Home » Forum » Wat is dat toch met die zoemer

Wat is dat toch met die zoemer?

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

22 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Tirza G.
Wat is dat toch met die zoemer?

Sinds een paar nachten horen wij een zoemend geluid, zo ongeveer van 23.30 tot 1.30. Elke paar seconden een bzzzzzzzz van een seconde of 2 lang. Ik ken wel zoemers van (af)wasmachines en drogers, maar die houden het minder lang vol, zijn hoger van geluid en minder frequent. We kunnen maar niet bedenken wat het kan zijn en hoe het dan kan dat je daar als eigenaar zelf geen last van heb :-) Want het komt niet uit ons eigen huis, althans, niet dat we kunnen vinden.

Wie biedt :-)

Tirza

jessica
Zoemer

zou het brandmelder kunnen zijn? Ik heb keer gehad dat ik elke keer piep hoorde. Na week kwam ik er achter dat batterij van brandmelder leeg raakte....

Rafelkap
Buren

Vraag het je buren. Wij hoorden ook een tijd geleden vreemde geluiden en vroegen ons af wat het was. Bleek onze buurvrouw een 'trilapparaat' te hebben. Volgens mijn man om haar billen in model te brengen, volgens haarzelf om redenen die ik vergeten ben (kwaaltjes oid)

Silone
Telefoon?

Ik had het laatst. Een repeterend zoem-zoem. Klonk als een vergeten wekker, dus de slaapkamers van de kinderen af. Nee, toch niet, en daar hoorde ik het ook niet meer. Beneden wel. Na enig speurwerk bleek de telefoon niet goed afgesloten na een gesprek en was het een ingesprektoon.

Tirza G.
Brandmelder

Die piept heel hard, die zoemt toch niet? En waarom zou dat na 2 uur stoppen?

Tirza

Tirza G.
Trilapparaat

Van 23.30 tot 01.30? Dat lijkt me niet :-) Aan beide kanten wonen oude mensen met meerdere stadia van handicaps, dat is het enige wat we kunnen bedenken - een of ander apparaat wat ergens voor nodig is. Een buurvrouw is zwaar gehandicapt, dus daar kan ik wel wat bij verzinnen. Een speciaal bed ofzo. Maar dan vind ik nog die tijd zo gek, dat is toch voor jezelf ook niet fijn?

Tirza

Tirza G.
Telefoon

Staat naast mijn bed en heb ik gecontroleerd. Het is juist niet bij ons in huis. Denken we. Of de CV-ketel moet iets geheims doen wat hij niet doet als we er bij gaan kijken :-)

Tirza

Jessica O
Cv ketel

Hier pas 2 nachten wakker gelegen door de cv ketel. Bleek de waterdruk te laag zijn en daardoor maakte hij een heel raar geluid. Overdag niet te horen, `s nachts des te beter.

wil40
Misschien....

Maken ze gebruik van nachtstroom om èèn of ander hulpapparaat met accu op te laden? Elektrische rolstoel? Of de scootmobiel?
Of een vibrator, maar die zal niet iedere nacht exact 2 uur gebruikt worden?

Kaaskopje
Zuurstof?

Maken ze gebruik van zuurstof ivm een gezondheidsprobleem?

Karin*
(af)wasmachine?

Ik liep gisterenavond langs onze afwasmachine en die maakt een bzzz geluid elke paar seconden. Gewoon met afwassen, niet als hij klaar is. Misschien hebben je buren een was of afwasmachine (en nachtstroom)zo staan dat het erg doorklinkt? De tijdsduur zou ook wel kunnen, mijn wasmachine doet er ook erg lang over.

Genista
Associatie

Hmz, ik dacht bij het zien van de kop eerst dat je op zoek was naar een scetch :-). Die had ik nl geweten, deze: http://www.youtube.com/watch?v=t39n-vUL-2M&feature=relmfu
Die zoemer. Kan het zijn dat er een buur een apparaat heeft aangeschaft dat bedoelt bepaalde dieren van huis of tuin weg te houden?

ChrisH
Mollenvanger?

Las net tussen de middag in de krant over een mollenvangerapparaat dat met tussenpozen een zoemgeluid produceert om de mollen af te schrikken. Zou wel een vreemd tijdstip zijn dan, zo midden in de nacht.

Chris

Tirza G.
Nou

Wat het ook is/was, er over schrijven helpt want vannacht was het over :-) Ik denk een medisch apparaat, geen idee wat. Meestal zien we dat wel het huis ingesjouwd worden. Maar dan nog: wat een achterlijke tijd (als er iets opgeladen ofzo moet worden). Dat is toch voor jezelf als bezitter ook niet handig.

Tirza

Tirza G.
Genista

Ik had Halsema/Cox natuurlijk wel in mijn hoofd bij het typen van de kop :-)

Tirza

Genista
Tirza

Toch bedankt. Mijn kinders hebben nu die scetch ontdekt :-)

JansjeRommy
Vernevelaar?

Kan het een vernevelaar zijn i.v.m. Longklachten van een van de buren?

Tirza G.
Vernevelaar

Dat zou eens even goed kunnen ja. Mmmmm. Dan is het weer typisch dat ik hem afgelopen nacht dus niet hoorde. Maar misschien is het raam wel dicht ofzo, dat kan natuurlijk ook.

Tirza

albana
Oud speelgoed?

Wij hebben dat ooit gehad (paar jaar geleden). 'Ergens' in huis...wij dachten een pieper-de-piep.
Ook niet altijd, soms, zomaar.....niet ver weg, maar wel 'bedekt', meestal midden in de nacht.
Maanden later hoorde ik 'het' opeens overdag en wel toen ik jongstes bed opmaakte.....
Nog weer later toen we jongstes kamer opknapten kwamen we er achter.
Een of ander 'speelgoed-nep-computer-praat-geval', die ik ooit járen geleden bovenop de kast had gelegd omdat ik er gek van werd!
Die lag er nog steeds...maar nu achter de kast en die was een beetje op hol geslagen en 'praatte' dus nu wartaal en wel zonder commando.
groeten albana

Tink
En?

Ben je er intussen achter wat het nou echt was? Ik ben wel benieuwd :)

Tirza G.
Nee

En daar gaan we ook niet achter komen, want het is weg, over, klaar. En dat snap ik dan óók weer niet. Dat je dat dagen (nou ja, nachten) lang hoort en dat het dan weer klaar is. Mote ik dáár weer over nadenken.
Het is soms best vermoeiend om mij te zijn :-)

Tirza

JansjeRommy
Ja maar...

Dat is wel in lijn met mijn vernevelaaridee. Dan gaat het weer wat beter en dan hoef je niet meer snachts te vernevelen. Dat kan heel goed. Maar misschien heb ik nu last van tunnelvisie hoor.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.