Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Tirza G.

Tirza G.

07-07-2011 om 22:56

Nieuwe vrouwenzender?

Ik las het op nu.nl en zit er nu (zijdelings) naar te kijken. TLC - van af 18 uur op de plaats van AnimalPlanet. Ik weet nog niet wat ik er van vind, hoewel het programma over een trim-show voor poedels hilarisch was.

Tirza

Belle Époque

Belle Époque

08-07-2011 om 01:02

Hm...

Ik hoorde enkele dagen geleden op Radio 1 een promotiepraatje over die zender. Ik heb ernaar geluisterd en ik denk niet dat deze zender mijn leven zal veranderen... Maar misschien moet ik toch eens kijken voor ik oordeel ;)

Valkyre

Valkyre

08-07-2011 om 01:13

Voor wie tienerdochters heeft

Die show over dat modellenbureau is zeer informatief. Jonge meisjes als handelswaar, brrr...

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Jammer

Ik keek graag overdag in een verloren uurtje naar Travel & Living, waar volgens mij deels dezelfde programma's kwamen, maar die is nu geschrapt door Discovery. Ik wil toch helemaal niet om 1 uur 's nachts naar Cake Boss kijken. Waar haal ik nou overdag mijn uurtje hersenloze tv vandaan? ;) Verder vind ik het wel een aardige zender, geen van de programma's hoef ik met alle geweld te zien, maar ik vind het meeste wel vermakelijk.

Nerina

Iets zegt me dat daar misschien wel 24 uur hersenloze tv voor in de plaats komt!
( of zenden ze alleen 's avonds uit?)

Ook jammer

Ik keek altijd graag naar de 'adventures of Mark and Ollie', terwijl ze bij de Kubai- en de Mek-tribe verbleven. Ineens kan ik het niet meer zien.

Ervoor in de plaats kwam een zender die uitsluitend over criminaliteit gaat (zo Amerikaans, en na een tijdje krijg je zeker de indruk dat de Criminaliteit Sterk Toeneemt.). En dan deze nieuwe 'vrouwen-'zender. Met ook criminaliteit, maar ook nog zeldzame, enge en/of onsmakelijke ziektes en last but not least: Sarah Palin.... Ik zat er nou niet bepaald op te wachten.

Maylise

Maylise

08-07-2011 om 15:30

Leuk

Ik vind TLC wel leuk. We hebben hem ook op de schotel met nog een reeks discovery achtige zenders. Inderdaad geen intelligente tv maar af en toe is een uurtje kijken naar Sarah Palin, Kate + 8, sister wives of de Duggars wel leuk. Mijn dochter van 14 kijkt ook graag naar dit soort shows dus die heeft TLC ook al ontdekt.

Fiorucci

Fiorucci

08-07-2011 om 18:34

Nerina

Oh ik zie het nu Travel en Living is weg....en ik kijk soms zo graag naar Miami Ink. zucht...

Ik vind het niks....

Maar dat is vooral om Animalplanet hier erg populair is bij de kinderen. En nu kunnen ze er niet meer naar kijken :-( Ja, overdag, maar dan zijn we op school/werk...

Vic

Vic

10-07-2011 om 14:41

Ze zijn er hier net achter

Mijn kinderen zijn hevig teleurgesteld want ze keken regelmatig naar Animal Planet. En wat een baggerzender hebben we ervoor terug gekregen ;-(

Tirza G.

Tirza G.

10-07-2011 om 16:25

Nou, ik heb er al veel van geleerd

Ik heb het vallen van mijn onderkaak flink geoefend op programma's als 'Poodle-grooming-contest', Little-Miss-verkiezingen (met meisjes van 18-36 maanden, je weet niet wat je ziet) en, de topper, Coupon-queens - over vrouwen die kortingsbonnen inzetten als besparingsmiddel. Die doen dan voor 1300 dollar boodschappen en hoeven er maar 40 af te rekenen ofzo, besparingen van 95-98%. Ik heb echt met verbijstering zitten kijken. Een way-of-life. Gut, ik zou het ook wel willen kunnen maar hier heb je niet zo echt die kortingsbonnen-cultuur.

