Home » Forum » Steeds gebeld door vreemd buitenlands nummer

Steeds gebeld door vreemd buitenlands nummer?!

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

11 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Lorwyn
Steeds gebeld door vreemd buitenlands nummer?!

Ik word steeds gebeld door een vreemd buitenlands numemr en krijg geen antwoord, maar hoor wel iemand. Zojuist zei hij wel iets terug maar in heel gebrekkig Engels.
Ik heb nummerherkenning en heb op google gezocht naar telnummer, en vond vreemde dingen... http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://whocallsme.c...
Hebben meer mensen hier last van en wat is dat? Ik vind het een beetje griezelig, hij wist namelijk wel mijn volledige naam... (neem altijd met alleen voornaam op)

Holiday
Nee heb ik (nog) niet

Lekker laten rinkelen en niet meer opnemen. Hoe ze het doen geen idee maar straks betaal jij de rekening voor die gesprekjes.

IngridT
Verrek!

Ik ook gisteren. Hetzelfde nummer! Wazig engels sprekend type vroeg naar mijn man. Nou gebveurt dat op zich wel vaker, maar net vanochtend zag ik hetzelfde nummer bij de gemiste oproepen staan, en het is precies hetzelfde nummer als bij jou! Wat raar!! Ik herkende het vaag omdat ik me afvroeg (gisteren al) welk land landennummer 30 had.

Wat heb jij voor rare dingen gevonden?

Ingrid

M Lavell
Gegevensmisbruik

Ik vrees dat de mogelijkheid erin zit dat iemand jullie gegevens heeft kunnen kopen.
Ik zou als ik jullie was dit probleem, met telefoonnummer, toch even aan de politie voorleggen. En misschien ook wel nieuwe bankpassen, creditcards, etc. aanvragen.
Groet,
Miriam Lavell

M Lavell
Griekenland

Het zijn telefoontjes uit griekenland (landnummer 30) trouwens.
Groet,
Miriam Lavell

telefoontje
Hier kenia

ruim een week geleden gebeld door een nummer uit Kenia:+ 254 390405248 Tenminste, aan het landennummer te zien. Wij kennen daar niemand.
Ik snap er niets van.

Mirabel
Heb dit gevonden
Vic
Ja ook

Ik word al maanden gebeld door een +44 nummer (Engeland). Hij gaat dan meestal maar 1 of 2 keer over, dus ik ben nooit op tijd geweest met opnemen. Ik had al het enge vermoeden dat dat zo'n oplichtingsgebeuren was, dus ik heb gelukkig nooit teruggebeld.

Starry Night
In ieder geval...

... onder geen beding terugbellen, is wat ik uit de gelinkte site concludeer. En misschien een nieuw nummer aanvragen?

Norah
Hier ook

En wel door mensen uit Groot Brittanie; 00442673805. Al lezende op internet kwam ik op diverse sites waarop gewaarschuwd wordt voor praktijken zoals hierboven beschreven.

http://www.quiro.nl/nl_NL/vraag/Van_wie_is_nummer_00447053795600?.html

Op deze site staan veel reacties van mensen die meerdere malen zijn gebeld. Gewoon niet opnemen!

Groetjes Norah.

Genista
Norah

Niet opnemen is wat lastig als je geen nummermelder hebt :-) Wat ik ook vooral lees in de sites die erover gaan, is dat het probleem niet bepaald nieuw is (het speelt al enkele jaren) en dat opnemen op zich niet schadelijk is. Geen informatie geven en vooral niet terugbellen - en hopen dat het ophoudt :-(

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.