Home » Forum » Vinden jullie als vriend is vreemdgeweesteerlijk moet opbiechten wat er gebeurd is

Vinden jullie als vriend is vreemdgeweest,eerlijk moet opbiechten wat er gebeurd is!

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
k
Vinden jullie als vriend is vreemdgeweest,eerlijk moet opbiechten wat er gebeurd is!

Vinden jullie als jullie/man vriend is vreemdgeweest,eerlijk moet opbiechten wat er gebeurd is,ik hoef echt niet ieder detail te weten,maar wel makkelijk als je vragen blijft stellen en er wordt gezegd je weet toch alles al(mails gelezen),ik wist niet dat dit zo moeilijk zou zijn,het vertrouwen is compleet weg zucht......kan ik ooit nog gelukkig met hem worden/zijn?
En het idee dat ie aan anderen vrouwen heeft aangeraakt enz.dat vind ik verschrikkelijk,ik kan dat niet zonder liefde,ben ik kan dan echt een uitzondering en ouderwets/monogaam...

Jade
K,

alleen het "je weet toch alles al" en daarna er niet meer over willen praten (krijg ik het idee) maakt dat ik met alle liefde zijn koffers wil pakken en hem op straat wil zetten. Alles weten maakt niet gelukkig, maar het zo afschuiven kan niet.

En andere vrouwEN?? *Joepdoeidemazzel*

Jij bent geen uitzondering om monogaam te zijn, en dat is ook helemaal niet ouderwets.

Of je ooit nog gelukkig met hem zult gaan worden dat weet ik niet. Op deze manier ben ik bang van niet.

Sterkte.....

Eira
Moeilijk

Het lijkt me vreselijk moeilijk en eigenlijk niet te doen om je vertrouwen weer terug te krijgen in je man en ik snap dat je alles wilt weten omdat anders je eigen fantasie op hol slaat.
Ik vind het heel,erg dat je man het afschuift door te zeggen "je weet alles al". Komt op mij over alsof hij jou gevoelens niet serieus neemt en vindt dat je niet moet zeuren.
Ik vind dat hij op al jou vragen antwoord moet geven, maar of jou dat gelukkiger maakt..
Uiteindelijk denk ik dat je het beste bij hem weg kunt gaan, ik weet hoe moeilijk dat is want ik ben vroeger ook te lang in relaties blijven hangen die niet goed voor mij waren.
Sterkte!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.