Home » Forum » Vraagje over ool donateur zijn

Vraagje over ool-donateur zijn

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Geerke
Vraagje over ool-donateur zijn

Ik ben donateur geweest via de site van OOL en heb de mooie zonneschermpjes gekregen maar heb het niet verlengd na een jaar, dat wil ik anders, ik wil het gewoon doorlopend hebben, ik vind OOL heel waardevol.
Wie weet of dat ook kan via http://www.ouders.nl/forms/fdonateurs.htm (dat formulier dus) - of eindigt het dan na een jaar? En ik wil het via mijn internetbankieren doen zodat ik het bedrag evt een keer kan aanpassen. Hou alles graag zelf in de hand.
Maar ze willen graag dat je alles invult, ook adres en zo, geen probleem maar dat kan dus niet als ik het gewoon via internetbankieren doe.
Wie weet het antwoord hierop, er zijn vast een hoop donateurs die dit weten.

margje van dijk
Dan doe je dat toch gewoon zelf?

Ik heb gewoon een periodieke overschrijving ingesteld bij mijn bank, die ik zelf kan beheren, en verder alleen een mailtje gestuurd naar zo'n donateurs-emailadres. (Nooit een mail teruggehad trouwens).

Misschien dat je dan niet officieel te boek staat als donateur, maar is het je daarom te doen dan? In de omschrijving van je donatie kun je het toch ook zetten. En de zonneschermpjes heb je al ;-)

Margje

Puck
Net als margje

Ik heb ook gewoon een periodieke overschrijving gemaakt voor OO. Ik doneer zelfs per maand. En de zonneschermpjes wil ik nog steeds maar ze komen maar niet. :-( Maar vandaag heb ik geloof ik meer behoefte aan een Ouders-Online-paraplu.

Geerke
Oh dan

Dan doe ik het ook gewoon zo, dank jullie wel.
Ze willen gewoon heel graag je adres lees ik, nou, dan moeten ze daar maar om mailen. Ga nu mijn internetbankieren opstarten.

Geerke
Hop

geregeld!

Van de (Forum)r...
Puck

Wil je me even mailen op forum@ouders.nl...heel vreemd dat je schermpjes er nog niet zijn....

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.