Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

A

A

05-05-2015 om 14:00

Waarom laatste tijd idee dat mannen alleen maar aandacht voor mooie vrouwen hebben!

Laatste weken kan ik me een beetje ergeren omdat me gewoon dingen opvallen waaruit blijkt dat mannen veel aandacht aan mooie vrouwen geven.
Begrijp me niet verkeerd dat het geen jaloezie is maar ik noem enkele voorbeelden:
Man van bazin geeft feest,zegt weinig tegen mij(vindt hem vaak verwaand)moest gisteren met knappe collega werken en mij liep hij verwaand voorbij en tegen andere collega heel overdreven hoi en kom je op mijn feest werken en hapjes rondbrengen enz.
Er werken zo'n 20 mensen in het bedrijf dus ja valt dan op dat zij wordt gevraagd omdat ze mooi is.
(Heeft ook weleens tegen haar gezegd je kunt zo als model beginnen,maar dat is uiteraard leuk voor haar)
In mijn sportteam zitten enkele mooie dames en zie ook wel dat de leider/trainer vaker aan hen vraagt hoe is het,of een arm om hen heen slaat,noem maar op!
Ik heb hier nooit zo'n last van gehad maar nu begin ik me aan die dingen te irriteren,want is uiterlijk nou echt het belangrijkste bij mannen!
Ook werk ik veel met klanten en ben ik opgevoed om vriendelijk te zijn en hoi/hallo te zeggen tegen klanten maar wat gebeurd het maar al te vaak dat klanten kortaf zijn en niets zeggen(gelukkig zijn enkele collega's het daarmee met me eens)misschien zit ik wel wat minder lekker in mijn vel want ja jullie zullen denken waar maakt ze zich druk om!
Zelfs in onze vriendengroep maken ze weleens kwetsende opmerkingen als ik bijv.bij een groepje mannen sta ,je bent nu de mooiste ja ha ha niet moeilijk als er verder geen vrouwen meer zijn!
(Degene die dat zegt is ook een echte vrouwengek,want sjanst weleens met dames van zijn tennisteam .
Heeft zelfs 1 v die dames gebeld of hij hem op kwam halen want z'n eigen vrouw nam de telefoon niet op.
En dan hoor je enkele mannen in de groep die heeft het slim bekeken om haar op te bellen enz.

bieb63

bieb63

06-05-2015 om 23:06

Swaen

mijn zin klopte niet helemaal. Dat "echte" hoort er niet te staan, wellichpt wilde ik echtgenoot typen. En nee, natuurlijk kaneen mooie vrouw ook heel leuk en zorgzaam zijn.

Vervelend

Allereerst Yeti: "Ik zie ook liever een lekker ding dan een uitgezakte vent met bierbuik en behaarde bilspleet." hhahahahhaa geniale opmerking!!!!! Heb echt hardop hierom gelachen en bijn in mijn broek gepiets.

