Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Tirza G.

Tirza G.

12-04-2010 om 12:11

Vraag over laatste aflevering van the good wife

Samen met dochter volg ik de serie "The good wife" en we vinden hem helemaal geweldig. In de laatste aflevering speelden condooms een grote rol, die lagen in het nachtkastje van Alicia, zorgden voor onrust, zij stopte ze in haar tas en klaar. Later was zoon Zach met vriendinnetje Becca aan de knuffel en wilde even snel die condooms uit het nachtkastje pakken. Weg dus. Maar wat ik nou niet begreep: waar was pa? Die heeft toch huisarrest en is altijd thuis? Hoe kon Zach nou het appartement én zelfs de slaapkamer in en uit zonder dat pa even hallo tegen hem zei? Vond ik echt raar.
O, en wij denken dat Becca expres gaat proberen om zwanger te worden. Op een idee gebracht door meneer Gold :-)

Tirza

Inéz

Inéz

13-04-2010 om 18:15

Maar

...dat appartement is toch redelijk groot, bestaat niet uit 1 slaapkamer en een gang? Ik kreeg het idee dat hij door de gang zo de slaapkamer van moeders in kon lopen, zonder dat pa het hoorde. Misschien zat hij tv te kijken, een biertje inschenken in de keuken, dochter te helpen met huiswerk?
Ik volg het ook, maar ik vind die rechtszaak om hem heen nog wat lastig te begrijpen, waar willen ze hem nu precies oppaken enzo.
Greetings

Tirza G.

Tirza G.

13-04-2010 om 22:19

Mmmm

Er wordt juist iedere keer aan gerefereerd dat het nieuwe appartement zo klein is :-) Volgens mij sta je vanaf die lifthal meteen in de woonkamer, dat zag je overduidelijk toen hij thuiskwam. En vanuit de keuken kijk je ook in de kamer en de slaapkamers grenzen er ook allemaal aan. Ik vond het gewoon vréémd, de laatste twee afleveringen zie je hem (pa) juist zo ontzettend thuis zitten met zijn werk-maten. Maar goed. Onbelangrijk detail :-)
Die rechtszaak kan ik ook nog niet zo bar veel van maken, maar dat is ook niet zo bar belangrijk. Wij kijken voor háár :-))

Tirza

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.