Home » Forum » Vragen over gelredome

Vragen over gelredome

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Nerina
Vragen over gelredome

We gaan morgen naar Rage Against the Machine in het Gelredome. Ik ben nog nooit in het Gelredome geweest en ik vroeg me ineens wat dingen af.
We gaan met de trein en er rijden voor zover ik kan vinden geen extra treinen, dus we moeten zorgen dat we op tijd zijn voor de laatste reguliere trein. Ik heb geen idee tot hoe laat het concert duurt, maar met een beetje pech moeten we voor afloop vertrekken. Rijden er dan al pendelbussen of gaan die pas na afloop rijden? Hoeveel tijd moet je uittrekken om van het Gelredome naar het station te komen? Is het eventueel ook te lopen?
Ik voel me net alsof ik voor het eerst naar een concert ga :)

Minet
Eeehhh

De pendelbussen rijden direct na afloop, ze doen er ca. 10 minuten over om bij het station te komen. Lopend is het een flinke tippel, ik zou het niet doen!
Er staan ook ladingen taxi's na afloop te wachten, die voor weinig richting station rijden, je kunt vaak gewoon met anderen mee instappen zodat hij vol zit.
Veel plezier!

Nerina
Bedankt

Bedankt voor de antwoorden, ik vond het heel prettig om wat meer te weten, ik was echt zenuwachtig :)
We hebben het zekere voor het onzekere genomen en gezorgd voor back-up vervoer, het broertje van de vriendin die er bij was wilde ons wel in Den Bosch ophalen als we niet meer verder konden komen (naar Den Bosch kon een half uur na de laatste trein naar huis nog), maar uiteindelijk bleek dat niet nodig, want het was vrij vroeg afgelopen, we hadden meteen een pendelbus en stonden 20 minuten voor het vertrek van de laatste trein op het station.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.