Home » Forum » Verlaat man om adhd

Verlaat man om adhd

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Annie
Verlaat man om adhd

Er is me een huurwoning aangeboden en die kan ik zeer binnenkort aanvaarden. De reden waarom ik bij mijn man weg wil is, dat ik van mening ben dat hij adhd heeft. Bij onze zoon is de diagnose adhd gesteld. (Het is erfelijk en ja als ie het van mij zou hebben dan spijt me dat zeer, ik wist het niet, maar ik heb om me heen gevraagd, men zegt me dat men vermoedt dat mijn man het ook heeft). En al jaren heb ik me in adhd verdiept. Eigenlijk wil ik ook weer niet weg bij mijn man, want ik hou van het gezin.(met zoon en dochter). Als hij zich nou zou laten behandelen, zou dat onze relatie wat makkelijker maken. Zo als ik zie wat een wereld van verschil het is bij mijn zoon is nu hij medicijnen gebruikt. Ik ben blij voor hem. Het gaat om zijn gezondheid en zijn toekomst hij heeft nog een heel leven voor zich. Mijn man is best een goeie man en een lieve, maar ook zo plotseling kan dit overslaan in veel woede, irritatie, gemopper, geklaag, ongeduld en schreeuwen (en ja ook agressie). Als hij nou ook zich zou laten behandelen en het juiste medicijn krijgt, dan zou ik wel willen blijven. Er is namelijk ook nog een dochter en die heeft het ook niet makelijk met de situatie. Hoe zeg ik dit nou op een nette manier tegen hem? Ik wil ook wel me laten beoordelen of in relatietherapie, maar bij het wordt hulp dan weigert mijn man meteen.

Gonzo18
Vraagje

Hoe lang ben je al bij je man? En waarom is zijn ADHD nu een probleem want dat heeft hij toch altijd zo gehad? Een goede vriendin van me heeft ADHD en de impulsiviteit hoort bij haar, maakt ook wat ik leuk vind aan haar. Ze heeft ook nadelen, sommige door de ADHD, maar dat hebben we allemaal nietwaar? En behandelen met medicijnen kan ook naar zijn. Die vriendin wordt heel beroerd van die medicijnen en wil ze niet meer. Waardoor ze weer drukker is in haar hoofd en dus drukker in haar doen en laten, maar ze voelt zich daar prettiger bij. Of zijn er andere problemen dat je weg wilt bij je man? Want alleen weg willen omdat hij ADHD heeft... dan moet er toch iets veranderd zijn de afgelopen jaren, lijkt mij.
Sterkte!

vinkje
Is het wel adhd?

Hi Annie,
Als ik dit zo lees, vraag ik me eigenlijk af, of er bij jouw man wel sprake is van adhd, en niet iets anders?
Er is toch geen diagnose gesteld,vind het niet echt klinken als zodanig, heb je er weleens over gesproken met een deskundige? (HA)

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.