Home » Forum » White trash

White trash?

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Lys Lionne
White trash?

Ik ben al wat aan het Googlen geweest, maar het is me toch nog niet helemaal duidelijk wat ik me bij de term "White Trash" voor moet stellen...

Zoon van vrienden (net 15) schermt met deze term, is er trots op dat hij en zijn vrienden "white trash" zijn. Nou is hij wat mij betreft een beetje van het paadje af (roken, drinken, blowen, slechte cijfers...), dus mogelijk is dat een verklaring? Is "white trash" misschien een nieuwe groepering waar jongeren bij willen horen?

Wie kan het wat duidelijker voor mij maken?

krin
Tokkies

Volgens mij is white trash zoiets als de Tokkies. Of tegenwoordig die Brabo-helden, New Kids? of hoe heten ze. Volksbuurtmensen, netjes gezegd.
In Amerikaanse films van die types die in een caravanpark wonen en ontbijten met blikjes bier. Arm en asociaal en luidruchtig, met een vleugje kruimelcriminaliteit. Echt iets om trots op te zijn, als 15-jarige, dus ;-)

fladder
Letterlijk: blanke aso's

Ook bekend als Trailer Trash. Ik dacht dat dat niet echt iets was om trots op te zijn, maar blijkbaar heb ik iets gemist.
Type Oh Oh Cherzo (als ik het goed schrijf), New Kids en zo. En men zegt dat ze vooral in volksbuurten voorkomen, maar ik kan uit eigen ervaring zeggen dat ze tegenwoordig overal rond kunnen hangen, ook in de "betere buurten" ;-)

Biene M.
Beelden zeggen meer dan woorden
Lys Lionne
Duidelijk beeld...

Het is me nu geheel duidelijk Biene, ik heb er nu wel een 'beeld' bij zeg maar ;-))

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.