Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Monieka

Monieka

13-01-2009 om 10:20

Prijs: gratis winkelen! iemand ervaring?

Hallo

Bij onze buurtsuper heb ik gewonnen met een prijsvraag. Nu mag ik vrijdag één minuut gratis winkelen. Heel leuk natuurlijk. Maar hoe het precies in zijn werk gaat, dat hoor ik vrijdag pas.
Heeft iemand enig idee hoe dit in zijn werk gaat? Mag je alles inladen wat je tegen komt? Kan je beste met tweeën gaan? Ik ben benieuwd, ik wil namelijk goed voorbereid voor de start staan. (Maw zoveel mogelijk in mijn karretje zien te krijgen...)
Kan ik bijvoorbeeld meteen naar de biefstukken rijden en alles inladen, of naar de wasmiddel, shampoo?
Geen idee hoe dit werkt. Wat voor addertjes in het gras zitten.
Iemand ervaring? Tips?

Monieka

Goh wat leuk!

Ik ben dól op prijsvragen, maar zo'n prijs had ik nou altijd al willen winnen. Juist vanwege die onzekerheidsfactoren ;-)
Ik zou iig eens goed van te voren in die wnkel rondkijken waar wat ligt en wat je eigenlijk zou willen hebben. De addertje hoor je vast pas op het moment suprème. Ik zou graag van je horen hoe het verlopen is, ik vind dit zo grappig!

Nasha 1st

Nasha 1st

13-01-2009 om 10:35

Goed voorbereiden inderdaad!

Gaaf zo'n prijs!!! Ga nadenken over welke spullen je inderdaad zou willen, waar staan ze ongeveer en maak dan een plan. Vooral dure dingen als wasmiddel en vlees zou ik inderdaad kiezen....maak voor jezelf vast een beetje een route, zodat je niet hoeft te zoeken vrijdag! Laat ff weten wat het is geworden!!!

Gokje addertje

Leuk zeg! Er staat mij bij dat het addertje zoiets is als dat je van elk product maar één in je wagentje mag laden.. Of iets in die richting in elk geval. Kan natuurlijk bij jouw winkel anders zijn, maar vaak is het zoiets.

Ellen Wouters

Ellen Wouters

13-01-2009 om 11:01

Maximum

Ik kan me zomaar voorstellen dat er een maximum per productsoort is, dus geen 10 pakken wasmiddel. En drank en tabak zijn misschien uitgesloten.
Veel plezier!
Groet, Ellen

Jesse_1

Jesse_1

13-01-2009 om 11:48

Leuk, gefeliciteerd!

Normaal gesproken mag je van elk product maar één of twee meenemen. Bedenk van tevoren een 'route' met dingen die je graag mee wilt nemen.
Financieel gezien neem je dus de dure producten mee (die je ook nog wel 's zult gebruiken). Wasmiddel, drank, vlees.
Maar het beste kun je wat voorbeelden bekijken op youtube. Bijvoorbeeld: http://nl.youtube.com/watch?v=PF9EQnFU5rw.
Succes! Laat je nog even horen hoe het gegaan is?!
Jesse

reina

reina

13-01-2009 om 20:59

Wat leuk

Gefeliciteerd! Ik zou gelijk naar de wasmiddelen, shampo, cremes etc gaan, lekker lang houdbaar en relatief duur (en je unt het in je kar smijten zonder dat het stuk gaat, bij flessen wijn kan dat een probleem zijn :-). Laat je weten wat je allemaal hebt gescoord?

Plattegrond winkel

Gefeliciteerd! Je weet dus nog niks van de voorwaarden, die hoor je op de dag zelf pas. Daarom zou ik in ieder geval zorgen dat ik precies weet waar wat staat, bedenken wat je wilt hebben aan lang houdbare zaken en oefenen met hoe lang (dwz hoe ontzettend kort!) een minuut is. Gewoon thuis met een stopwatch, nog grappig ook!
Als winkelier zijnde zou ik misschien de allerduurste produkten tijdelijk aan het einde van van de route, dus dichtbij de kassa zetten... Maar misschien ben ik wel te berekenend of te wantrouwend?!
Veel plezier, Onyx

Op tijd terug bij de kassa

Vaak zeggen ze ook dat je binnen een minuut terug moet zijn bij de kassa, anders mag je niets meenemen. Dus de tijd in de gaten houden of iemand meenemen die dat doet. Al zullen ze vast ook wel aftellen.
En inderdaad mag je meestal ook maar 1 van elk product meenemen. Om te voorkomen dat je de hele wijnvoorraad meeneemt.
Veel plezier! Ik moet wel zeggen, dit is een van de weinige prijzen die ik niet zo nodig hoef te winnen, veel te stressvol!

Faith

Faith

16-01-2009 om 17:49

Mmmm

Gefeliciteerd. Maar ik heb met mijn man vaak heftige discussies, hij zou dit absoluut niet willen doen, vind het uiterst hebberig. Terwijl ik denk.. nou ja, als ik het nou gewonnen heb... kan ik toch niets aan doen? Ik zit nu te denken ,dat áls het al een keer zal gebeuren, ik de kar cadeau doe aan een leuke instelling ofzo, maar ik weet niet hoever mijn hebberigheid zal gaan. En jij? Faith

Het is nu zaterdag

dus heb je gister gratis geshopt of niet?
Vertel heo was het? Ben reuze benieuwd wat of je allemaal in je karretje hebt weten te stoppen ;-)

gula

mirreke

mirreke

18-01-2009 om 11:17

Ik ben ook al zo benieuwd!

en ik zou ook graag willen weten hoe je het zelf ervaren hebt. Ik geloof dat het ook niets voor mij zou zijn, maar zoals je zegt, als je toch wint...

Nasha 1st

Nasha 1st

18-01-2009 om 12:03

Misschien

zitten ze de enorme berg chips op te peuzelen??? ;-))

Maar inderdaad, ik ben ook benieuwd!

MLN

MLN

18-01-2009 om 19:20

Ja joh

Monieka ligt vast en zeker helemaal uitgeteld met het hele gezin na te genieten van alle lekkere, gratis dingetjes die ze bij elkaar heeft weten te sprokkelen. Hoop idd ook op een reactie van haar. Heel nieuwsgierig hoe het afgelopen is.

mirreke

mirreke

19-01-2009 om 13:51

Ha ha, ik had je wel willen zien!

Was in die ene minuut iedereen uit de winkel, of minstens van de gangpaden af, of moest je ook nog om het winkelende publiek heenlaveren?
Ik heb er in het weekeinde nog eens over na zitten denken, ik geloof wel dat er een zekere gêne van je af moet vallen om er vol voor te gaan.
Smikkel ze!

maan.

maan.

20-01-2009 om 11:53

Gefeliciteerd!

Nog gefeliciteerd met je leuke prijs!

Haha!

Wat leuk dat je je verhaal hier nog even doet! We zaten er niet ver naast met de voorwaarden.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.