Ik (vind mezelf gemiddeld, niet lelijk maar zeker veel verbeterpunten) ben lang en blond. Ik merk idd dat hier wat vooroordelen etc over zijn. Iedereen denkt bijvoorbeeld dat ik ben aangenomen op mijn huidige baan omdat ik blond ben en grote borsten heb (heb cub C, is dat tegenwoordig groot?), en mensen zeggen dat ook gewoon tegen me. Ik word dus beoordeeld op uiterlijk door mijn collega's. Ook heb ik al bij meerdere collega's gehad die als ik aardig tegen ze doe, denken dat ik "meer" wil. Ze sturen berichten op fb etc. en vragen om mijn nummer. Ik ben heel duidelijk tegen iedereen, ik ben gek op mijn man en kids, dus ik snap echt niet hoe ze kunnen denken dat ik iets van hun wil. Dit hebben ze zelf verzonnen omdat ik lang en blond ben dus alles wat ik zeg is flirten. Ik heb dit welleens gevraagd aan een collega waarvan ik echt dacht dat we " gewoon collegiaal" met elkaar omgingen, en die me vervolgens toch prive berichten begon te sturen en meer wilde, hoe dit kwam. En die gaf aan me gewoon aantrekkelijk te vinden en ik had niks verkeerd gezegd of gedaan, maar hij dacht "niet geschoten is altijd mis". Ik denk dus echt dat mannen een soort radar missen of een overactieve hebben. Mannen gaan snel de grens over van "wat is normaal". Ze zien iets, ze willen het, ze gaan op jacht, het linkje van "kan dit wel", 'hoe denkt zij erover" missen ze. Ik heb het hier ook regelmatig met vriendinnen over en die ervaren dit ook zo. Ik ben een moeder van 2 kinderen, en als ik 's avonds met mijn hond ga lopen wordt ik voortaan elke dag nageroepen door puberjongetjes van 16 a 17 jaar met het woord "Milf". Deze zitten op zo'n afstand dat ze mij niet eens goed kunnen zien. Misschien heb ik geen tanden of iets anders geks, maar dat weerhoudt ze er niet van om mij na te roepen. Wat ik dus zwaar irritant vind. Ten eerste speelt mijn dochter in die speeltuin, ten tweede kon ik je moeder zijn, ten derde vind ik het onbeschoft om iemand na te roepen, en ik voel me er niet prettig bij, maar daar denken ze niet over na. Het zijn dus niet alleen de 50+ers die zo zijn. Ik vind het heel heel heel erg vervelend om op die manier door wie dan ook beoordeeld te worden. Ook als andere vrouwen zo'n oordeel over me hebben. Wie zegt dat ik dat fijn, leuk, grappig, egostrelend of wat dan ook vind? Wie zegt dat ik daar "gebruik" van maak of wil maken? Ik vind het echt alleen maar vervelend. Ik wil beoordeeld worden op wie ik ben, als persoon, op hoe ik ben van binnen.

Ad Hombre

Ad Hombre

07-05-2015 om 16:06

Evolutie

Ettelijke miljoenen jaren van evolutie hebben ervoor gezorgd dat wij mannen (en jullie vrouwen) weinig keus hebben in wat we aantrekkelijk vinden. Je kunt nog zo'n aardige, mooie vrouw hebben. Als je zo'n welgevormde stoot met een engelengezichtje dat ze ook nog eens extra effectief maakt met make up en accentuerende kleding tegenkomt dan schieten je hormonen in overdrive.

Dat kun je leuk vinden of je kunt je ertegen verzetten, maar het gebeurt gewoon.

Dat mechanisme triggert bij vrouwen op andere dingen, zoals al is aangestipt. Maar wat pas echt grappig is is dat vrouwen het graag ontkennen. Ze zijn nl. niet zo oppervlakkig (als die mannen)!

Tot iemand het eens gaat onderzoeken:

http://www.telegraph.co.uk/motoring/5042640/Women-more-attracted-to-men-in-expensive-cars.html

"Dr Dunn said his findings confirmed that women judge a man by his wealth and status whereas men are primarily concerned with what a woman looks like."

Daaruit *zou* je de volgende conclusie kunnen trekken:

"Dr Dunn admitted that his research could also be interpreted as evidence that women are shallower than men. He said: "Let's face it - there's evidence to support it."

Want wat is er nou oppervlakkiger? Vallen voor iemand's auto of voor iemands looks? ;-)

Wij kunnen wel illusies hebben over onze vrije wil, maar de natuur heeft een aantal krachtige motivators in ons gebouwd om te zorgen dat we bij de les blijven. En de les is: voortplanten!

(god zij dank hebben we de pil uitgevonden)

Ad Hombre

Ad Hombre

07-05-2015 om 16:08

Brazella

"Ik vind het echt alleen maar vervelend. Ik wil beoordeeld worden op wie ik ben, als persoon, op hoe ik ben van binnen."

Zelfverlakkerij!