Tirza

Vic

Vic

10-07-2011 om 16:34

Die heb ik dan net gemist

Ik heb gisteravond even gekeken, maar kon niet helemaal volgen waar het over ging. Volgens mij een verjaarspartijtje van een kind met 12 brusjes ofzo. Die poodle grooming heb ik gemist. Op het Viva forum stond ook een heel verhaal over die opgetuigde poedels, met foto's. Ik ben zie hier nooit tegen gekomen, roze poedels of honden getrimd in de vorm van een piano.
Van die missverkiezingen heb ik wel eens op een andere zender gezien. Waren zelfs grietjes van een jaar of 7 die facings kregen, omdat ze met hun fietsenstalling (van het wisselen) geen kans zouden maken.

Fiorucci

Fiorucci

10-07-2011 om 17:34

Ohja vic

Dat programma ken ik wel, met die minimissjes. Ze worden bruin gespoten bij de schoonheidssalons, dragen pruiken, facings en nepnagels. En die bloedfanatieke moeders die mekaars bloed wel kunnen drinken, of het raar vinden dat een peutertje van 2 geen zin heeft in al die poeha....

Tirza G.

Tirza G.

10-07-2011 om 19:32

Op dit forum wellicht

onnodig te zeggen dat die peuter-dames enorme driftbuien kregen. Ik heb me kostelijk geamuseerd, die kinderen vinden het allemaal wel prima (weten zij veel) maar blijven gewoon peuter-pubers, met krijsbuien, niet willen lopen, driftaanvallen, honger en slaapjes op de verkeerde momenten - geweldig.
Ik bedoel: of een peuter zich niet in haar schoolkleren wil hijsen of niet in haar Barbie--model-outfit: de driftbui is hetzelfde :-)

Tirza

Valkyre

Valkyre

10-07-2011 om 19:51

Ooooh ja

Die wil ik nog weleens zien, die peutermissen! Zoals de Amerikanen zeggen: it's like watching a train wreck. Het is eigenlijk heel erg, maar je moet toch kijken... Dat heb ik ook bij Hoarders, weleens gezien? Goed voor mijn gemoedsrust ook, want ik doe vast veel verkeerd, maar zo erg is 't bij mij gelukkig niet...

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Massi Nissa

Massi Nissa

10-07-2011 om 21:37

Ho ho ho

waar is dat dan, die zender? Dat klinkt hartstikke goed! Ik zit nog steeds uren per dag met mijn hongertijgertje aan de borst en snak naar leukere dag-tv. Ik wil kleine missjes met driftbuien zien en mensen die alles verzamelen en en en. Waarom krijg ik die zender niet?
Groetjes
Massi

Massi

Helaas, het is geen dag-tv, overdag zenden ze Animal Planet uit, 's avonds TLC. Voor overdag heb je er dus niks aan.

Poodle (ot)

Volslagen ot, maar nu we het toch over poedels hebben. Wanneer hebben jullie voor het laatst een poedel gezien? Ik zie haast nooit meer een poedel. Zijn ze niet meer "in" of zo?

krin

krin

11-07-2011 om 10:41

Ook langsgekomen

afgelopen vrijdag. Geland in een programma over eigenaardige seksuele aandoeningen. Zoals voortdurende opwinding en allergie voor 's mans zaad. Tja. Met in de veel te veelvuldige reclameblokken inderdaad vooruitblikken op heel erge mini-missjes (zelfs met een tevreden smakkende borsthanger zou ik dat niet kunnen verdragen) en ander vrouwenleed. Als dat een zender voor vrouwen is, beginnen de bewijzen dat ik een man ben zich toch wel erg hoog op te stapelen zo langzamerhand.

Massi Nissa

Massi Nissa

11-07-2011 om 10:57

Nerina, krin

Nerina, balen zeg. Daarom heb ik die zender nog niet ontdekt, ik kijk alleen tv tijdens het borstvoeden. 's Avonds pak ik er een boek bij, want dan slaapt hij meer en kan dat.
Krin, ik lig in een deuk. Als je je in de gekste bochten moet wringen om in het doelgroepplaatje te passen, zegt dat volgens mij meer over de marketingmensen van die zender dan over jou :-). Je ziet ze vergaderen, al die meisjes met kekke merkkleding en een Blackberryverslaving. "Wat vindt de gemiddelde huisvrouw leuk? Kent iemand hier een huisvrouw? O, Camille kent iemand. Wie? Je buurvrouw? Aha. En wat vindt die leuk? Poedels. Schrijf op jongens, poedels. Wat nog meer?"
Groetjes
Massi

Poedels

Hier in de straat woont iemand met twee dwergpoedeltjes. Irritante beestjes, want die rennen zo schichtig rond dat ik steeds bijna op ze ga staan. En ik denk dat het baasje mij dat niet in dank gaat afnemen.

skik

The learning canal

soort moedermavo??

