Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Weerdraadje

om het weer emigreren zou ik nooit doen, maar het is wel intriest, deze herfst.

Even lekker zeuren in deze komkommertijd. Ik zit met pantoffels en een vest aan bij de PC. Met koude vingers. Datum: 24 juli.

GRRR!

Tirza G.

Tirza G.

24-07-2011 om 15:50

Zinloos bromvlieg

Dit is geen weer. Dus hebben we ook geen weerdraadje nodig.

Tirza (immer het zonnetje in huis)

Ik wil niet zeuren

want ik heb zelf ooit na een paar droge weken gevraagd om wat regen zodat alles wat minder stoffig en dor zou worden, maar dit...

de 1e week zomervakantie is hier aangebroken en ipv dat we weer lekker gaan zwemmen in het duinmeertje gaan we straks onze oudste los laten in het golfslagbad van center parcs zandvoort en met de jongste in dat pierenbadje tussen die halfblote dikke Duitsers (niets mis met halfblote dikke Duitsers maar ik hoef er niet naast te zitten...nu helaas wel) en als eten snackbarvoer, bluh. Dit past trouwens wel in het draadje van laatst, over wat je doet voor je kinderen terwijl je zelf er een hekel aan hebt, dus noteer nog maar even: het Subtropisch zwembad van center parcs tussen de blote dikke Duitsers en snackbarvoer.

NaShA

NaShA

24-07-2011 om 16:53

Ja, drama

ik word er zelf ook wat mistroostig van eigenlijk...Kinderen worden er ook niet gezelliger van...Bah!

Brianna F

Brianna F

24-07-2011 om 17:00

Heerlijk weer

Als het half november zou zijn. Kaarsjes aan, gorijnen dicht, grote puzzel op tafel. Wacht even, dat klopt helemaal! Alleen de datum niet.
Over 2 weken gaan wij op vakantie, naar Engeland of all places. (Daar komt het slechte weer doorgaans vandaan) en ik EIS in ieder geval droog weer. Zijn ze nu helemaal gek geworden daarboven?

NaShA

NaShA

24-07-2011 om 17:39

Vlissingen

ligt dan ook wel als een van de uiterste puntjes van Nederland, dus of het voor heel Zeeland van toepassing is? Ik vraag het me af...

Klaartje

Klaartje

24-07-2011 om 17:58

Nou in zeeuws vlaanderen

schijnt nu even een klein zonnetje. Maar het waait en is koud, we hebben net even onder de overkapping gezeten met de terrasbrander aan. Ik kan me niet voorstellen dat het in Vlissingen echt zonnig is

Shifra

Shifra

24-07-2011 om 18:02

Verwarming

ja heus, ik heb vandaag de verwarming aangedaan. Het was en bleef nl. koud in huis, ondanks warm vest, koude handenweer in huis....
Overigens wel goed thuisklusweer de afgelopen weken, en ook weer om lekker filmpjes te kijken. Dat heb ik dus gedaan in mijn vakantie.
Woensdag ga ik weer beginnen met werk. Ik hoop dat het dan geen stralend weer word; alhoewel, voor de mensen die in nederland blijven en daa kamperen hoop ik het eigenlijk wel. Dit is afzienweer op een camping.En zeker met kleine kinderen.
groet,shifra

NaShA

NaShA

24-07-2011 om 18:08

Verwarming niet

maar wel met fleecevest aangezeten....bizar...

Janeway

Janeway

24-07-2011 om 18:26

Zomer in ned

Zomer in Nederland, de mussen spoelen van het dak.. Ergens gelezen maar ooh zo waar.. Week 3 van onze vakantie is natter dan nat. Volgende week weer werken ennnnn ze voorspellen mooi weer.. Denk dat ik nog 3 weken ziek ben ofzo.. ;)

Tirza G.

Tirza G.

24-07-2011 om 19:28

Zeeland reporting in

Inderdaad zon, hoewel ik niet in Vlissingen woon. Ik woon hemelsbreed zo ongeveer op dezelfde breedtegraad als het eiland Neeltje Jans, de plaats met de meeste zonuren in Nederland. Buien trekken hier vaak nét precies overheen.

Tirza

Over water gesproken

hier is het niet alleen buiten nat en koud, maar ook binnen. DIt vanwege de buurman die tijdens onze vakantie voor de kat zorgde en de keukenkraan open heeft laten staan....
houten vloer eraan evenals het grootste deel van de keuken. Er staat grote delen van de dag een apparaat te blazen om het vocht weg te krijgen,
morgen komt de schade expert en dinsdag mag ik weer aan het werk. Daar ging mijn vakantie!

