Home » Forum » Uhmgeen relatieprobleemsingle en leuke buurman

Uhm...geen relatieprobleem....[single en leuke buurman]

146 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Nachtegaal
Uhm...geen relatieprobleem....[single en leuke buurman]

Maar ik heb een 'dingetje';-) waar ik graag herkenning en indien mogelijk jullie advies goed bij kan gebruiken.
Even ter inleiding, ik ben nu 2 jaar vrijgezel, hiervoor niet al te fijne relaties gehad(wie kent het niet?!)en nu vind ik iemand, eindelijk weer eens, echt leuk.
Sinds ik hier woon zie ik regelmatig mijn buurman die verderop in de straat woont. Bij elke passeren keek hij me nadrukkelijk aan, ik kreeg dus wel de indruk dat hij mij leuk vond. Ik vond dus dat ik iets moest doen om in contact met hem te komen en besloot met een goede (ha ha) smoes bij hem aan te bellen. Na 10 dagen en zeker 7 maal langs lopen ipv aanbellen, heb ik het dan uiteindelijk gedaan. Hij was ontzettend aardig en sloot het gesprek af met zich voor te stellen aan me. Ik heb bij alle buren kerstkaartjes in de bus gedaan en bij hem natuurlijk ook! Ik kreeg heel rap een kaartje van hem terug; met door zijn naam een hart getekend, ik vond dat hartstikke leuk.
En wat ik hoopte gebeurde pasgeleden ook; hij stond bij de bushalte. Ik kreeg helaas gelijk de zenuwen toen ik hem zag en gelukkig kwam mijn bus direct. Ik groette hem nog wel (hem negeren schiet natuurlijk helemaal niet op)en hij groette heel hartelijk terug en toen ik terloops naar hem keek vanuit de bus stond hij ook naar mij te kijken. Inderdaad medeforummers; dit klinkt als een tienerverhaal; en zo voel ik me dus ook. Maar nu komt het; ik durf verder niet goed iets te doen. Ik bedoel zoiets simpels voorstellen om eens ergens koffie te drinken. Ik ben in het verleden alsmaar op mensen gevallen die een schadelijke invloed op me hadden(ja ja ik weet het; het is wat je toelaat.../maar zo simpel ligt het niet altijd) en ik ben bang weer iemand te ontmoeten die, zeg maar; niet ok is. Bovendien ben ik bang verwachtingen te wekken waarvan ik niet weet of ze uitkomen. En ik weet best dat ik niet voor anderen moet denken, maar ik ben gewoon erg onzeker. Ik zou het gewoon erg leuk vinden om eens iets met hem te ondernemen, maar ik weet dus niet hoe....
Ik hoop op prettige reacties van jullie kant.
Alvast hartelijk dank, Nachtegaal

Peenvogel
Walk, don't run

Het is midden in de nacht en mijn hele gezin ligt al op een oor, daarom zal ik het kort (proberen te) houden:

* Neem je tijd. Hij woont in je straat, dus observeer! Komt er regelmatig familie over de vloer? Hoe gaat ie daarmee om? Zie je wel es vrouwen (lees: potentiële huwelijkskandidaten) langskomen? (Of z'n ex-vrouw, natuurlijk....) Heeft hij kinderen? Overhaast niets uit angst te laat te zijn: Als hij werkelijk in jou geïnteresseerd is, zal hij andere dames op afstand houden :-)

* Ongelukkige relaties uit het verleden hebben allemaal gemeen dat jij, zoals je zelf formuleert, je uitkoos en ze liet escaleren. Dus hou het dit keer in de hand. Daarmee pleit ik de heren ex niet vrij, maar je kunt wel zelf de teugels strakker in de hand houden. Als je bang bent valse verwachtingen te wekken: zet op een rijtje waarom je behoefte hebt aan een nieuwe man en wat jij van hem verwacht. Knobbel ook uit wat jij een man te bieden hebt. Misschien kunnen boeken over het aanleggen van gezonde relaties daarbij een hulp zijn, mogelijk ook een goede therapeut om uit et zoeken waarom je relaties zo schadelijk voor je waren en in welke mate je daar zelf voor verantwoordelijk was.

