Relaties Relaties

Relaties

Polly Shearman

Polly Shearman

05-09-2011 om 22:22

Oh my god ik zoek mijn eigen herman

ik kan wel onder een schuilnaam schrijven maar daar kom ik toch nooit mee weg dus dan maar gewoon onder mijn eigen naam.
Ik heb herman nodig, mijn eigen stokpaardje
Ik vind manlief nog steeds de meest leuke en lieve schat op de wereld maar we zien elkaar bijzonder weinig, en in bed komen we elkaar al een tijdje niet meer tegen, als jullie begrijpen wat ik bedoel.
Vroege diensten, late diensten, drukke schema's en vooral grote kinderen die lang wakker zijn, en grote oren hebben..smorgens om 4 uur is ongeveer nog het enige moment op de dag dat we het nog wel eens gezellig kunnen hebben.

Heeft er iemand goede HERMAN tips, want ik denk dat de praktische probleempjes als sneeuw voor de zon verdwijnen als alle vlinders maar hevig vliegen.

groet, Pol


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Marianna

Marianna

05-09-2011 om 22:32

Mag ik ook?

Hier hetzelfde. Als de één aan het werk is, is de ander vrij en vice versa. Gecombineerd met nachtwerk, overwerk, zorgenkind, enorme achterstand met huishoudelijk werk, een al maanden kapotte droger, een man die niet in bed is als ik slaap en wel in bed is als ik niet slaap hùnker ik naar een kruimeltje Herman. Een kruimel. Meer hoeft niet.

Snuggle's

Snuggle's

06-09-2011 om 01:11

Herman?

Dat is geloof ik het nadeel van een forum pauze, want ik heb geen idee wat of wie Herman is??

Snuggle's

Belle Époque

Belle Époque

06-09-2011 om 07:49

Ik heb misschien wel wat...

Ik heb ergens het recept om een Herman te maken (echt vanaf het begin), is dat wat je bedoelt?
Die andere Herman is alweer 10 jaar dood, was vóór die tijd al steeds beperkter aanspreekbaar en wil je dus vast niet.
Mocht er nog een ánder soort Herman zijn waar ik niets van weet, dan hoor ik het gráág. Ben ook wel weer eens hard toe aan een verzetje

Sancy

Sancy

06-09-2011 om 08:36

Dus

Welke ingrediënten heb je nog niet uitgeprobeerd Polly? Of misschien moet je gewoon niet op zoek naar een nieuw recept, maar een oud en beproefd recept weer eens bakken?
Wat die kinderen betreft: oortjesbrood van bakken? Of jezelf een plezier doen en minder aantrekken van die oren op hun hoofd? Mochten ze een opmerking maken, of onverwacht binnen lopen, dan kun je altijd nog uitleggen dat Herman ook aandacht behoeft, net als zij, om te zorgen dat iedereen in huis lekker in zijn vel steekt.
(Ik wilde bijna schrijven: om te zorgen dat iedereen gevuld is, maar dat staat dan weer zo raar
Het komt wel weer goed. Ik heb een groot vertrouwen in Herman.

Hé polly

Kom op, jij bent in deze zaken een lichtend baken voor de rest van ons. Dit kunnen we natuurlijk niet hebben zo! Hoe oud zijn je kinderen precies? Kun je niet alvast naar bed gaan en hun nog even beneden laten zitten? En al die verschillende diensten kun je daar misschien iets in aanpassen?

Ik vertrouw erop binnenkort weer goed nieuws van je te horen.

Chris

Belle Époque

Belle Époque

06-09-2011 om 10:24

He bah, aan mij heb je ook niks!

Sancy, bedankt voor de url!

Polly, mijn Herman is jaren geleden al in rook opgegaan, dus aan mij heb je niks... Misschien wel aan de tip om eens om de tafel te zitten (desnoods om 4 uur 's nachts) en te bespreken wat er allemaal zo belangrijk is dat Herman er zo onder moet lijden, en of dat niet anders kan...? Maar dat zal je waarschijnlijk allang overdacht hebben.

Sterkte ermee!

Roosje Katoen

Roosje Katoen

06-09-2011 om 11:11

He polly

Wat balen dat uitgerekend jij nu zo'n berichtje moet schrijven! Je klinkt altijd zo enthousiast over je relatie.

Kunnen jullie niet 1 vaste avond in de week plannen waarop je samen wat gaat doen buiten de deur? Of een werkster nemen waardoor je wat minder tijd aan het huishouden hoeft te besteden? Of dat huishouden door je kinderen laten doen Of elke zondagmiddag samen een wandeling maken met een borrel in een leuk cafeetje... of samen gaan hardlopen...

Of de kinderen een keer in de week vroeg naar hun kamer/bed sturen en samen een spannende serie gaan kijken ofzo...