Ad Homre

Hoezo? Omdat jij dat vind? Ken je mij? Weet je wat ik denk, vind of voel? Omdat jij denkt dat zoiets alleen maar voordelen heeft moet ik dat ook zo vinden of voelen? Als je zoiets wilt zeggen, geen dan ook even aan waarom je dat vind!

Ad Hombre

Ad Hombre

07-05-2015 om 16:26

Brazella

Omdat wat mensen zeggen en wat mensen doen vaak van elkaar verschilt.

Omdat het geven van sociaal wenselijke antwoorden op dat gebied heel gebruikelijk is en alle onderzoeken die ik ooit gezien heb uitwijzen dat mensen niet eerlijk zijn tegenover anderen en tegen zichzelf oer hun werkelijke voorkeuren en drijfveren.

Omdat wat jij zegt echt een schoolvoorbeeld is van wat mensen (en vooral vrouwen) zichzelf wijsmaken over wat ze willen.

Je wilt beoordeeld worden op wie je bent van binnen, maar waarschijnlijk geef je kapitalen uit aan make up, kappers en kleding om je buitenkant zo goed mogelijk te presenteren. Natuurlijk doe je dat niet voor mannen, maar gewoon voor jezelf!

En de mannen (die met die grote auto's) zijn net zo hard geconditioneerd als jij. Die zullen heus niet zeggen dat ze zijn gevallen voor je grote (?) tieten en je lange benen, nee, die vallen natuurlijk op je mooie innerlijk. Die weten echt wel wat er van ze verwacht wordt.

Je postje is zo clichematig sociaal wenselijk dat het wel het resultaat *moet* zijn van langdurig geperfectioneerde zelfverlakkerij. Maar ik trap er niet in! ;-)

En volgens mij geeft de populariteit van dat 50 tintenboekje mij gelijk.

Tja

Niet iedereen wil de hele dag me sex bezig zijn Hombre. En volgens Freud is werken en je interesses volgen het omzetten van je sexuele energie.
Je wilt liever aangesproken worden op andere kwaliteiten dan op je sexappeal. Met name als je een relatie hebt.
Collega's of omstanders die dat wel doen, openlijk, zijn wat mij betreft onbeschaafd. Je mag best die 'urges' hebben maar een beetje volwassene in een professionele omgeving laat zaken voor het 'meisje' gaan.
We leven niet meer op de Savanne en om nou klakkeloos je krokodillebrein te volgen vind ik in de omgang gewoon plat. Oppervlakkig inderdaad.

50 tinten grijs

Kreeg ik van een vriendin, ik zit in de doelgroep blijkbaar. Maar zelfs zoon wil dat hier niet lezen. We zijn niet allemaal oversexed. Pianospelen is ook leuk.

wauw ad homre

Wat een schoolvoorbeeld van vooroordelen. Het feit dat je zo denkt zegt trouwens meer over jou dan over mij.

Ik ga nooit met make up naar mijn werk. Ik heb wel make up maar niet in de mate waarin jij dat hebt omschreven. En dat draag ik alleen als ik een feestje heb. Naar de kapper ga ik niet, ik laat mijn haar knippen Door mijn schoonmoeder die dat gratis doet, zo 1 x in het half jaar. Geld aan kleding uitgeven doe ik wel, maar dat zijn praktische kleren en schoenen daar ik 2 kleine kinderen heb en dus niet de gelegenheid en het geld heb om er altijd sjiek de friemel bij te lopen. Ik zorg liever dat mijn kids er fatsoenlijk bij lopen.

Mijn vriend die ik al ken vanaf mijn 17e en waar ik al 12 jaar een relatie mee heb, is geen rijke gozer waarop jij denkt dat ik val. Het is een bouwvakker, werkt de ribben uit zijn lijf, en bezit geen patserige auto of Veel geld of een eigen huis/ vila, en weet je wat, daar ben ik tevreden mee! Ik hoef dat niet, want ik ben gelukkig zonder die oppervlakkigheid!

