Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Afstudeeronderzoek Universiteit Utrecht - Betrokkenheid ouders schoolprestaties kinderen

Graag willen wij u uitnodigen om mee te doen aan ons onderzoek. Op dit moment zijn wij bezig met onze afstudeerscriptie aan de Utrecht University School of Economics. Wij doen onderzoek naar de rol van ouders op de schoolprestaties van hun kind op de middelbare school. Is er een verband tussen de betrokkenheid van ouders op de prestaties van een vak zoals wiskunde? Welke aspecten zijn van belang bij het uitstroomniveau van uw kind? Dit zijn belangrijke thema’s binnen ons onderzoek. U kunt de enquête starten door onderaan de pagina op volgende te klikken.

Omdat wij graag een compleet beeld willen krijgen, willen we u vragen om indien van toepassing een aantal vragen ook te beantwoorden voor de andere ouder/verzorger van het kind. Mocht u meerdere kinderen op de middelbare school hebben willen we uw vragen het voor één kind in te vullen.

De enquête neemt ongeveer 7 minuten van uw tijd in beslag. Lees de vragen goed door en bedenk dan welk antwoord het beste bij u past. Al uw antwoorden worden anoniem verwerkt. Alvast hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Mocht u geïnteresseerd zijn in de uitslagen kunt u aan het einde u mailadres achterlaten. Wij zullen u dan een exemplaar van de onderzoeken mailen.

Heel erg bedankt!
https://qtrial2017q2az1.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_aVSMpOCzjNDZFhH

Met vriendelijke groet,
Annelot en Leon

V@@s

V@@s

07-06-2017 om 12:54

prima enquete

Veel succes met afstuderen. Omdat je naar beide ouders vraagt is wellicht nog een vraag interessant bij welke ouder het kind (het meest) woont.

Ouder

Ouder

07-06-2017 om 14:14

Mis mogelijkheid

Bij de vraag hoeveel uur besteed je als ouder aan het huiswerk van je kind mis ik de mogelijkheid om tussen 0 en 1 uur in te vullen. Die tijd besteden wij er ongeveer per week aan, en ik denk met ons veel ouders.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.