Volgens mij draait het vooral om regelmatig dingen samen te blijven doen en elkaar op de hoogte houdt van je dagelijkse beslommeringen. Hoewel ik nou niet direct een expert op relatiegebied ben, maar goed

MariaV

MariaV

06-09-2011 om 11:49

Eis je eigen ruimte op

Eh, eigenlijk bedoel ik: eis je eigen tijd op. Stuur de kinderen in het weekend verplicht een halve dag naar club/vrienden toe en spendeer die tijd aan elkaar. En/of ga eens per week op een vaste dag 's avonds samen eten (uit of thuis) of naar de kroeg. Of neem allebei een halve of hele dag vrij en ga lekker samen "spijbelen". Als de momenten samen niet spontaan ontstaan, dan moet je ervoor zorgen dat ze ontstaan. Je kinderen zijn vast wel oud genoeg om te begrijpen dat pa en moe af en toe even samen alleen moeten zijn.
Maria

Valkyre

Valkyre

06-09-2011 om 14:36

Moeluk moeluk

Ik vind het ook moeluk moeluk hoor! Soms is het enige waar we over praten de opvoeding en de centen, bah!

Tja, briljante tips heb ik dus niet. Behalve dan oppas regelen (ben ik mee bezig) en 1x per twee weken ofzo lekker met z'n tweeën weg. Een poets lijkt me ook fantastisch, maar dat kan dus (nog) even niet vanwege de centen... Nou ja. Dus. Not helpful, maar ik voel met je mee. Wij zijn intussen 12,5 jaar samen, en als we al samen thuis zijn (hij werkt veel 's avonds), zit hij vaak te werken op zolder en hang ik heel onaantrekkelijk voor de tv. Vegeteren want moe.

Duss... ik ga die oppas (als het lukt met een vaste oppas) maar 'ns een paar maanden vooruit boeken, haha! En dan goedkoop uit eten. Het gaat tenslotte om 't gezelschap, niet om de dure dis.

Succes ermee, Polly!

Polly Shearman

Polly Shearman

06-09-2011 om 14:49

Oh wat erg!

wat ben ik een verwend nest! ik schaam me gewoon....

wij hebben een poetshulp, wij gaan zeer regelmatig samen weg,door die nachtelijke ontmoetingen hebben we zeker nog wel 1 keer per 1 a 2 weken sex, we hebben regelmatig een oppas, of oudste past op de jongste, we hebben het ook enorm leuk samen, maar toch.. blijkbaar ben ik dus een enorm verwend ding.

Een paar maanden geleden hadden we zeker nog 3 keer per week sex! whahah ok ik zeur ik snap het al...

Alle ballen zijn hoog! huishouden, werk, kinderen alles loopt gesmeerd. Manlief heeft zich voor de zomer laten steriliseren, als hij is goed gekeurd over een maand of wat, stop ik met de pil... eens kijken of dat wat doet voor mijn libido... misschien word ik gewoon ouder?!?!? ik ben nu 35! dan zou ik toch op mijn sexuele piek moeten zitten...
of wil ik teveel??

groet, polly

Caitlynn

Caitlynn

06-09-2011 om 16:53

Die piek

Die sexuele piek is bij de vrouw toch met 40?? Als die bij 35 is dan was het bij mij ook maar een heel zielig piekje hoor. Dat is nu 200% verbeterd en ik ben nog steeds geen 40, dus er is nog hoop.

Belle Époque

Belle Époque

06-09-2011 om 19:21

Polly, zo moet je niet denken!

Ook al heb je een poetshulp, oppas en nog regelmatig goeie seks, dat betekent niet dat het niet is toegestaan om je zo af en toe eens af te vragen hoe het met je Herman zit!!! Niks verwend nest, maar iemand die op tijd aan de bel trekt om erger te voorkomen!

Roosje Katoen

Roosje Katoen

06-09-2011 om 21:24

Met die drie keer per week legde je de lat ook wel erg hoog

Maar wat mij betreft zeur je niet hoor, blijkbaar voelt het op het moment niet zo goed. Je hebt natuurlijk ook gewoon een druk leven en dan heb je soms gewoon te weinig tijd en/of aandacht voor elkaar. Komt vast goed!

