens bij elkaar te komen en het er eens over te hebben hoe wij dat in de toekomst zien. Nu zitten we te denken om in Zwolle, Utrecht of misschien Amersfoort bij elkaar te komen. Maar wij zijn daar allemaal niet bekend. Wie weet een lokatie waar we bij elkaar kunnen zitten en ook nog een beetje ongestoord kunnen praten (hotel/restaurant). Lijkt mij wel handig om dat van te voren te weten, anders lopen we de hele dag te zoeken naar een geschikte lokatie Wie o wie heeft een idee of suggestie??? (Of een beter idee voor een lokatie)

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
j@ost

j@ost

05-05-2010 om 20:06 Topicstarter

Van onder in Zeeland tot boven in Groningen.

Amersfoort

Hoi,

Hier enkele restaurants in Amersfoort:

Allereerst 2 restaurants in de pittoreske Bloemendalsestraat (randje binnenstad) vlakbij parkeergarage De Flint in Amersfoort
http://www.humphreys.nl/
http://www.bloemendaeltje.nl/index.html

Humphreys ligt 20 meter van de achteruitgang van de parkeergarage, het Bloemendaeltje 50 meter verder. Overigens is daar heel vlakbij ook nog "Eetkamer van Zanten" Ook leuk.En allemaal op 5 min.of minder van de garage.

Zandfoort aan de Eem is ook leuk, ook om buiten te zitten bij mooi weer (pal ernaast is ruimschoots betaald parkeren) maar soms zijn er partijen en life-optredens, dat kan het soms wat rumoeriger maken, maar dat kun je altijd navragen)Foto's op de site http://www.zandfoort.nl/

En verder: pal achter Centraal Station Amersfoort Restaurant Avocado > http://www.restaurantavocado.nl/

En als laatste pal aan de A1 dus wellicht wat centraler voor iedereen: http://www.destadskamer.nl/. Aan de A1 zit trouwens ook nog A1plaza http://www.a1-plaza.nl/, een wok- annex Japans restaurant. Lijkt me wat rumoeriger (wel lekker eten heb ik gehoord) maar ik ben er zelf nooit geweest.

Succes.
groetjes Damajo

Ook in amersfoort,

op loopafstand van het station, restarant Sober, http://www.restaurantsober.nl . Hier zijn ook "zitjes".

Zwolle

In Zwolle ben ik favoriet van grand-café Public. Vriendelijk personeel, lekker lunchen en zeker overdag zijn er plekjes genoeg om ongestoord te praten. Met een beetje geluk heb je mooi weer en kun je in de binnentuin zitten. En ze hebben een leuk ingerichte rokersruimte in Marokkaanse stijl, mijn ervaring is dat je daar helemaal rustig zit Ga er niet op 's avonds zitten, dan is het wel druk, maar dat geldt voor de meeste restaurants. (http://www.grandcafepublic.nl) (en nee, ik heb geen aandelen...).

j@ost

j@ost

08-05-2010 om 11:08 Topicstarter

Thx

Alvast bedankt voor de suggesties. Ik ga eens even op internet kijken.......Bedankt voor de genomen moeite!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.