Home » Forum » Verstoring rouwstoet amersfoort

Verstoring rouwstoet amersfoort

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Poezie
Verstoring rouwstoet amersfoort

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/article/detail/2457331/2011/06/24...
Hoe denken jullie nou dat het zit? De school ontkent, de nabestaanden claimen dat ze liegen. Ik vind het toch apart; wat is hier nog toch aan de hand?!

Gr. Poezie.

Fiorucci
Mja

Geen idee, ik lees net in de krant dat het geen op zich staand incident is, het komt daar veel vaker voor.

Poezie
Nog een link (interview)
Maylise
Geen idee

Of het waar is of niet kunnen we hier niet weten. Toch zegt gezond verstand me dat er wel iet gebeurd moet zijn. Immers het lijkt me niet dat de nabestaanden voor hun lol in deze toch al moeilijke tijd hun energie gaan besteden aan klagen over het gedrag van bepaalde kinderen als er niet echt iets gebeurd is.

Het lijkt mij dus dat die kinderen wel wat geroepen hebben. Dat ze het ontkennen zegt mij ook niks want heel veel kinderen (en overigens ook volwassenen) zullen fout gedrag in eerste instantie ontkennen en dan maar hopen dat ze er mee weg zullen komen. Ik acht de kans dus een stuk groter dat er wel wat is gebeurd.

Hoogstens zou ik me voor kunnen stellen dat het een miscommunicatie is en dat de kinderen wat naar elkaar aan het schreeuwen/schelden waren en dat dit leek alsof ze naar de rouwstoet schreeuwden. Dat is het enige wat ik kan bedenken waarbij het inderdaad niet expres is gebeurd. Alsnog lijkt me daar een schone taak weggelegd voor de ouders om hun kinderen te leren dat als er een rouwstoet langs rijdt dat je dan je mond houdt.

Ik hoop dat de school dit adequaat oppakt en niet te veel in een reflex schiet van onze leerlingen zouden zoiets nooit doen.

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.