Beste Nachtegaal, ik hoop dat je dit advies gebruiken kunt. Om samen te vatten: Haastige spoed is zelden goed! En waarmee ik je complimenteren wil,is dat je al 2 jaar 'vrijgezel' bent. Ik zie veel paren om me heen die vers na de echtscheiding alweer de volgende relatie inrollen. Dat vind ik niet gezond.
Tot forums!

Nausicaa
Beste nachtegaal

Het klinkt inderdaad als een verhaal uit de Bouquetreeks! Uit alles wat je vertelt lijkt het er op dat hij jou ook leuk vindt.

Ik begrijp je twijfels; ik heb hetzelfde meegemaakt en ben heel huiverig om een nieuwe relatie aan te gaan. Ook ben ik moeder van twee kinderen die ik niet wil meesleuren in mijn amoreuze avonturen. Bang voor teleurstellingen; niet alleen voor mezelf, ook voor mijn kinderen.

Toch zal je moeten inzien dat het moeilijk is vooraf zijn leven en verleden in kaart te brengen; misschien wel gedeeltelijk, of je moet ervoor kiezen achter zijn rug om info over hem in te winnen. Maar dat lijkt me geen goede basis voor een eventuele relatie.

Als de basiszaken als werk en huis aanwezig zijn en hij is ook nog eens aardig (en ziet er leuk uit, het oog wil ook wat!), kun je misschien eens iets afspreken om elkaar beter te leren kennen. Wellicht kan hij zelf opheldering geven over een aantal vragen die je hebt.

Ik wens je heel veel succes en ben benieuwd naar de verdere ontwikkelingen.

Nachtegaal
Daaaaaaaaankie!

Erg fijne en opbouwende reacties van jullie!

Het is inmiddels duidelijker waarom ik in vorige relaties te lang ben doorgegaan. Momenteel volg ik cognitieve therapie ivm een burnout(-hele goede psychologe en het met mij gaat het inmiddels weer stukken beter). Dus ik besef nu dat een volgende relatie een 'testcase' voor me is. In het verleden heb ik teveel naar andermans behoefte geleefd en niet mijn eigen gevoel vooraan geplaatst. (heeft zijn oorsprong natuurlijk).
Wat ik bij mezelf merk is dat ik echt geïnteresseerd in hem ben, ik zou graag ontdekken wat hem beweegt en hoe hij in het leven staat. Daarmee bedoel ik dat hij me een man met de juiste diepgang lijkt. Dus met dat cadeau ben ik erg blij, ook dat hij mij leuk lijkt te vinden. Zijn allemaal leuke cadeautjes in het leven. Dus denk ik er niet constant over na(hoe en wat in de toekomst). Ik ben gewoon bang dat het weer geen 'goede partij' is, dat ik met mijn sensor weer op de verkeerde val. Dat probeer ik dus los te laten. En me mee te laten voeren op wat het leven brengt.
Hij heeft overigens geen kinderen, tijdens het 'smoes' gesprek deelde hij met me dat hij gek van kinderen is en wel een elftal had gewild, maar dat hij en zijn toenmalige vriendin ivm gezondheidsredenen ze niet konden krijgen(-erg verdrietig voor hem). Dat vond ik overigens erg open van hem, nu ben ik zelf erg open; maar als je zelf ook zo'n persoon tegen komt sta je altijd wel even te kijken. Hij weet dat ik een zoon heb.
Dank voor het compliment, over het feit dat ik 2 jaar vrijgezel ben, ik snap dan ook niet hoe mensen dat om me heen doen, het ligt wellicht aan je motivatie. Ik wil alleen ergens aan werken als ik echt verliefd ben, niet om maar niet alleen te zijn. Kan het heel goed met mezelf vinden!
Oh Nausicaa; hij is heeeeeeel aantrekkelijk, valt helemaal binnen mijn marges van wat ik helemaal tegek vind ha ha. Een markante kop en hij is groot, echt een vent om te zien(jullie vatten hem wel hoop ik)
Inderdaad Peenvogel, ik ga niet rennen, maar aan de andere kant denk ik wel eens...De tijd verstrijkt en wie weet zouden we de beste maatjes zijn en zou de zon nog meer schijnen, maar inderdaad; ik ga niets forceren.
Ik had hem bijvoorbeeld vandaag bij het kerstdiner met mijn vrienden graag uitgenodigd, om gezellig te kletsen en de hei te overzien. Toch maar niet gedaan, dalijk blijkt het helemaal niet gezellig! Rustig aan dus.
Maar dat ik dus helemaal nerveus word als ik hem zie, dat helpt niet echt ha ha
Het klinkt misschien vreemd, maar ik heb het idee dat hij met zijn eigen levenservaring doorheeft dat ik best een bang vogeltje ben, zoals hij me pas bij de bushalte begroette(hij begroette me op een warme manier) en me bekeek had ik opeens het gevoel dat hij voorzichtig met me omgaat, ook heel rustig. Natuurlijk met zijn eigen bagage maar het leek alsof hij aanvoelt dat ik een beetje afstand hou.
Nee nee, ik hang echt de amateur pschycologe niet uit! Maar opeens dacht ik dat er meer mensen zijn die de fijngevoeligheid hebben een ander te lezen...
Nou, sorry voor mijn lange verhaal...
Ik wense jullie een fijne gezellige dag toe.
Nachtegaal