Polly Shearman

Polly Shearman

24-07-2011 om 20:03

Brabant

Was wel koud vandaag maar niet eens zo nat. Wij zijn aan het pakken we vertrekken dinsdag naar het zuiden. Daar schijnt de zon en ik het warmer. Hoop ik.

Kaaskopje

Kaaskopje

24-07-2011 om 20:44

Mazzel

Ik begin te geloven dat wij mazzel hebben. We gaan 1 augustus op vakantie en dan zie ik de temperatuur toch echt boven de 20 graden staan... en een zonnetje... Duim duim duim:-)

Prachtig weertje! klein beetje nat maar....

... uiteindelijk vanmiddag maar gaan hardlopen. J kunt blijven wachten en naar buienradar staren in de hoop dat het droog wordt...., maar het regent toch de hele dag.
Zoon was mee en we hebben elkaar moed ingesproken: "Fijn he, dat mooie weer. Ja, heerlijk dat zonnetje!" ;) Je moet toch wat?
We werden wel een beetje meewarrig nagekeken door de enkeling die zich op straat waagde.;)
Gek? Nee hoor, klein beetje hooguit.

O, en kaaskopje

Mooi weer vanaf 1 augustus? Ik hoop het ook!! Dan heb ik ook vrij.
Geldt dat ook voor de Alpen?

Kaaskopje

Kaaskopje

24-07-2011 om 21:16

Elisa

Ik hoop niet dat ik voor mijn beurt gesproken heb, want als ik Buienradar nu bekijk gaat de temperatuur weer naar beneden en zie ik weer regen. Gek word je ervan!:-) Ik ga zo een regenponcho bestellen, dat lijkt me een goede aankoop.

Massi Nissa

Massi Nissa

24-07-2011 om 21:21

Gewoon doorbijten

Ik ga er elke dag op uit, weer of geen weer. Ik kleed zoontje en dochter warmpjes aan, bescherm de baby tegen de regen, druk dochter haar geliefde prinsessenparaplu in de hand en daar gaan we. Van binnenzitten en kniezend tegen de nog te strijken wasberg aankijken word ik pas echt chagrijnig. Dan liever de (buiten)lucht in, regen of geen regen. We hebben hier (midden des lands) trouwens een aantal redelijke dagen achter de rug. Pas vandaag was het echt prut.
Groetjes
Massi

Het valt best mee...

... ik heb de afgelopen twee weken toch al zeker drie keer in mijn blote t-shirt naar mijn werk kunnen fietsen. Gisteren ook erg genoten van die vijf minuten zon: we lagen meteen met zijn allen buiten te bakken (wel voor de zekerheid heel dicht bij de tuindeur want er hing reeds een dicht gordijn inktzwarte wolken klaar). Vandaag met dochter naar de supermarkt geweest, liepen te soppen in onze schoenen. Wel fijn gezongen samen van Tis Weer Voorbij Die Mooie Zomer, de weinige mensen die we onderweg tegenkwamen moesten er nogal om lachen :-)

Tralalalala

Haardje aangestoken gisteren, en vandaag. Heerlijk. Gisterochtend om 12 uur met de oudste 2 naar haary potter geweest in de bios, deel 7/2. Daarna maar besloten dat het tijd was voor een HP DVD marathon. Gisteravond met zijn allen deel 1 gekeken, en nu net deel 2. Glaasje wijn erbij, gordijnen dicht. Eigenlijk houd ik wel van herfst...hahaha!

Maarre...wij hebben nog 6 volle weken voor de boeg, dus ik heb alle hoop dat we onze portie hittegolf nog wel krijgen ergens in augustus of september!

Ingrid

PS overigens vond ik serieus deel 2 van HP (toen geclassificeerd op 6+) een stuk enger dan deel 7 (12+). Okee, het verhaal van 7 is minder kinderlijk, dus vanuit die oiptiek is het idd meer een grote mensenfilm, maar qua nachtmerrieachtigheid vond ik deel 2 toch echt griezeliger hoor....

Margriet*

Margriet*

24-07-2011 om 21:59

Nu is het droog

en vandaag ben ik lekker gaan opruimen, daar was ik een paar weken niet aan toe gekomen.. Voordeel fijn opgeruimd huis. Arme kids zijn wel op scoutingkamp, een slaapt er zelfs in een tent, lekker klam... Maar ook bij ons in de vakantie net pas begonnen en volgende week zitten we in Italie, vast bij 30 graden. Dus ehh mij hoor je niet klagen hoor.