Massi Nissa

Massi Nissa

07-09-2011 om 10:59

Werken

Polly, het kan zijn dat ik het verkeerd onthouden heb, maar ben jij niet vrij recent in de zorg gaan werken, met alle onregelmatige diensten en bijbehorend geregel? Dat kan ook een enorme wissel trekken op je energie, je tijd en daarmee vanzelfsprekend ook op Herman. Ik merk het nu zelf, ik was bijna een half jaar thuis (zwangerschapsverlof en zomervakantie) en lig nu meestal al om negen uur in bed. Het is zo wennen om alles rond te krijgen, zowel thuis als op mijn werk.
Wij dreigden ook in rap tempo uit elkaar te groeien, maar proberen nu elk moment samen te pakken voor een gesprekje, knuffels en andere zaken. Ik denk dat het bij jullie heus weer komt. Zet eens het hele gezinsschema op een rijtje en kijk waar er eventueel ruimte zit of gemaakt kan worden, al is het maar een uurtje voor elkaar.
Groetjes
Massi

Rafelkap

Rafelkap

07-09-2011 om 11:26

Elke dag

Als het even kan, is het goed om elkaar elke dag te spreken, over je dag, over je zorgen, over alles of over niks. Tv uit en elkaar aankijken. Anders leid je een leven waarin je langs elkaar heen leeft en dat vindt Herman niet fijn. Misschien al gezegd, maar grote kinderen die lang wakker zijn kunnen toch iets eerder naar boven? Tijd voor Herman!

Polly Shearman

Polly Shearman

07-09-2011 om 11:57

Piemels

Ik dacht altijd je kan nooit genoeg piemels in de buurt hebben, nou daar ben ik van terug gekomen.
Ik zie gewoon TE veel piemels de hele dag op mijn werk... en dan komt manlief ook nog eens met zijn piemel aanzetten... en dan denk ik: weer een ! whahahah

Ja ik ben de afgelopen tijd wel veel gaan werken, en ik ben zeer lichamelijk bezig de hele dag natuurlijk, dus misschien is mijn huidhonger wel verzadigd.
We hebben ( voor alle adhdérs in huis) een groot planbord in de keuken hangen, misschien moet ik daar ook gewoon onze sex op gaan plannen.
Dat is immers ook gewoon een stokpaardje van mij: gewoon DOEN! want hoe meer je het doet, hoe meer zin je hebt... misschien moet ik mijn eigen advies dus maar eens gewoon gaan opvolgen. Gewoon doen dus! ik weet uit ervaring dat de zin dan vanzelf komt.
Het is gewoon elke keer als we het weer heel fijn hebben gehad, dan denk ik: wat een koe ben ik ook, die was geweldig waarom doen we dat niet vaker, ik krijg er meer energie van dan het kost. Maar als ik dan na een lange dag mijn bed zie, en in mijn lekkere NONsexy pyjama onder de wol nog wat lig te zappen, dan ben ik gewoon te lui, dan denk ik: ja het is allemaal leuk en aardig maar dan moet ik me weer helemaal uitkleden en ik loop morgen weer een heel dag te lekken! aaargh..
ik ben gewoon een zeikerd! Ik geef mezelf een schop onder mijn kont, want alle tips die jullie hebben die voeren we al aktief uit. echt waar, feitelijk gaat het gewoon heel goed! ik ben gewoon een lui varken....

Hee polly,

Lui varken weet ik niet (hoewel ik het betwijfel), maar ik vind je wel een heel leuk mens! Bijzonder hoe je bezorgdheid zo openhartig en zonder onnodige deprimerende zware piekerneigingen of schuld-leegend-bij-de-andere-partij op het forum smijt. Ik heb geen hele originele tips voor je, bahalve dat ik weet dat bewustwording bijna de belangrijkste stap is op weg naar een oplossing. En die heb je al gezet. De rest komt vast vanzelf!

Ingrid

Ely

Ely

07-09-2011 om 12:12

Woehahaha

Dank je wel Polly! Ik heb hier in mijn eentje smakelijk zitten lachen om je herkenbare posting!
Had ik even heel hard nodig. Hè hè Poe

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Belle Époque

Belle Époque

07-09-2011 om 12:25

Polly

Ja, met zó'n titel heb je metéén mijn aandacht...!

Weet je... Als jij zegt dat je een overkill aan piemels hebt door je werk (oeh, wie dit verkeerd leest kan de meest bizarre conclusies trekken!), geloof ik dat best (al heb ik zelf een chronisch tekort , het is niet eerlijk in de wereld ).
Maar dat jij jezelf een lui varken noemt, dat zeikt en nodig een schop onder de kont moet hebben, kijk, dat moet je niet doen, dan word ik héél erg boos!!!

En ik weet zeker dat dit dipje wel weer goed komt!

Polly Shearman

Polly Shearman

07-09-2011 om 13:15

Humor

Humor in een relatie is heel belangrijk, humor in bed is killing voor mijn sex leven.. we hebben het gewoon te leuk.
Porno kijken heeft bij mij avenrechts effect ( nog meer piemels) En als je nou wil suggereren dat ik het eens met een vrouw moet proberen, geloof mij... daar zie ik er ook meer dan genoeg van...
Fijn dat Ely het ""probleempje" zo herkenbaar vind. Ik dacht nl de enige vrouw te zijn die liever haar broek aan houd in bed omdat ze geen zin heeft in een hele dag slijm verliezen de volgende dag. Het is gewoon zo;n bende! Waarom zijn die mannen nou eens niet wat netter? Voor je het weet zit het OVERAL! En dat douchen naar afloop, dat is best prettig, maar voor een inwendige douche ben ik dan weer te lui.. dus ja Belle, ik ben zeker wel een lui varken. Het liefst val ik gewoon na afloop in slaap.