Maar blijf vooral lekker hangen in de vooroordelen, zwartkijkerigheid, en je onderzoekjes, want jouw wereld en de mensen die daarin leven zullen wel super mooi en oppervlakkig zijn als je over iedereen zo'n oordeel hebt!

en 50 tinten grijs

En 50 tinten grijs heb ik trouwens nog nooit gelezen of gezien.

A; hoe spontaan ben je zelf?

Ik denk dat men zelf ook iets kan doen aan het voelbare verschil in aandacht. Aandacht gaat gepaard met spontaniteit. Een praatje maken met iemand die vrolijk antwoordt en humor heeft, is een stuk prettiger dan de vinnige blik van iemand die moeite heeft met de getoonde interesse.

Laatst wachtte ik in een ruimte. Verder stond een sportieve aantrekkelijke vent. Naast mij twee mannen die klaagden over het lange wachten en het oeverloze geleuter van de lokettisten. Dat klagen is zo weerzinswekkend. Als ik aan iemand had willen vragen of die wist waar de tramhalte was, had ik het eerder aan die vriendelijk ogende relaxte vent gevraagd dan aan die mannen naast mij. Want wie vriendelijk oogt, zal waarschijnlijk ook wel vriendelijk reageren. gelukkig hoede ik niets te vragen want ik had geen tram nodig, maar het gaat om de uitstraling. En daar hoeft je echt geen fotomodel voor te zijn.

Sommige knappe vrouwen kunnen ook koel overkomen, vaak omdat ze al die aandacht zat zijn. En die koele uitstaling, daar zijn mannen heus niet inmuum voor. Mannen zitten ook niet te wachten op een snauw.

Mannen die alleen knappe vrouwen interessant vinden, zijn in mijn ogen, leeghoofden. Spontane mensen die niet klagen, zijn veel aantrekkelijker.

Zelfverlakkerij, haha!

Het is natuurlijk on-Hollands en enorm not done om van jezelf te zeggen dat je tamelijk goed gelukt bent uiterlijktechnisch gezien. Word je direct van zelfverlakkerij beticht... Wat ben je toch attent Ad. Een buitenkansje voor de liefhebber!

Ooit woog ik 120 kilo. Het vooroordeel over mensen die dik zijn is os dat ze een ernstig gebrek aan doorzettingsvermogen hebben. Op alle fronten. Ik had veel last van dat vooroordeel. Want ik had geen gebrek aan doorzettingsvermogen. Ik hield gewoon heel erg veel van eten. Maar toch maakte het me onzeker en ik voelde me veroordeeld vanwege die kilo's. Terwijl ik er toch verdomd leuk uitzag en klauwen met geld uitgaf aan make-up, kappers en kleding. Je moet wat immers als je het van je figuur al niet moet hebben.

Inmiddels is het 10 jaar later, heb ik mezelf gehalveerd tot 60 kilo, mn bril verruild voor lenzen en mn korte haar wapperend lang laten groeien. En verdomd. Dat veroorzaakt revolutie. Ik word nagefloten en mannen verreken hun nek als ik voorbij kom, óók als ze hun vrouw aan hun arm hebben hangen. Geen idee wat het is dat maakt dat mannen daar zo schaamteloos in durven zijn. Daarnaast hebben de meeste vrouwen in de eerste instantie allemaal een pesthekel aan me, een paar zelfverzekerde exemplaren daar gelaten.

Opnieuw zijn de vooroordelen niet van de lucht trouwens. Mooie vrouwen en intelligentie lijkt slecht samen te gaan. Ik ervaar dat regelmatig tijdens mijn werk. Men verbaast zich openlijk als blijkt dat ik een master heb, tamelijk aardig ben en zelfs zorgzaam en attent. Het duurt even voor ik zakelijke relaties heb weten te overtuigen dat ik zeer goed ben in mijn werk en niet ben aangenomen om mijn baas een stuk leuker zn entree te laten maken als we samen ergens op een afspraak verschijnen.

Proefondervindelijk kan ik dus naar waarheid zeggen dat het geen flikker uitmaakt hoe je er uit ziet. Iedereen wordt op zn uiterlijk beoordeeld. Dun, knap, sloddervos, stinkerd, dandy, dommerik, bakfietsmoeder, sandaaldrager, blondjes of yub. Iedereen!

