Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

=Elena=

=Elena=

11-11-2008 om 14:32

Vreselijke zin in iets lekkers maar niets in huis!

Help!

Wat doen jullie dan?

Gisteravond om half 12 na een lange zoektocht langs alle kasten en donkere kelderhoekjes dan toch maar de allerlaatste 5 echt heel oude, taaie, niks-aan-biskwietjes met boter en hagelslag weggesnaaid. Ik moest toch wat! En nu hebben we echt he-le-maal NIKS meer!
Maar nou moet ik straks toch naar de winkel voor balen snoepgoed (elf-september-is-de-dag-ladieda) dus verwacht ik vanavond geen panieksituaties ;- )

Wat doen jullie op een eenzame avond zonder snaai?
En nou niet aankomen met een lekker bad nemen, he. Snaai bedoel ik, snaai. Hoe redden jullie je daar uit?

Elena

Nou

Zo helemaal niets in huis als jij nu beschrijft, overkomt mij echt nooit. Er zal altijd wel iets in een vrieskist liggen of e.d. Maar, als ik in een snaai bui ben en ik heb niet op een snaai avond gerekend, dan trek ik een pizza uit de vriezer, of ik bak een ei (eigenlijk altijd eieren in huis). Vergrijp me ook regelmatig op die kleine zakjes chips van de kinderen..... of ik eet een pakje vleeswaren leeg (ham, runderrookvlees, dat soort dingen). In het ergste geval sjees ik nog even snel naar Albert voor 21.00 uur maar die snaai buien zijn vaak wat later op de avond ;-)

Hahaha.

Heel simpel.

Mijn voorraadkasten puilen altijd uit!

Dus dat gebeurt me gewoon niet. Nooit!

Ingrid (als ik zin heb in iets te snaaien wil ik wel kunnen kiezen..hahahaha!)

annavd

annavd

11-11-2008 om 14:42

Hagelslag

Gelukkig heb ik dit niet zo vaak, ik ben niet zo'n snaaier. Maar een goede oplossing is een hand(je) hagelslag!
Anna

Bij ons

zingen ze: 11 NOVEMBER is de dag.....;-)
En verder zit ik nooit zonder voedsel die lekker wegsnaait. Hoewel ik 's avonds absoluut niet meer aan de zoetigheid zou gaan.

Guinevere

Guinevere

11-11-2008 om 20:12

Melk met honing?

Als ik op zo'n tijdstip trek krijg, dan wijk ik uit naar een beker warme melk met honing! Heerlijk warm, vullend en je wordt er ook lekker slaperig van. Echt, dit is je redding! Warme choc werkt natuurlijk ook prettig.

Roos

Roos

11-11-2008 om 21:44

Chips maken

Als het echt heel heel erg is, maak ik wel eens zelf chips. Aardappels heb ik altijd wel in huis, dan aardappels heel dun 'snijden' met eenkaasschaaf of dunschiller en in de frituur bakken..heerlijk.
Of voor de zoete noodtrek caramel maken van gesmolten suiker.
Maar dan moet het wel heel erg zijn ;-).
Roos

Snaaien

Ik snaai uitsluitend rauwkost. Koop op zaterdag een enorme voorraad en dan kan ik weer zowat een week vooruit. Koekjes, chips, hagelslag, nooit in huis. Ben meer konijn dan vrouw:) Alhoewel koffie en een glaasje is minder konijnig en lust ik te graag.

Tied veur bedde

Uit het tied voor bedde leid ik af dat we meer gemeen hebben dan flappieneigingen. Hier bleekselderij, wortelen, venkel en niet te vergeten heel veul tomaten en radijs uit eigen tuin.

bibi63

bibi63

12-11-2008 om 22:11

Ik ben van het hartig

Dus ALS ik ineens 's avonds wil snaaien, dan lukt dat meestal wel. Soms is er iets van chips, maar anders altijd wel kaas, vleeswaar of desnoods warm ik een blikje witte bonen in tomatensaus of doperwtjes op ;)
Groetjes
Bibi

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.