Home » Forum » Wie weet hoe laat william en kate gaan trouwen

Wie weet hoe laat William en Kate gaan trouwen?

20 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Maria
Wie weet hoe laat William en Kate gaan trouwen?

Vrijdag 29 april gaan William en Kate trouwen.

Weet iemand hoe laat de huwelijkssluiting is? Ik heb gegoogled, maar heb het niet kunnen vinden...

Is voor mij even praktisch om te weten met een afspraak die ik die dag wil plannen... (of anders juist niet die dag doe).

Hibiscus
11 uur engelse tijd

dacht ik, maar ik kan het nu ook niet vinden. Ik weet het bijna zeker.

Hibiscus

liora
Joepie

Mooi gepland tijdens middagslaap jongste!!

Shonagh
Ook joepie

Want ik krijg zelfs een vrije dag nu "onze" prins gaat trouwen !

Kaaskopje
Jammer

dat het op vrijdag is en niet op donderdag (dat ze mij niet even geraadpleegd hebben wanneer ze moesten trouwen!Tssss....:-)). Ik had het wel iets speciaals gevonden om nu ook 'live' getuige te mogen zijn van het huwelijk van William. Ik heb het huwelijk van zijn moeder ook 'live' gezien, toen ik op vakantie was in Limburg. Maar nu geen vakantie dus, het leven is hard.

Fiorucci
Ja pas op

Dit is geen Grote Ramp....niet meer dan twee regels hoor!!!

Puck
Grappig kaaskopje

Ik heb het huwelijk van Charles en Di ook live gezien op vakantie. Wij waren in Duitsland "Ferien auf den Bauernhof" aan het vieren en we hebben met alle pensiongasten en de eigenaar van de boerderij gezamelijk zitten kijken in de privé-woonkamer.
Kate en William zal ik denk ik ook wel kijken, vrijdag is mijn vrije dag.

Pluk53
Blij

dat jullie zelf merken dat het niveau van het forum naar een bedenkelijk peil zakt. Driekwart van de draadjes/postings in "off topic" kan zo naar "gezellig"

louise
App

Er is nu ook een app over het "droomhuwelijk": http://www.telegraaf.nl/digitaal/9329412/__Speciale_app_voor_droomhuweli...
Blijf je van alles de hoogte.

fladder
Pluk

Mogen we dan alleen over hoog niveau-onderwerpen praten? Sorry, maar tussen alle actuele ellende lees ik ook graag andere dingen. Zolang ik nog blij kan worden om een Koninklijk huwelijk en bedroefd om een ijsbeertje weet ik dat mijn "innerlijke kind", waar ik zuinig op heb leren zijn, nog leeft. Want er is al genoeg om serieus over te janken. En dan bedoel ik niet het dode ijsbeertje.

Manda Rijn
Als ik

aan denk dan ga ik wel even kijken, het heeft geen prioriteit.

krin
Oké, op niveau, dan

Mede voor Pluk citeer ik Seneca:
Aliquando et insanire iucundum est (Het is wel eens prettig om gek te doen). 'Off-topic', vrij vertaald, kan heel goed 'gaat nergens over' betekenen en tóch nuttig zijn.
Curae leves loquuntur, ingentes stupent (Lichte zorgen spreken, grote staan verstomd.) Dat aan Knut woorden worden gewijd, betekent niet per se dat aan grotere kwesties geen gedachten worden gewijd.
En eentje in het Engels: ‘What need is there to weep over parts of life? The whole of it calls for tears.’
Wat vind jij, Pluk? Als om alles te huilen valt, mag je dan om alles huilen, of nergens om? Ben jij een stoïcijn? Hoe leef jij met al het ergs in de wereld?
Ter inspiratie: http://theschooloflife.typepad.com/the_school_of_life/2011/03/alain-de-b...

Pluk53
Krin

als je toch zo graag lering trekt uit de klassieken: brood en spelen. Houd het volk tevreden met afleiding en genotsmiddelen, dan maken ze zich niet druk om de serieuze zaken in het leven (en kunnen de machthebbers hun gang gaan)

Hibiscus
Pluk

Mensen die dus over "nutteloze" onderwerp praten, hebben volgens jou meteen geen interesse meer in de serieuze kant van het leven. Hou toch op zeg.
Je hoeft hier trouwens niet te lezen hoor.

Hibiscus

Krin
Alleen brood en spelen?

Dat is je hele wereldvisie in een notedop? Vermoed je een hand achter Knut, een Grote Zoethouder die de mensheid afleidt van het Ware, Schone en Goede?
Jij hebt de neiging het brood uit te spugen en de spelen weg te honen, zo te lezen. Kan het een niet samengaan met het ander? Al kauwend op het brood ook kauwen op het leven?
Nog maar eens: Wat vind jij, Pluk? Als om alles te huilen valt, mag je dan om alles huilen, of nergens om? Ben jij een stoïcijn? Hoe leef jij met al het ergs in de wereld?

Pluk53
Krin, overtrokken

maak het niet zwaarder dan het is. Kern van mijn posting is: dit soort "gezellige" onderwerpen hoort in "gezellig".
En verder kan ik me goed vinden in Seneca.

Krin
Hiha

"Maak het niet zwaarder dan het is." Juist, Pluk. Dat was precies het punt.
Overigens is Gezellug niet zozeer voor klein nieuws, maar voor gezellige praat, alsof je even bij elkaar op de koffie gaat. Off topic is voor praat over niet aan ouderschap gerelateerde onderwerpen. Zoals ijsberen. En Seneca. Libië, desnoods.

Tirza G.
Zijn ouders

trouwden op de verjaardag dat ik volwassen werd. Toch leuk :-)

Tirza

Kaaskopje
Ach

werd jij pas op 21 jarige leeftijd volwassen voor de wet? Ik al op mijn 18de:-)En op mijn twintigste werd ik onafhankelijk van mijn ouders, een jaar later officieel.

Tirza G.
Ach kaaskopje

Toen, in die tijd, was je pas op je 21e volwassen. Volgens zowel de wet als mijn ouders. Ik was op mijn 16e overigens al de deur uit en onafhankelijk van mijn ouders. Ik wist niet dat het een wedstrijd was.

Tirza

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.