Onderzoek onder daklozen heeft uitgewezen dat je je op een gegeven moment gaat gedragen naar het vooroordeel dat mensen van je hebben. En daar maak ik op mijn beurt schaamteloos gebruik van :-)

Mortie

Mortie

07-05-2015 om 18:10

Ik snap dr geen bal van

Iedereen zei altijd dat na de scheiding de mannen zich om je heen verzamelen.
Ik werk in een mannenwereld, zie er echt niet beroerd uit ben spontaan, vriendelijk en grap mee als één van de jongens, maar ik heb er nog geen eentje gezien die wel dacht een kansje te maken. Ook wordt er door niemand gekoppeld eigenlijk.
Zelf zit ik niet achter alles met een piemeltje aan en zit er ook niet op te wachten. Misschien is dat een stuk uitstraling dan?

Mijntje

Mijntje

07-05-2015 om 18:41

Mortie

Ik weet niet hoe oud je bent, maar leeftijd kan wel meespelen.
Toen ik 20 was ben ik wel eens achtervolgd en werd er gefloten/opmerkingen gemaakt. Toen ik tegen de 30 was werd er door buurmannen aangebeld om te helpen met mijn tuin, me een boek aan te bieden of voor een kopje thee.
Nadat ik achter een kinderwagen liep werd de aandacht minder (het ligt natuurlijk ook in welke buurt je loopt).
Ik denk dat een moeke wat minder aantrekkelijk is, te druk met zorgen, geen tijd om om je heen te kijken.
Klopt bij mij, ik kijk niet om mij heen of iemand naar me kijkt.
Ik vind het wel lekker rustig zo, heb geen kinderwagen meer, maar nog wel een kinderzitje. Ben benieuwd hoe het zal zijn als die weg is :-)

Mortie

Mortie

07-05-2015 om 19:14

Ik heb

Ik heb volwassen kinderen, ben 46 jaar. Maar ik begrijp het niet omdat ik juist door dit forum de ervaringen van gescheiden vrouwen, ook die met/zonder kinderen, jonger/ouder dan ikzelf enz. begreep dat ze mannen achter zich aan hadden en/of binnen de kortste keren weer aan het daten waren.

Ergens dacht ik: nu gaan we het zien.
Maar ik ziennutnie, er gebeurt niets :-)
Nu hoeft dat van mij ook helemaal niet, maar ik was verbaasd door het verschil in ervaring.

Ad Hombre

Ad Hombre

07-05-2015 om 19:21

Mortie

Misschien wel allebei. Mijn vriendin was en is een schoonheid en heeft volgens mij nog nooit van haar leven gemerkt dat er iemand achter haar aan zat. Een combinatie van ongenaakbare uitstraling en gewoon niks merken.

Een andere vriendin had altijd mannen achter zich aan, maar dat wilde ze helemaal niet en ze gaf ook helemaal geen aanleiding. Misschien niet bewust, maar toch straalde het op een of andere manier uit. Zodanig dat ze cadeautjes kreeg van wildvreemde mannen waar ze alleen mee in de ochtendtram zat. Of mailtjes van mannen die haar mee uitvroegen nadat ze haar even gesproken hadden.

Ad Hombre

Ad Hombre

07-05-2015 om 19:24

AnneJ

Het gaat om meer dan alleen sex (wat is dat toch met die sex obsessie). Alles met status, aantrekking, dominantie en onderdanigheid zit allemaal diep in ons ingebakken, recht van de apenrots.

Mensen die dat omntkennen en niet bij zichzelf zien dat zijn misschien wel van die types die zomaar van de een op de andere dag hun gezin in de steek laten en aan de haal gaan met een ander. 'Ik weet niet wat me overkwam, het is niet eens mijn type...'