Nachtegaal
Hallo zonnetje

Ik heb eerlijk gezegd niet de indruk dat ik op hol sla, ik ken hem al een jaar...
En zoveel ben ik niet aan het invullen heb ik het idee.
Makkelijk te manipuleren???
Ik vind het vreemd dat je deze conclusie trekt omdat ik misschien een fijngevoeligheid bij hem bespeur...
Ach...ik ga mezelf verder ook niet verdedigen, ik vind het een ongefundeerd bericht.
En raar....

Nachtegaal
Uhm....

Dit is niet onaardig bedoel of zo hoor...maar als iemand van jullie iemand leuk vind...dan vraag je je toch ook af hoe iemand van karakter is????
En zou je het leuk vinden een bak koffie te doen ergens om eens te babbelen.
Ik sta open hoor, maar leg me dan svp uit wat er mis is met mijn hoe en wat?

Nachtegaal
Okay...

ik ga met de billen bloot.
Het is eigenlijk zo dat ik helemaal vaak geen relatie meer aandurf, vanwege al mijn uitglijers; ten nadele van mezelf.
Van de laatste commentaren word ik verschrikkelijk onzeker. Ik heb aan de ene kant zoiets van; laat ik maar in geen enkele richting meer wat doen, gaat er ook niets mis. Maar aan de andere kant; zo geef ik een goed persoon ook geen kans.
En invullen, jullie moeten eens weten...ik zit allerlei dingen te bedenken waardoor hij niet deugt, om mezelf in te dekken en waarom...om mezelf te beschermen.
Ja, ik vul dan dingen in ja, omdat ik mezelf niet vertrouw in mijn partnerkeuze. Hiernaast(-en daardoor) vind ik het doodeng om met iemand in contact te komen die ik leuk vind.
Ik zou **** eens willen dat iets gewoon ging en ook in praktijk leuk blijkt.
Dat is toch niet zo'n verschrikkelijk vreemde wens?
Mijn vorige uitglijders houden in dat ik niet luisterde naar mijn eigen gevoel en te veel 'weggaf'(en te lang samen bleef wonen)-ik ben té loyaal, om dit te voorkomen heb ik me voorgenomen niet meer samen te gaan wonen(o.a. er zijn meerdere redenen) om zo beter bij mezelf te blijven. En verder ben ik een piekeraar ja, wat doe je er aan.
Ik dacht toch dit keer dat ik het wat beter deed, 'ik vraag me af hoe hij is', maar wellicht komt er een soort van rook uit, want enkele van jullie drukken direct op mijn pijnlijke plek.

Als jullie hier een beetje gek van worden, bedenk dan maar :-) jullie scrollen straks door, ik zit opgescheept met mezelf ;-) :-(
In ieder geval bedankt voor jullie reacties.

liat
Ga er lekker voor...

we vullen toch allemaal in het begin dingen in. Daarom wordt in het begin iedereen stapelverliefd. Later ontdek je pas dat ook hij de dag begint met een schetensymphonie, zijn sokken laat slingeren enz.

