Ouders en School Ouders en School

Ouders en School

Lees ook op

Wanneer herexamen 2022

Onze dochter doet in 2022 eindexamen HAVO , nu ben ik een reisje aan het plannen met haar. Ik zag dat 15 juni de uitslag bekend is maar ik kan nergens vinden wanneer de herexamens zijn. Ik hoop natuurlijk dat ze in 1 keer slaagt, maar het lijkt ook me vervelend als onze reis niet door kan gaan door een herexamen. Hoe lang zit er ongeveer tussen de uitslag en het herexamen ?

Zuiderzee21

Zuiderzee21

21-11-2021 om 15:49 Topicstarter

Bedankt, ik had wel zitten zoeken , maar kon het niet vinden. Toch maar een weekje later boeken !

en nog even een officiële:
https://www.examenblad.nl/examenrooster/2022?p=2&t=1;2

https://www.examenblad.nl/document/bijlage-2-tweede-tijdvak-centrale-3/2022/f=/wijziging_Rooster_ce_vo_2022_bijlage_2.pdf



Voor je dochter trouwens een enorm handige site om in de gaten te houden. Examenkandidaten moeten die uit hun hoofd kennen. 

SnoopyIbis83

SnoopyIbis83

21-11-2021 om 16:23

Let op: het is altijd mogelijk dat door omstandigheden de examens verplaatst worden. Dat was een paar jaar geleden heel vervelend voor de kandidaten Frans vwo, die konden hun examenreis annuleren.

Waarom ga je niet direct na het examen voor de uitslag?

Pas op, er zijn dan ook allemaal examenfeestjes. De meeste jongeren gaan op reis voor de uitslag. 

Zuiderzee21

Zuiderzee21

21-11-2021 om 23:09 Topicstarter

Ik heb dit natuurlijk met dochter besproken . Zij gaat direct na het examen met vriendinnen op pad en is in die periode ook nog zelf jarig. We hopen natuurlijk dat ze geen her heeft en dat de meeste examenfeestjes dan al geweest zijn. Maar voor deze mooie reis wil ze echt wel een feestje missen  Hopelijk gooit Corona niet opnieuw roet in het eten !
Bedankt voor de reacties we gaan binnenkort boeken.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.