Dat verhaal over die treurige dame die allergisch was voor het zaad van haar man heb ik ook deels gezien. Haar extra probleem was dat ze op een RK school werkte waar je als leerkracht ervoor moest tekenen dat je niet aan kunstmatige bevruchting zou doen. Tjongejonge over inbreuk op iemands privacy gesproken, dat zou je hier toch nergens zien.

Massi Nissa

Massi Nissa

12-07-2011 om 21:22

Nee joh bromvlieg

TLC staat toch voor Tender Loving Care? Wat mijn man en ik altijd L.A. noemen, Liefde en Aandacht. Ik heb trouwens net een hele goede kant aan deze zender ontdekt. Ik kan er zelf nog niet goed naar kijken, ik begrijp niet precies wat er zo boeiend is aan iemand die een gokmachine op zijn bruiloft wil, maar - en dit is wereldnieuws wat mij betreft - mijn babyzoon valt erbij in slaap! Joechei! Als dit doorzet, kijk ik niets anders meer.
Groetjes
Massi

Tirza G.

Tirza G.

12-07-2011 om 22:10

Nou

Ik denk ook dat TLC daar voor staat, maar weet het niet zeker. Ik knap enorm op van de programma's. Wat ben ik normaal. En simpel. En eenvoudig. Wat zijn er toch veel spullen op de wereld. Wat zijn er toch een ongelooflijk grappige mensen. Ennnnnn het is heel goed voor je nekspieren, die zijn helemaal losssss en soepel van het hoofdschudden en voor je kaakspieren. Je onderkaak ligt elke keer op je knieen.
Straks ga ik kijken naar een make-under; daarbij worden zeer opgedirkte dames van hun makeupoverload afgeholpen. Boeiend.

Tirza

Wilma

Wilma

13-07-2011 om 15:48

Heb nog geen make-under gezien

Hoe was dat, Tirza? Ik heb wel een aantal andere programma's gezien, 'k lijd weer even aan tijdelijke slapeloosheid.

Maar ik belandde onlangs ook op SyFy en dan 't programma Fact of Faked, dat vond ik nou wel weer boeiend, maar goed, da's off-topic.

Ik heb vooral veel bruiden op de vrouwenzender gezien, veel overdreven en zenuwachtige bruiden.

Wilma

Wilma

13-07-2011 om 16:21

Flavel

Ik heb Big Love ook (ahum, twee keer) helemaal gezien en verbaasde me daar ook zo over. Wanneer is datprogramma Sister Wives en waar gaat dat over?

Tirza G.

Tirza G.

13-07-2011 om 19:22

Sister wives

Gaat over een vage religie (Mormoon?) van een man met vier vrouwen; allemaal in een groot huis met een soort gescheiden compartimenten en hij verdeelt zijn aandacht dan over de dames. Ze zijn wel eens bij Oprah geweest.

Tirza

Tirza G.

Tirza G.

13-07-2011 om 19:23

De make-under

Viel erg tegen, maar dat kan aan mij liggen. Zeer ordinaire Engelse dames, men men men. De diepgang van een komkommer had het programma. Jammer.

Tirza

Tirza G.

Tirza G.

13-07-2011 om 22:41

Toch wel een beetje tlc

Tjonge. Ik heb met de bek open naar een programma over het drinkgedrag van vrouwen zitten kijken. Vrouwen in de zeven stadia van hun leven, van underaged tot aan granny. Ik ben weer helemaal bij. En in shock.

Tirza

Wilma

Wilma

15-07-2011 om 12:14

Sister wives en meer

Ik zal er even op letten wanneer het is en dan eens kijken. Gewoon om me te verbazen.

Dat van het drinkgedrag (wat Tirza G. schreef) zag ik net te laat, jammer, had ik leuk kunnen opnemen en dan kijken als iedereen slaapt.

Sinds dit draadje hier, kijk ik elke avond even wat er op is en of 't me interessant lijkt. Moet het vanavond alleen even wat éérder doen ;-).

Tirza G.

Tirza G.

15-07-2011 om 12:17

Volgens mij

is er op vrijdagavond een prog over verslavingen. Om 9 uur. Ook shocking.

Tirza

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.