Sommige dingen voel je intuitief aan. Je zult vanzelf wel ontdekken welke dingen je niet aan hem bevallen. Je hebt toch geen relatie meer met die foute mannen. Dus je hebt in het verleden wel je grenzen getrokken: ik neem aan dat in sommige gevallen jij het uit hebt gemaakt.

Ik heb vrij veel vriendjes gehad voordat ik manlief tegenkwam. Het voelde voor mij gelijk goed aan met hem. Hij schijnt ook de dag na onze ontmoeting tegen iemand gezegd te hebben dat hij de vrouw van zijn leven had ontmoet.

Natuurlijk ga je niet gelijk samenwonen, maar ik zou zeggen geef lekker toe aan die verliefdheid.

Fijne feestdagen!

Rafelkap
Nachtegaal

Hoi Nachtegaal
Niet teveel plannen maken hoor (niet willen samenwonen enz.), je schrijft dat jullie elkaar langer kennen, maar er was toch maar 1 echt gesprek waardoor je wat meer van hem weet? Ik zorgde altijd voor wat meer ontmoetingen voordat ik erop durfde te vertrouwen dat het wat werd, is er niet ergens een nieuwjaarsborrel waar je hem voor kunt strikken? Als hij even verlegen is gebeurd er natuurlijk niks :-)
Spannende tijden! Ik hoop dat al je wensen uitkomen!

liora
Non-probleem

Hoi,

Dat invullen vind ik ook logisch, dat doet toch iedereen als ze iemand leuk vindt?

Maar.... als je hem al een jaar kent, en hij heeft zelf nog geen initiatief tot een afspraak genomen en hij is single... dan denk ik niet dat er een probleem is. Mijn conclusie is dan: he's just not that into you.

Liora

Peenvogel
De buurtborrel!

Jaaaaa, da's een geniaal idee van ...eh...Rafelkap?
In een buurt die een beetje actief buurthuis heeft en een wijkkrant, organiseren ze vaak een Nieuwjaarsborrel. Zelfs al zouden noch jij, noch hij geëngageerde buurtbewoners zijn, je kunt 'm wèl meevragen (evt. nog meer mensen uitnodigen in je straat?) Dan kom je in gesprek en je hebt, als het even pijnlijk stil wordt, de andere buurtbewoners om op terug te vallen. En de buurt zelf is een mooie aanleiding tot egspreksonderwerp:
"Woon jij hier al lang? Waar heb je hiervóór gewoond? En bevalt het je hier goed? Etc." Kom je mogelijk er ook achter of hij heeft samengewoond of getrouwd is geweest enzo.
Want...eh....terecht merkte iemand op dat je 'm nog maar één keer gesproken hebt....en hoe goed jij observeert, weet ik ook niet natuurlijk :-)
Maarreh...ik wil best es koffie met je drinekn hoor! Maar dan moeten we wel bijelkaar in de buurt wonen, want ik rij geen auto :-(

Nausicaa
Nachtegaal met de billen bloot.

Kom op! Niet zo piekeren hoor. Als jullie elkaar leuk vinden gewoon eens een visje uitwerpen en iets gezelligs samen gaan doen. Dat is DE mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. De waarschuwingen dat je het rustig aan moet doen zijn goed bedoeld, maar als je echt gek op die man bent, weet ik uit ervaring dat je aan niets anders kan denken en elke gelegenheid aangrijpt (of desnoods zelf creeert) om elkaar even te zien.

Ik begrijp verder je bedenkingen heel goed. Ook ik heb verschillende keren m'n neus gestoten en ben nu heel voorzichtig, zoniet achterdochtig geworden.

Geef het een kans, maar schep niet teveel verwachtingen. Als hij tegenvalt is er nog altijd een weg terug.

Sterkte met je 'strijd'!

