Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Verstoring rouwstoet amersfoort

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/article/detail/2457331/2011/06/24/Dreigmails-voor-uitgejouwde-nabestaande-in-Amersfoort.dhtml#.TgWPEmYZqdE.twitter
Hoe denken jullie nou dat het zit? De school ontkent, de nabestaanden claimen dat ze liegen. Ik vind het toch apart; wat is hier nog toch aan de hand?!

Gr. Poezie.

Fiorucci

Fiorucci

25-06-2011 om 18:22

Mja

Geen idee, ik lees net in de krant dat het geen op zich staand incident is, het komt daar veel vaker voor.

Poezie

Poezie

25-06-2011 om 18:24 Topicstarter

Nog een link (interview)

http://mediaplayer.rtvutrecht.nl/stream/dfdc685b.wmv

Gr. Poezie.

Maylise

Maylise

25-06-2011 om 18:55

Geen idee

Of het waar is of niet kunnen we hier niet weten. Toch zegt gezond verstand me dat er wel iet gebeurd moet zijn. Immers het lijkt me niet dat de nabestaanden voor hun lol in deze toch al moeilijke tijd hun energie gaan besteden aan klagen over het gedrag van bepaalde kinderen als er niet echt iets gebeurd is.

Het lijkt mij dus dat die kinderen wel wat geroepen hebben. Dat ze het ontkennen zegt mij ook niks want heel veel kinderen (en overigens ook volwassenen) zullen fout gedrag in eerste instantie ontkennen en dan maar hopen dat ze er mee weg zullen komen. Ik acht de kans dus een stuk groter dat er wel wat is gebeurd.

Hoogstens zou ik me voor kunnen stellen dat het een miscommunicatie is en dat de kinderen wat naar elkaar aan het schreeuwen/schelden waren en dat dit leek alsof ze naar de rouwstoet schreeuwden. Dat is het enige wat ik kan bedenken waarbij het inderdaad niet expres is gebeurd. Alsnog lijkt me daar een schone taak weggelegd voor de ouders om hun kinderen te leren dat als er een rouwstoet langs rijdt dat je dan je mond houdt.

Ik hoop dat de school dit adequaat oppakt en niet te veel in een reflex schiet van onze leerlingen zouden zoiets nooit doen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.