Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Dropke

Dropke

25-11-2012 om 00:23

Soms kom ik best

Slim over. Ik las net even wat onderwerpen terug en zag niet dat ik het zelf geschreven had. Ergens ben ik dus heel onzeker geworden. Herkennen jullie dat?
Ik haat dat onzekere gevoel, maar het werpt ook licht op bepaalde zaken.

Kaaskopje

Kaaskopje

25-11-2012 om 00:46

Niet echt

Ik heb juist het gevoel dat ik met het ouder worden, minder onzeker word. Ik zal nooit een enorm lefgeval worden, maar er zit groei in:-)

Hmm

Ik kan je niet helemaal volgen geloof ik. Als ik het goed begrijp heb je hier wel eens dingen geschreven die helder overkomen en dat gevoel heb je nu bij datzelfde onderwerp niet meer?

Silone

dropke bedoelt dat het haar verbaast dat een slim geschreven posting toch echt van haar zelf is en niet van een ander.

Ik zelf merk dat ik milder ben geworden, tegen mij zelf en ook tegen anderen. De zelfhaat is minder en ik heb veel minder de behoefte om 'te vertellen hoe het echt zit' ook al is de opmerking/situatie negatief, dit scheelt aanzienlijk in frustratie en dus energie.

Wel ben ik over sommige dingen onzeker, het waait hier behoorlijk op dit moment, ik merkte net dat mijn eerste gedachte bij het nog niet afgemonteerde speelhuisje in de tuin (ding staat nu met stutplanken omdat het anders echt omwaait) de buurman was (hij is bemoeizuchtig over onze tuin). Dus mijn mindset tov mensen waarmee ik kan/wil communiceren moet nog verder afgevlakt worden.

Tinus_p

Tinus_p

25-11-2012 om 19:33

De diepte in

Manda:
"dropke bedoelt dat het haar verbaast dat een slim geschreven posting toch echt van haar zelf is en niet van een ander."
ja, dat heb ik ook wel eens, maar het maakt met niet onzeker. Integendeel, meestal gaat t dan over onderwerpen waar ik toen heel diep ben ingedoken.

Merel

Merel

25-11-2012 om 21:18

Herken ik

Ha dat herken ik, voornamelijk in mijn mail. Dan heb ik een zakelijke vraag beantwoord en dan verbaas ik mezelf achteraf hoe bondig, netjes en soms zelfs geestig ik heb geschreven ;-) Terwijl ik op het moment supreme vaak denk dat ik maar suffe dingen schrijf, dat het er niet lekker uitkomt ;-) Ach, beter zo dan andersom natuurlijk ;-)

Dropke

Dropke

26-11-2012 om 00:44

Hahaha, ja dit

bedoelde ik. En dan niet de postings van de afgelopen dagen hoor, maar iets van een aantal jaar terug. Ik was oude draadjes aan het lezen en dacht bij een aantal postings...zo, daar heeft die vrouw goed over nagedacht en blijk ik het zelf geschreven te hebben hahah.

Op de één of andere manier, zie ik mezelf zo dus niet schrijven en ben ik onzeker over mijn eigen kunnen.

Gr. Dropke

Evanlyn

Evanlyn

26-11-2012 om 10:42

Ja,

dan denk je: precies, daar ben ik het nou helemaal mee eens, en ze zegt het precies zoals ik het zou willen zeggen!

Tigress

Tigress

26-11-2012 om 12:45

Ik denk soms juist...

Ik denk soms juis... Had ik dat niet anders kunnen verwoorden (en ik drink al jaren niet meer) dat maakt me wel onzeker en dan duurt het een tijdje dat ik hier weer post.

Dropke

Dropke

26-11-2012 om 22:32

Ja idd, maar

"dan denk je: precies, daar ben ik het nou helemaal mee eens, en ze zegt het precies zoals ik het zou willen zeggen!" Dan vind ik de woorden wel te mooi voor mij doen.

Ik heb dat ook wel met sollicitatie/zakelijke brieven hoor. En mijn CV..tsss, ik kan best wel veel. In der loop der tijd ben ik erg onzeker geworden, maar vraag me dan af, of dat we nodig is??!!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.