Nachtegaal
Liat

Dankje lieve Liat, pffff vannacht zakte ik ff in een dippie maar dacht later, die andere reacties zijn ook meningen en het is allemaal niet dramatisch. Ik vind hem leuk, ik zie het wel en ik geniet van leuke gedachtes.
Over vorige relaties....ik heb het eigenlijk heel mijn leven uitgemaakt, nadat ik te lang loyaal was geweest(-schuldemaker-werkschuw//een ander die emotioneel afwezig was-kort gezegd maar met pijnlijke effecten op mij) Dus uiteindelijk ben ik altijd voor mezelf opgekomen, het belangrijke is dat ik in de toekomst eerder voor mezelf kies.
Schetensymphonie, whoehahahaha
Ik laat nooooooooooit scheten pfffffffffffff ha ha
Dank je, ik geniet lekker verder;-)
Jij ook fijne feestdagen!

Nachtegaal
Rafelkap

Ik weet ook helemaal niet of het wat wordt, ik vind het op zichzelf al super dat ik weer eens iemand echt ziet zitten. Ben eindelijk gestopt met die datingsites, dat vond ik ook niks. Wel wat dates gehad, maar vervolginteresse kwam meestal van de andere kant, ik ben niet zo snel verliefderig.
Een buurborrel ga ik ff niet organiseren, heb het al best druk gehad en heb in oktober Halloween georganiseerd. Toen was hij er niet maar gaf hij wel met veel plezier snoep aan de deur.
Ik vermoed dat hij ook persoonlijke drempels heeft, voor we in gesprek kwamen liet hij geen gelegenheid ongemoeid om me intens aan te staren, wist vaak niet waar ik moest kijken. Sinds mijn babbelsmoes en zijn kerstkaart me hart zijn we in ieder geval 'on speaking terms', dat is voor mensen zoals wij al heel wat ha ha.
Ik laat het voorlopig maar aan de spontaniteit over(-toevallige ontmoetingen-gesprekjes) brrr, krijg al verlegen kriebels als ik hem zie.
Hetgeen niet echt bevoordelijk is, geef ik toe ha ha
In ieder geval hartelijk dank voor je lieve wensen;-)

Nachtegaal
Peenvogel

Ha ha, ik observeer mega goed! (ik doe niet anders ha ha)

Uh koffie, ik zet alvast ;-)

Nachtegaal
Nausicaa

Jaaaaaaaaah, dat zijn dé reacties die ik wens!
Ik heb precies wat jij schrijft.
Alleen dat contact, tja....je hebt het inmiddels wel door(andere berichten), ik klap momenteel nogal dicht; ik groet hem met moeite, schiet dus niet echt op.
En ook een kaart met een hart in zijn bus doen behoord niet tot de mogelijkheden ha ha.
Merk dat ik erg voorzichtig ben ja, net wat jij schrijft.
Ach, wie weet, zie ik hem opeens spontaan en kletsen we vanzelf (in my dreams LOL)

Poezie
Iehhhhhhhh!

"voor we in gesprek kwamen liet hij geen gelegenheid ongemoeid om me intens aan te staren"
Daar zou ik dus de kriebels van krijgen! (En dan niet fijne kriebels, echt eng vind ik mannen die zoiets doen!) Vind ik eerlijk gezegd ook niet verlegen overkomen, een verlegen iemand zou dan naar de grond kijken - of zoiets-.
Maargoed, ik ben al 10 jaar alleenstaand, en is dat de reden wel :-).

Gr. Poezie.

Poezie
Euh..

en is dat de reden wel :-) = en dat is dan misschien de reden wel :-)

Damajo@
Iets leuks gaan doen

Je kunt samen iets leuks gaan doen, naar een museum, uit eten. Elkaar een beetje leren kennen.Veel praten.Dan merk je snel genoeg of je met een engerd te doen hebt, of niet.Je hebt heus niet meteen verkering als je een keer uitgaat, zoenen hoeft ook niet.Niks is verplicht.
Men krijgt vaak meer spijt van dingen die men NIET heeft gedaan.
En ja, misschien stoot je weer je neus en wordt het niets. Dat kan.Waarschijnlijk overleef je dat ook wel weer. Maar een leven achter de spreekwoordelijke geraniums is ook niet alles.Het leven is vol risico's en onaangename- maar ook zeer aangename verrassingen.Niet té bang zijn zou ik willen zeggen.

