Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Sinilind

Sinilind

18-07-2010 om 08:39

Rare terugkerende droom :-)

Heeft iemand een idee waarom ik best vaak droom dat ik probeer een veel te strak stuk bovenkleding uit te trekken en het me niet lukt? In mijn droom ben ik altijd of te zwak om de kleding uit te trekken of is de kleding zo strak dat het inmogelijk is om het over mijn hoofd heen te krijgen. Vanacht heb ik het weer gedroomd en het is echt geen fijne droom eigenlijk. Sini

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Sancy

Sancy

18-07-2010 om 10:50

Droomwoordenboek

Kleding
A

ls je droomt over je kleren symboliseert dit hoe je overkomt op andere mensen. Kleren geven tevens aan op hoe je in het leven staat. Als kleren in je droom te strak zitten, dan suggereert dit dat je je op een of andere manier beperkt voelt: je zou je te weinig vrijheid in een relatie kunnen ervaren, of tegengewerkt worden op het werk.

Wanneer je droomt dat je kleren vies zijn en je ze probeert schoon te maken, symboliseert dit je pogingen om iets aan je karakter te veranderen. Je zou mischien oude gewoontes moeten afleren, of anders oude denkwijzes moet loslaten. Wanneer je kleren gescheurd zijn, geeft dit aand at er iets schort aan je manier van denken. Je logica snijdt geen hout.

Een droom waarin je telkens van kleding verandert, duidt op een behoefte aan verandering en een verlangen om in een nieuwe situatie of positie te groeien. Je moet een nieuw zelfbeeld opbouwen.

Wanneer je in je droom aan het shoppen bent voor kleren, wijst dit op je angstgevoelens om ergens bij te horen.
http://www.droominfo.nl/index.php?c=droomwoordenboek&m=search&droom=kleding

Guinevere

Guinevere

18-07-2010 om 21:52

En ik over losse tanden

En ik droom regelmatig dat mijn tanden losraken. Brrrr. Maar ik denk niet dat het echt iets betekent, alleen dat ik vroeger problemen had met wisselen en dat ik dat een gruwel vond, die losse tanden in mijn mond.

Guinevere

Ja die droom heb ik ook meerdere malen gehad. Vreselijk. Heb hem al jaren niet meer gehad (vooral tiener/twintiger) en iemand zei me ooit dat dat iets met geld te maken had? Angst om niet genoeg geld te hebben?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.