Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Ongewenste telefoontjes en ongewenste post

Hier een tip die ik kreeg van iemand van het callcenter die me laatst belde over pensioenen of zo. Ik wil hem jullie ook niet onthouden.
Op deze site kun je je afmelden voor ongewenste telemarketing, onderzoeken via de telefoon en/of ongewenste geadresseerde post....!
http://www.infofilter.nl/InfoWWW/php/do_home2.php

Tinus_p

Tinus_p

22-01-2009 om 13:57

Vaker genoemd

Infofilter is hier vaker genoemd.

Overigens ben ik principieel tegen deze organisatie (en het bijbehorende opt-out principe), omdat ik vind dat telemarketing een bvorm van spam is, en dus alleen op basis van opt-in mag gebeuren.

Geerke

Geerke

22-01-2009 om 14:03 Topicstarter

Eh help me tinus ;-)

wat is er dan verkeerd aan? Heb me nog niet goed ingelezen hoor.... Ik moet me nog afmelden maar was het wel van plan, als ik daarmee de stroom telefoontjes tegenhouden kan.

Kaaskopje

Kaaskopje

22-01-2009 om 15:48

Het aardige is

dat opt out vaak pas tot stand komt doordat je via een internetformulier toestemming hebt gegeven om je gegevens door derden te laten gebruiken. Daarom is het altijd belangrijk om de algemene voorwaarden te lezen. Als daarin staat dat de gegevens door derden gebruikt mogen worden moet je het betreffende formulier dus niet versturen als je geen prijs stelt op mail van derden.

Geerke

Geerke

22-01-2009 om 16:21 Topicstarter

Tinus

Er is een flink aantal bedrijven bij aangesloten, waardoor je door al die bedrijven dan niet meer gebeld wordt voor reclamestunts, dat is toch mooi?
Zie ik dan het addertje niet, tinus?

Guinevere

Guinevere

22-01-2009 om 18:15

Vanaf de zomer

Vanaf deze zomer zou het volgens mij andersom moeten gaan werken, dan moet je eerst toestemming geven voor al dat geneuzel in plaats van dat je bezwaar indient (via infofilter). Ik dacht vanaf 1 juli. Infofilter werkt behoorlijk goed trouwens, handig om de periode tot 1 juli te overbruggen.

Tinus_p

Tinus_p

22-01-2009 om 19:52

Geerke

Geerke:
"Zie ik dan het addertje niet, tinus? "
Er is geen addertje, ik ben gewoon een principiele zeikerd :-)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.