Home » Forum » Waterfeest in iran

Waterfeest in iran

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Joyeux
Waterfeest in iran

Een groot aantal jonge mensen in Iran dat een waterpistool-feestje hield, is gearresteerd vanwege losbandig gedrag. Winkels is verboden nog langer waterpistooltjes te verkopen.

Op 2 september vindt er een nieuw waterfeest plaatst, uit protest tegen de arrestaties. Er is een vriendenpagina op facebook geopend:

http://www.facebook.com/waterwarteh?sk=app_154272794636138

Kaaskopje
Belachelijk natuurlijk

maar van een land ala Iran verbaast me dit niets. Daar wordt iets al heel snel als losbandig en te frivool gezien tenslotte. Wel zielig voor de betrokkenen. Verder beschouw ik dit als nieuwsbericht en word ik geen vriend van die facebookpagina.

Onno
Het paard van troje.

Iedereen stond te juichen toen Khomeini werd binnen gehaald. Wat ze niet wisten was dat het een psychiatrische patiënt was met een godsdienstwaanzinnige inslag. Nu zitten ze met alle ellende van dien. Een volkomen verknipte regering met een volkomen verknipte cultuur. Daar zullen ze zichzelf van moeten bevrijden maar dat gaat heel veel mensenlevens kosten net zoals in Syrië.

M Lavell
Serieus maatschappelijk probleem

In Nederland worden speelgoedpistolen ook als serieus maatschappelijk probleem gezien. Het is maar hoe je het inkleed natuurlijk.
http://www.binnenlandsbestuur.nl/Home/all/honderden-misdrijven-met-nepvu...
Mind you, die gevaarlijke wapens komen ook van de bazar bij EuroDisney of de benzinepomp aan de Belgische snelweg. Zij lachen, wij precies doen.
Ik weet niet of Nederlanders nou zoveel recht van spreken hebben in de strijd tegen het recht op het spelen met een waterpistool.
Groet,
Miriam Lavell

Kaaskopje
Nou....

volgens de foto's gaat het om felgekleurde typisch als speelgoed-waterpistolen herkenbare dingen en daar is in Nederland volgens mij totaal geen probleem mee. Vanwege dat soort speeltuig opgepakt worden druist toch wel tegen mijn rechtvaardigheidsgevoel in.

M Lavell
Net zo gek

"Joyeux is net als Wilders bang dat wij - helemaal zij die van de linkse kerk zijn - het islamitisch gevaar onderschatten."
Ja. Om dan onder de Wilders vlag net zo gek te doen als al die rare landen waar juist door hem tegenaan geschopt wordt. Dat punt wilde ik maar even maken.
Kaaskopje:"volgens de foto's gaat het om felgekleurde typisch als speelgoed-waterpistolen herkenbare dingen en daar is in Nederland volgens mij totaal geen probleem mee."
Als je maar bang genoeg bent dan haal je je in je hoofd dat het Islamitisch gevaar (de criminelen) echte wapens van een fel oranje kleurtje voorziet, om het op speelgoed te laten lijken.
Zo bang zijn we. Zie die link. Waar in de praktijk de grens tussen strafbaar nep en gewoon nep ligt, is helemaal niet duidelijk.
Onze overheid is net zo bang voor verstoring van orde, zeden en gebruiken, als die in Iran.
Groet,
Miriam Lavell

Valkyre
Volgens mij

Ging het erom dat de natte kleding zorgde voor zichtbare vrouwelijke rondingen:

http://www.therevelsoffice.com/index.php?option=com_content&view=categor...

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.