Damajo

Poezie
Mee eens

Het kan natuurlijk zo zijn dat hij bijziend is en heeeel graag wil weten hoe jij er uit ziet. Een keer met hem daten kan natuurlijk geen kwaad, maar blijf wel op je hoede hoor.

Gr. Poezie.

Rafelkap
Smoezen verzinnen!

Ik bedoelde ook niet zelf een borrel organiseren, maar naar een nieuwjaarsborrel TOE en vragen of hij ook gaat. Ok, ik snap dat je iemand niet zomaar mee uit eten of op de koffie durft te vragen. Ik liet me ook altijd vragen :-) Volgens mij moeten we je helpen om wat smoezen te verzinnen om weer eens bij hem aan te bellen. Zodat je wat meer toevallige ontmoetingen krijgt :-) Wie dit leest kan me aanvullen en wie weet raak je zelf geïnspireerd.
Ik denk dan aan: - je kreeg een pak aftershave etc. voor mannen in je kerstpakket en tja, dat kan je natuurlijk niet gebruiken. Misschien iets voor hem? -Of nog beter, in de trant van: je televisie doet het niet meer, of heb je niet een klusje waar je hem om kan vragen?). Trek dus die antenne eruit, doe een versleten leertje in je kraan zodat die gaat lekken en vraag om hulp!! Een fietsband verwisselen op straat (en dat niet te handig aanpakken), als hij thuis is natuurlijk - en wie weet komt hij je wel helpen en maak je weer een babbeltje.
:-) :-) :-) Go for it!
En mocht hij toch tegenvallen dan kan ik je misschien nog wat tips geven wat betreft internetdaten. Zo ben ik aan de man gekomen, 7 jaar geleden.

Nausicaa
Tips voor nachtegaal

Hoewel ik soms erg last heb van blozen, ben ik in contact zoeken met iemand die ik leuk vind, helemaal niet zo verlegen. Ik had op die momenten ook een gevoel dat ik MOEST laten weten dat ik hem leuk vond, simpelweg omdat ik me geen raad wist met de vlinders in mijn buik. Ik heb mezelf meermalen heeeeeeel kwetsbaar opgesteld onder het mom: Als het niks wordt, heb ik het in ieder geval geprobeerd. Beter dan de rest van mijn leven spijt te hebben van een eventuele gemiste kans.

Mijn toenaderingspraktijken:

Ik heb ooit iemand een sms gestuurd met een tekst in de trant van: 'Ik vind je leuk, maar heb geen idee of het wederzijds is'. Hij beantwoordde mijn sms trouwens niet, omdat hij dacht dat het bericht van een datingbureau kwam, haha. Dus heb ik na een week wachten en slapeloze nachten met de bibbers in mijn benen gevraagd of hij mijn sms nog had ontvangen.

Tegen een man die me al weken 'in de gaten hield' heb ik gewoon gevraagd hoe lang hij nog naar me zou blijven kijken zonder iets te zeggen..... Een dag later waren we met elkaar in gesprek.

Misschien iets te rigoreus, maar het heeft beide keren wel gewerkt!

Nachtegaal
Lief zonnetje;-)

Dank je voor je lieve eerste zinnen. Verder vind ik je systematische opzet geweldig! ha ha
Je hebt ook helemaal gelijk, ik wiebel van de ene naar de andere kant. Als ik te veel er over denk zeg ik mezelf te stoppen, als ik nerveus ben zeg ik mezelf; hij is ook maar een man/mens, dus relax!
En inderdaad, praten is geen verkering. Maar ik zou het zo leuk vinden weer eens met hem te PRATEN, aaaaargh.
Ach weet je wat, ik ga straks naar de (vieze) Mc Donalds, bel ik ff bij hem aan over we samen zullen 'drive innen'. NOT! ha ha
Anyway, ik laat het los... (af en toe...pffff!)