Zouden er meer mensen zijn die in de zorg werken en die door een overkill aan huidcontact geen huidhonger meer hebben?

krin

krin

07-09-2011 om 13:28

Het enige voordeel

van condooms: opgeruimd staat netjes.
Verder geen tips, vrees ik. Pappen en nathouden, wachten tot het overgaat. En echt, ik denk zeker te weten dat het goed komt. Want jij wilt wel, maar je lijf even niet. En dat lijf komt daar nog wel van terug.

Belle Époque

Belle Époque

07-09-2011 om 13:52

Polly

"Waarom zijn die mannen nou eens niet wat netter? Voor je het weet zit het OVERAL!"

Mens, ik heb bééld...! Maar je hebt wel gelijk! Daarom ben ik ook blij dat er, de incidentele keer dát ik een piemel zie, condooms zijn...! Scheelt echt zoveel!

Ze zouden eigenlijk gewoon in poedervorm moeten klaarkomen. Even bij elkaar vegen en kláár! (en het woord "droogkloot" negeer ik maar even)

Maar polly

Toen je het nog drie keer per week deed, lekte je ook en lag je vast niet elke avond in sexy lingerie in bed, of wel?

Chris

Primavera

Primavera

07-09-2011 om 16:16

Overdag plannen

Ach Polly, met je baan en alles erbij is het gewoon weer even naar evenwicht zoeken. 'S avonds ben je gewoon moe, je ploft automatisch voor de tv wegens gebrek aan energie met als resultaat dat je nog minder energie hebt en eigenlijk later naar bed gaat dan je nodig hebt. Dat werkt ook libidokilling en het idee als je er één keer inligt, dat alles weer uit moet en daarna nog douchen ook... tja ik kan me voorstellen dat je dan even tijdelijk niet meer weet hoe leuk het eigenlijk is. Probeer niet altijd automatisch naar de tv te kijken en ik zou niet meer douchen na die tijd, samen in slaap vallen is veel romantischer en relaxter. Er is eens een hilarisch draadje over geweest, waaruit kwam dat handdoekje erop net zo afdoende werkt of je zoekt eventuele oude moltons van je kinderen of zelfs van je eigen kindertijd weer op. Alleen dan niet posten in het huis-, tuin-, keukendraadje over spullen-waar-je-jaaaren over doet, want dan moet je straks ook uitleggen waarvoor je ze dan gebruikt.
Maar de beste tip die ik je kan geven is kijk of je het niet overdag kan plannen. Wij hebben één middag dat alle kinderen tussen de middag op school zitten en als man dan thuiskomt voor de lunch gebruiken we niet infrequent die tijd om hele andere honger te stillen.
Tja en verder, eerst een paar uur slapen, zodat de ergste moeheid bijgeslapen is en dan... dààr mag hij me 's nachts wel wakker voor maken en ongekeerd

mik

mik

07-09-2011 om 17:02

Ha, dat is het ! ☺

Als ik geen zin heb hoef ik niet meer te zeggen dat ik hoofdpijn heb, maar dat ik geen huidhonger meer heb ☺ ☺ ☺ (werk ook in de zorg)

Polly Shearman

Polly Shearman

07-09-2011 om 18:09

Het is niet zo

Dat ik te laat naar bed ga, eerder te vroeg. Ik heb ontzettend veel slaap nodig wil ik alle ballen hoog kunnen houden. Ik ga als ik een vroege dienst heb, de avond ervoor vaak al om half 9 naar bed. En dan slaap ik vanaf een uur of 9 ook echt vast. Ik sta om half 6 op. Manlief gaat vaak pas na 12 uur en ook hij staat om 6 uur op. Hij heeft veel minder slaap nodig. Mijn slaap is heilig! Ik ga gewoon mijn eigen raad opvolgen en ik hou jullie op de hoogte.

Ely

Ely

07-09-2011 om 18:29

Poedervorm

O Belle, ik zie me al zitten met de kruimeldief in de aanslag, hahaha!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

amk

amk

07-09-2011 om 21:36

Poedervorm 2

maar mogen onze eigen vloeistoffen dan ook in poedervorm?

Ik zou bijna zeggen ga latten, dan wakkert de huidhonger ook wel aan. Maar dat is helemaal niet praktisch verder.

Belle Époque

Belle Époque

07-09-2011 om 21:52

Amk

Dat stuift zo tijdens de seks...

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.