Home » Forum » Ongewenste telefoontjes en ongewenste post

Ongewenste telefoontjes en ongewenste post

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Geerke
Ongewenste telefoontjes en ongewenste post

Hier een tip die ik kreeg van iemand van het callcenter die me laatst belde over pensioenen of zo. Ik wil hem jullie ook niet onthouden.
Op deze site kun je je afmelden voor ongewenste telemarketing, onderzoeken via de telefoon en/of ongewenste geadresseerde post....!
http://www.infofilter.nl/InfoWWW/php/do_home2.php

Tinus_p
Vaker genoemd

Infofilter is hier vaker genoemd.

Overigens ben ik principieel tegen deze organisatie (en het bijbehorende opt-out principe), omdat ik vind dat telemarketing een bvorm van spam is, en dus alleen op basis van opt-in mag gebeuren.

Geerke
Eh help me tinus ;-)

wat is er dan verkeerd aan? Heb me nog niet goed ingelezen hoor.... Ik moet me nog afmelden maar was het wel van plan, als ik daarmee de stroom telefoontjes tegenhouden kan.

Kaaskopje
Het aardige is

dat opt out vaak pas tot stand komt doordat je via een internetformulier toestemming hebt gegeven om je gegevens door derden te laten gebruiken. Daarom is het altijd belangrijk om de algemene voorwaarden te lezen. Als daarin staat dat de gegevens door derden gebruikt mogen worden moet je het betreffende formulier dus niet versturen als je geen prijs stelt op mail van derden.

Geerke
Tinus

Er is een flink aantal bedrijven bij aangesloten, waardoor je door al die bedrijven dan niet meer gebeld wordt voor reclamestunts, dat is toch mooi?
Zie ik dan het addertje niet, tinus?

Guinevere
Vanaf de zomer

Vanaf deze zomer zou het volgens mij andersom moeten gaan werken, dan moet je eerst toestemming geven voor al dat geneuzel in plaats van dat je bezwaar indient (via infofilter). Ik dacht vanaf 1 juli. Infofilter werkt behoorlijk goed trouwens, handig om de periode tot 1 juli te overbruggen.

Tinus_p
Geerke

Geerke:
"Zie ik dan het addertje niet, tinus? "
Er is geen addertje, ik ben gewoon een principiele zeikerd :-)

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.