Home » Forum » Reclame energiemij

Reclame energiemij.

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Brianna F
Reclame energiemij.

Kan iemand mij uitleggen wat er zo handig is aan de afstandsbediening voor je apparaten. Wat is het nut dat je op 1000 km afstand een radio aan kan zetten? Ik zie het niet.

skik
Dichterbij

Maar misschien is het wel handig om alvast de verwarming aan te zetten als je vanuit je werk op weg naar huis gaat? Of de lichten aan- en uit kan zetten als inbraakpreventie als je niet thuis bent?

skik

Hanne.
Radio uit zetten

Radio aan zetten op afstand lijkt me niet handig. Fadio/tv/verlichting uit zetten lijkt me wel handig aangezien iedereen die altijd op 'aan' laat staan.

Hoewel het opvoeden van de kinderen waarschijnlijk efficienter is.

Genista
Overbodig

Apparaten aan- of uitzetten hoef ik niet op afstand te kunnen (ik ga echt niet zorgen dat de radio/oven/weetikwat aanstaat als ik thuiskom). We hebben een prima thermostaat, die hebben we goed geprogrammeerd, dus dat hele opafstandbedienen is bij ons overbodig.

Chiquita
En andere domme reclame

van ABN/AMro (geloof ik) waar een man en vrouw door een pand lopen. Bank steekt geld in rijst, voor china. En dan heeft ze in een pincet een meloenzaadje waar veel geld in onderzoek in is gestopt.
Dit houdt ze nota bene vóór het vergrootglas; dan laat ze 'm vallen ...
zou niemand dat nou opvallen, iets vóór een vergrootglas houden; ik zou weinig vertrouwen hebben in een bank die zoiets uitzendt...

Nicky Lohs
Ruzie

Bij de Rabobank maken ze ruzie met elkaar. Wekt ook geen vertrouwen.

En verder wil ik geen zaken doen met bedrijven die zelfs hun bedrijfsnaam niet kunnen spellen, zoals Zekur of Knab.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.