Barvaux

Barvaux

07-05-2015 om 19:40

swaen

'Opnieuw zijn de vooroordelen niet van de lucht trouwens. Mooie vrouwen en intelligentie lijkt slecht samen te gaan. Ik ervaar dat regelmatig tijdens mijn werk'

Die voordelen zie je tot mijn verbazing zelfs hier op het forum in dit draadje. Ik werd er misselijk van ;)

Ad Hombre

Ad Hombre

07-05-2015 om 20:04

Brazella

"Maar blijf vooral lekker hangen in de vooroordelen, zwartkijkerigheid, en je onderzoekjes,"

Leuke combinatie vooroordelen en onderzoekjes, de ironie daarvan zal je wel ontgaan.

"want jouw wereld en de mensen die daarin leven zullen wel super mooi en oppervlakkig zijn als je over iedereen zo'n oordeel hebt!"

Ik zie wel eens dingen die anderen (uit beleefdheid of gebrek aan interesse) missen, maar of je dat oppervlakkiger maakt betwijfel ik. Integendeel zou ik zeggen. Ik mag niet klagen over mijn directe omgeving en ik heb mijn klassieke mannelijke statussymbolen wel op een rijtje, misschien ga je er daardoor wel objectiever naar kijken.

Mortie

Mortie

07-05-2015 om 20:33

ongenaakbaar

Niets merken denk ik niet, tenzij ik op dat gebied niets merk, maar normaal gesproken ben ik erg van de signalen die andere mensen missen. Of ik ben gewoon te verlegen/onzeker/niets gewend om het op die manier te zien.
Ik hoorde wel eens in mijn omgeving dat een kennis vaak flirt met mannen in bv de winkel. Dat ze nog even weet dat ze in de markt ligt. Hoe ze dat omschrijven klinkt alsof ze midden in de winkel de liefde hebben liggen bedrijven, maar het gaat dan om een glimlach en een seconde langer oogcontact. Bij mij is er dan denk ik meer nodig om dat soort dingen op die manier te kunnen zien.

Ongenaakbaar...schitterend woord trouwens. Het zou heel goed kunnen dat mijn uitstraling mijn binnenste beschermt. Onbewust, dat wel, maar vast niet voor niets.

De push-up BH

Er is in de winkel een nieuwe rage; de push-up BH. Een normale beugel of zelf zonder beugel is bijna uit het beeld verdwenen, of je moet kiezen voor een senioren Bh. Met die push-ups worden ook de bloesjes open geduwd tot een uitdagende decoletté.

Op het werk van mijn man zitten ook wat dames met een decoletté alsof je naar een bilnaad kijkt. Dat vind hij best ergelijk. Voor een man is dat soms best lastig. Je wilt iemand in het gezicht aankijken en je weet dat je ogen nauwgezet in de gaten gehouden worden of die niet een tel naar beneden richten. Als hij mij dat vertelt, heb ik wel medelijden met hem.:).
Van mijn man mogen de push-ups Bh 's uit de schappen.

@ Mortie, als je op je werk waar veel mannen werken als een vrouw gezien wilt worden; een vullende BH en een bloesje met een V-hals is heel effectief.
---

Verder kijk ik ook liever naar een goed figuur op de fiets dan een goedgevulde onderkin in een mercedes E-klasse, hoewel ik weet dat die E-klasse soms pure noodzaak is om een paar lange benen kwijt te raken.

@ad Hombre, dr Dunn heeft niet altijd gelijk. hoe mooi ook de auto is, ik wil eerst zien wat eruit stapt. Vitaliteit rules. Mijn baas reed vroeger in een Scorpio, met houten blokjes op de pendalen om dat hij klein van postuur was, hahaha.

Maar even serieus, in mijn omgeving zijn de afgelopen jaar te veel relaties uit elkaar gegaan om heel verschillende
redenen. Het innerlijke lijkt toch doorslaggevender dan het uiterlijke.

Ad Hombre

Ad Hombre

08-05-2015 om 11:20

Flanagan

"Op het werk van mijn man zitten ook wat dames met een decoletté alsof je naar een bilnaad kijkt. Dat vind hij best ergelijk. Voor een man is dat soms best lastig."

