Home » Forum » Regiften

Regiften

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Angie
Regiften

Doen jullie dat? Regiften? Cadeaus die je gekregen hebt, maar niet mooi/goed/lekker/bruikbaar vindt weer doorgeven aan een ander? Voorbeelden?

Eens denken...ooit een flinke set met stickers, papier en frutsels voor scrapbooking gekregen (foto albums opsieren). Da's due echt niets voor mij, ik ben al blij als ik foto's netjes op volgorde in insteekhoezen gepropt krijg, of de foto's uit mijn camaera op tijd weet op te laden op mijn computer voor ze echt sterk verouderd zijn. Alles in lichtblauw, voor een jongens baby, maar ik kreeg toen net een meisje (de enige uit vier kinderen). Dus ik heb het doorgegeven aan iemand met een jongensbaby.

Oh ja, en een keer een luxe badzeep met geur voor oudere dames, die heb ik maar doorgegeven aan een oudere dame die vervolgens uitriep hoe ik wist dat dat haar lievelingsgeurtje was ;)

Nu jullie :)

Angie

Sancy
1 ding

Het enige dat hier herschonken wordt (maar dan wel héél consequent) zijn de dozen bonbons in alle soorten en maten. Lief dat mensen iets geven, maar ik houd niet van chocolade en al helemaal niet van de liflafjesvarianten.

amk
Ja

maar dan niet klakkeloos. Wat Scarlet al schrijft, met zorg uitgekozen en dan doorgeven. Ik geef eigenlijk iets dat ik zelf gekocht zou hebben als ik het niet al in de kast zou hebben. Weggooien vind ik ook zonde.

groet,
angela

angel3
Lastig

de enige reden dat ik zou regiften is omdat ik het niet mooi vind. Ik krijg dan gewetensbezwaren. Ik heb er echt moeite mee om iets aan een ander te geven dat ik zelf echt niks vind. Zoiets als badparels en je hebt zelf geen bad oke, dan kun je het niet gebruiken. Maar omdat ik het niet mooi vind? nee..... ik geef het dan aan school voor de fancy fair :)

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.