Nachtegaal
Nausicaa's gouden tips;-)

Ik ben zelf ook best crea en ik besef dat ik ze zo kan uitvoeren, best lachen!
Maar ik merk dat ik het heel eng vind mezelf open te stellen voor een mogelijke kandidaat, ik heb het gevoel de hele tijd dat hij door me heen kijkt. Ach ik weet best dat ik loop te trutten.
Als hij me nou gewoon vraagt voor een bak koffie in een leuk tentje....dan overkomt het me...en laat ik de rest varen.
Misschien moet ik dat maar krabbelen op een nieuwe kerstkaart!

Nachtegaal
Rafelkap

Ja maar, ik wil niet te hard van stapel lopen(net zoals jullie hints hiervoor had ik me dat zelf ook al bedacht) en hem 'bespringen' met initiatieven. Ik heb zoiets van; ik heb de poort van contact geopend en nu mag hij stoer zijn whoehahaha.
Maar omdat ik hem ondertussen steeds leuker ben gaan vinden hoop ik gewoon dat er 's wat gebeurd.
zucht...
Klinkt allemaal tamelijk zinloos dit hé

Nausicaa
Lieve nachtegaal

Niemand kan het je kwalijk nemen als je je kwetsbaar opstelt. Je doet nl niets verkeerd. Hooguit maak je jezelf belachelijk en moet binnenkort op zoek naar een ander huis, ;-)

Ik dacht trouwens dat je hem al een kerstkaart had gestuurd. Zo niet: Dit is je kans! Wens hem gelijk een gelukkig 2010 en schrijf op de kaart dat je goede voornemen is om samen een keer ergens een bakkie koffie te gaan drinken.

Rafelkap
Nachtegaal

Je hoeft ook niet hard van stapel te lopen, moet je ook zeker niet doen. Maar je wilt hem toch nog een keer toevallig tegenkomen? Dus hup: ga je auto poetsen, je fietsband repareren, je ramen zemen, zodat hij naar buiten komt en een praatje aanknoopt! Je moet niet de hele tijd achter je vitrage blijven zitten, toch?

Nachtegaal
Nausicaa en rafelkap

Jaaaaaaaaaah dat verhuizen had ik al ingecalculeerd(-als tie een leipo blijkt te zijn brrrrrrrrr!!!)

Jahaa, ik had al een kerstkaart in zijn bus gedaan...
Was een grapje.

Maarre....heb geen fiets(duh ha ha), autopoetsen...met regen???;-) ramen zemen, mwah. Was vergeten te vertellen dat hij niet naast me...maar 10 deuren verderop woont! Maar ik zie hem wel voorbij komen hoor; hij fietst wel!

Ik besloot daarnet eten bij de traiteur te halen en toen ik aangesloten was in de rij van de Mc Drive(!), in de stilte van de ruimte van mijn auto sloeg tie genadeloos toe.... eenzaamheid...
Gatverdamme!
Tijd voor actie!
Lijkt me zo leuk om iemand die je aanspreekt beter te leren kennen, en als het klikt je lekker bij elkaar voelen.
Wat is nou het probleem!
Oooh, ik zak ff weg, baalmomentje...

Maar die van het goede voornemen voor 2010 daar ga ik wat mee doen!

Foske
Spannend zeg

Ik hoop dat het je gaat lukken met deze man af te spreken. Volgens mij vindt ie je leuk hoor:) Je zet toch niet zomaar een hart op een kaartje, als dat geen hint is..
Zelf zou ik me net zo voelen als jij trouwens, als een onzekere puber:) Heerlijk toch, verliefd zijn! Ik blijf je draadje volgen.

Nachtegaal
;-)

Dank voor je leuke reactie, vond het ook een leuke actie van hem.

Beloof bij deze plechtig jullie van mogelijke ontwikkelingen op de hoogte te houden;-)

liora
Nachtegaal

Fijn dat je ons op de hoogte houdt! Ik zie dat ik de enige ben die denkt dat als hij je leuk vond, hij in dat jaar allang een initiatief had genomen.

Ik hoop voor je dat ik ongelijk heb, maar het valt me wel op dat je op mij niet reageert en op de anderen allemaal wel.

Misschien niet wat je wilde horen?

Liora

Pagina's

Onderwerp gesloten