Ik kan je vertellen dat het soms bijna fysiek onmogelijk is om niet te kijken, maar het grappige is dat dat blijkbaar ook voor vrouwen geldt. Ze hebben wel eens onderzoek gedaan - heb je er weer een - met zo'n eye tracker waarbij vrouwen net zo hard naar kruizen, billen en borsten keken als mannen (even geen tijd om link op te zoeken).

Je hebt trouwens ook wel eens vrouwen die als je met ze praat naar je (mannen) kruis gaan staren. Ik kende er eentje en die is nu iets heel hoogs bij de politie, ik vraag me af of ze dat nog steeds doet ;-)

"dr Dunn heeft niet altijd gelijk. hoe mooi ook de auto is, ik wil eerst zien wat eruit stapt. Vitaliteit rules. Mijn baas reed vroeger in een Scorpio, met houten blokjes op de pendalen om dat hij klein van postuur was, hahaha."

Het onderzoek gaat over dezelfde man in verschillende auto's. Wat hetr (lijkt) aan te tonen is dat voor de mannen de status van de auto geen rol speelt in de aantrekkelijkheid, bij de vrouwen wel, maar niet dat vrouwen alleen naar de auto kijken of mannen alleen naar het uiterlijk.

"Maar even serieus, in mijn omgeving zijn de afgelopen jaar te veel relaties uit elkaar gegaan om heel verschillende
redenen. Het innerlijke lijkt toch doorslaggevender dan het uiterlijke."

Het zal vaak zo gaan dat je valt op het uiterlijk (of misschien die auto), maar uit elkaar gaat om het innerlijk. Als je je hersens gebruikt kijk je minstens of dat innerlijk op de langere termijn wel compatible is, maar vaak spelen de hersens een ondergeschikte rol in de partnerselectie.

Mortie

Mortie

08-05-2015 om 11:22

Flanagan

Ik heb een natuurlijke cup F, dus ook bedekt valt daar niet omheen te fietsen ;-)Maar ook hier: nog nooit een man ongegeneerd naar mijn boezem zien staren. Ik denk dat ik iets aan mijn uitstraling moet gaan doen tegen de tijd dat ik weer aan de man zou willen.

Zelf val ik trouwens helemaal niet op mooie mannen. Mooi van wat het gros vindt dan en zeker niet op die gespierde lijven. Dat zijn dan vast ook de mannen die je in je relatie nooit ziet omdat ze altijd moeten trainen.
Als zijn hart verpakt zit in een dun lijf, dan val ik daar op. Zit er een buik bij en een kale kop, dan vind ik dat het einde.Natuurlijk moet er een klik zijn, maar ik heb al vaker gemerkt dat een karakter een uiterlijk totaal kan verdringen.

Mortie, zoiets als Phil Collins ( ot)

http://youtu.be/Ao9SIKC48vg

You can't hurry love, Phil Collins

Bij het horen van dit liedje verschijnt er altijd een big smile op mijn gezicht. Vooral de wijze woorden van zijn moeder.
De ideale man;
Ik hou van een man die het niet erg vind om af en toe in de keuken te staan of ook eens de overhemden strijkt. Gewoon wat delen van taken zonder morren. Ik verf ook de schutting als het moet.

(En die gespierde lijven is ook maar tijdelijk.)

Ad Hombre

Ad Hombre

08-05-2015 om 18:05

Flanagan

Dat vraagt om de volgende link (zonder commentaar deze keer):

http://www.scientificamerican.com/article/men-who-do-housework-have-less-sex/

Ad, (ot)

Die Amerikanen toch, die slaan altijd door.

Met commentaar

Een reaguurder:

"frankblank March 30, 2013, 3:47 PM
I always knew this. I therefore stopped doing any housework at all. Now, I can't even get a woman to come into the place. Science failed me!!"

Reageer op dit bericht

Als je wilt reageren moet je eerst inloggen of je aanmelden.

Aanmelden