Home » Forum » Ook zon fan van nip tuck

Ook zo'n fan van nip tuck?

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
hortencia
Ook zo'n fan van nip tuck?

Sinds een paar maanden heb ik Nip Tuck ontdekt... Zondagavond laat bij de VPRO... Tjonge, wat een serie: heeft qua sfeer veel weg van Six feet under: tamelijk disfunctional allemaal, maar allemachtig, wat een geweldige serie...

Nu wil ik mijn man (die net zo'n fan is geworden...) voor de sint een DVD set geven van deze serie, maar welk seizoen zijn we nu eigenlijk? En aangezien er een stuk of 5 seizoenen zijn, welk seizoen springt er uit? Moet je echt met seizoen 1 beginnen? Laat het weten! Ik kan haast niet wachten om een hele avond lang alleen maar lekker Nip Tuck te kijken!!!

Groeten, Hortencia

angel3
Weet niet zeker

maar ik volg het al 3 jaar. Ik weet niet in welk officiele seizoen we nu zitten. Ik vind het nu wat minder worden. De vorige was veel spannender, met een psychopaat die mensen verminkte en die nip/tuck dan weer oplapten. Heel heftig en spannend :)
Ik zou wel met seizoen 1 beginnen dan snap je ook de hele familie /relatie constructie of heb je dat wel door? geweldig he?!

Bastet
Ja!

We zitten nu in seizoen vijf,ik zou wel bij het begin beginnen ja,want dan is het echt nog veel leuker.
Groetjes,bastet

hortencia
Bedankt!

Nou bedankt voor de reacties! In ieder geval ga ik er maar vanuit de we nu in seizoen 5 zitten, en dat de huidige spelers ook vanaf het begin erbij waren..
Afgelopen zondag was ook weer zo mooi: die operatie van het kind, en dan die prachtige muziek van George Michael (jesus to a child) eronder...Op de één of andere wijze klopt het gewoon allemaal heel goed.

Groeten, Hortencia

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.