Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Hoe denkt u over thuiswerken?

Hallo allemaal!

Voor een onderzoekje voor een vak op de Radboud Universiteit hebben wij vrouwelijke participanten nodig tussen de 45-55 jaar, met een uitvoerende functie op kantoor én thuiswonende kinderen.
Als u hieraan voldoet, zouden wij het heel erg waarderen als u deze online vragenlijst voor ons wilt invullen. Dit duurt maar maximaal 10 minuten!

Alvast bedankt!

Annelot Timp en Demi VaanholdKunnen jullie de link hier plaatsen?

DemiCIW

DemiCIW

22-05-2023 om 10:18 Topicstarter

Wij moeten eerst 10 berichten plaatsen voor we een link kunnen plaatsen, dus we weten niet zo goed hoe we dat moeten doen.

misschien even navragen bij forumbeheer, het lijkt me dat er voor juist deze rubriek een uitzondering gemaakt kan worden?
gr Angela

DemiCIW

DemiCIW

22-05-2023 om 10:33 Topicstarter

Oke dan ga ik dat even proberen dank u wel!

DemiCIW schreef op 22-05-2023 om 10:18:

Wij moeten eerst 10 berichten plaatsen voor we een link kunnen plaatsen, dus we weten niet zo goed hoe we dat moeten doen.

Wat Angela schreef dus!


Nogal empathieloos (understatement) om steeds ‘erg lastig’ in gevoelige topics te schrijven om enkel aan het aantal reacties te komen om een link te kunnen plaatsen! 

Ik dacht eigenlijk dat deze rubriek uitgesloten was van de beperking dat je pas een link kunt plaatsen na tien berichten.

Ik val in de doelgroep, behalve dat ik niet weet of een thuiswonend kind ook 20 mag zijn (dus of deze maximaal 18 moet zijn). Verder klopt leeftijdscategorie etc.

Nou kom maar door met de link 

Ik doe mee zodra ik de link zie

DemiCIW

DemiCIW

23-05-2023 om 14:39 Topicstarter

Bedankt voor jullie reacties tot nu toe!

DemiCIW

DemiCIW

23-05-2023 om 14:40 Topicstarter

Ik ga hier een paar reacties plaatsen, zodat ik het er wellicht bij kan zetten. Want we zijn in ieder geval heel blij met jullie hulp.

DemiCIW

DemiCIW

23-05-2023 om 14:40 Topicstarter

Dus hopelijk kan het na deze reactie:

DemiCIW schreef op 23-05-2023 om 14:41:

https://qfreeaccountssjc1.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_eG8UvlysPFgwmGy

Hier is ie dan!

hi,

ik kwam er niet goed achter wat jullie willen weten over wat ánderen ervan vinden. Moest ik invullen wat ik denk dat anderen vinden over hun eigen thuiswerken? Pas later kwam ik erachter dat jullie wilden weten wat anderen vinden van 'mijn' thuiswerken. Dat is niet duidelijk op te maken uit de vragen. Daarom heb ik niet 'goed' geantwoord denk ik.

En het is jammer dat ik geen toelichting mag geven op de laatste vragen . . . want het is wel heel cru gesteld zo. Ik denk niet dat je met die laatste stellingen een genuancueerd beleidsadvies zou kunnen geven?

gr Angela

Ook ingevuld, ik vind dat de beginsituatie ook helemaal niet duidelijk is. Hierboven had ik al gemeld dat ik de leeftijd die de thuiswonende kinderen nog mogen hebben mij niet duidelijk is: niet op ingegaan ondanks veel berichtjes. 
Maar ook in de vragenlijst: áls je één dag per week thuis zou gaan werken, dan...'
ik wérk dus al thuis, meestal meer dan één dag per week. Dat maakt toch uit? 
en er wordt niets meer over kinderen gevraagd. Het maakt toch nogal uit of ze baby zijn, of basisschoolkind, of 18?

Reageer op dit bericht

Je moet je bericht bevestigen voor publicatie, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.