Sascha2

Sascha2

24-07-2011 om 23:14

Geweldig

Sjonge, nou daar zit ik dan op een camping in midden-NL. Water in de voortent, kou en klammigheid in de slaapcabines. Niet getreurd, we zijn praktisch geweest: vanmorgen alle kinderen ingeladen, naar huis gereden en iedereen in een warm bad gezet. Vanavond terug naar de camping en flink zitten balen. Maar daar wordt het niet droger van. Het kan erger want in de Dolemieten ligt 20 cm sneeuw en in de omgeving van Venetie is het in de nacht rond het vriespunt. Als het morgen weer zo nat is ga ik maar eens uitgebreid boodschappen doen. In mijn woonplaats. Goh, zo leg ik toch nog wat km af tijdens mijn vakantie ;)

Belle Époque

Belle Époque

25-07-2011 om 00:48

Ik pas op iemands huis momenteel...

Ik zit momenteel elders in het land, op iemands huis te passen. En die had allemaal a4tjes voor me klaargelegd met handleidingen. Hoe de wasmachine werkt, de droger, de vaatwasser, dat soort dingen. En waar we alles kunnen vinden.
Helaas hadden ze geen handleiding gegeven van hoe de thermostaat werkt! Want wie verwacht nu dat je middenin de zomer zit te verrekken van de kou? Gelukkig heb ik het goede knopje gevonden, want het was echt niet meer behaaglijk in huis. En als de bewoner van dit huis weer terug is, zal ik wel even waarschuwen dat ik een acondje met de thermostaat heb gestoeid en dat die misschien van slag is, maar dat het echt even nodig was...! ;)))

Fiorucci

Fiorucci

25-07-2011 om 08:28

Ach

In de Dolomieten sneeuwt het, rond Venetie vriest het, in delen van Frankrijk was het de afgelopen dagen niks warmer dan hier....:)

Toch hoop ik

heel erg dat het vanaf begin augustus ouderwets heet in Z-Fr is want dan zijn we op vakantie !!! Nu loop ik met jongste en een theedoek richting speeltuintje, dan droog ik de glijbaan en wipding droog zodat we even buiten zijn. Ik ben al een paar keer hard rennend met een peuter op de arm weer naar huis gerend, te nat.

Maar ik ga het voorbeeld van Massi volgen, ik koop even vandaag zo'n kinderparaplu'tje en ga deze week bij de volgende bui samen met de jongste plassen stampen. De oudste zit uren achter de Wii en panfu.nl spelletjes te doen met de rest van thuiszittend NL van haar leeftijd.

NaShA

NaShA

25-07-2011 om 10:53

Vandaag begint

in elk geval al een stuk zonniger!

Lol!

Kinderen vanochtend lekker loom uitgeslapen, beetje computeren, potje geschaakt in de pyjama's en zo...ruk ik de gordijnen open...whaaah!! Zon! Terwijl de eerste richting douche afdruipt check ik buienradar. Humpf. We hadden nog een half uurtje. Dan begint het weer te hozen...urenlang.

Anyway, we zouden nog slaapkamers uitmesten....daar wordt het een mooie middag voor! En middelste heeft 4 vriendjes te logeren uitgenodigd, dus daarna nog genoeg vertier...lekker zelf friet bakken & een filmpje kijken. Misschien moet ik toch alvast die dikke herfstcatalogus van de H&M eens even doorbladeren..ik kom bijna in de stemming...

Ingrid

Caitlynn

Caitlynn

25-07-2011 om 22:28

Spannend

We gaan dit jaar niet op vakantie, maar dagjes weg. De kinderen vinden het geweldig, de rijen in het pretpark vallen hartstikke mee. Hoewel mijn man zijn persoonlijk record buienradar checken dagelijks verbreekt, is het elke dag weer heel spannend hoeveel mm regen we nu weer op ons hoofd krijgen en hoe saggerijnig hij daarvan wordt.
Gisteren hebben we met zijn allen warme choco met slagroom gedronken zittend onder een deken op de bank voor een familiefilm, heerlijk knus.
Ach, we krijgen vast nog een fantastische nazomer tot en met oktober.

NaShA

NaShA

26-07-2011 om 16:51

Vast...

maar wat heb ik daaraan?

Fiorucci

Fiorucci

26-07-2011 om 19:14

Nasha

Daar heb je absoluut iets aan, als je niet 18 uur per dag werkt..:)

NaShA

NaShA

26-07-2011 om 19:28

Nee, geen 18 uur, maar

ik ga om 6:45 de deur uit en kom er om 18:00 weer in, 3 dagen per week. Dus heel veel tijd om van het mooie weer te genieten zal er niet zijn. De overige dagen zijn gevuld met al die andere dingen die de meeste huisvrouwen ook hebben....

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.