Home » Forum » Wekelijks uitje man met vrienden

Wekelijks uitje man met vrienden

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
nicoletta
Wekelijks uitje man met vrienden

na een moeilijke periode in onze relatie, man veel aan het werk tot vaak middernacht. 2 dames die wel heel veel aandacht vroegen van mijn man via sms en gsm. waarvan hij zegt dat hij genoot van de aandacht, maar er niet meer in het spel was, gaat hij nu iedere week tot laat stappen met vrienden. als ik zeg, dat ik dit echt niet leuk vind, en hij ook een keer de zorgtaken van onze kinderen moet overnemen, krijg ik als reaktie dat ik hem aan de ketting leg. Bij een persoonlijk onderonsje heeft hij alle begrip, omdat hij inziet dat de afgelopen jaren wel heel weinig aandacht naar mij en het gezin is gegaan, laat hij zich wel omturnen door zijn vrienden om tot na middernacht op stap te gaan. Ik voel me hierdoor heel erg ongelukkig. het lijkt wel alsof ik de persoonlijke oppas ben. zo dat moest ik even kwijt en ben benieuwd hoe het bij anderen gaat met de zogenaamde vrijheid van de man

Yura
Jij ook

Ik zou denken hij een vaste stapavond, jij dan ook, dat ten eerste. Wat is het probleem? Dat jij de kinderen alleen naar bed moet brengen of dat hij de hele volgende dag niet aanspreekbaar is? Daar heb ik ook zo'n vreselijke hekel aan, dat heel je zondag weg is als gevolg van stappen, daarom doen wij het ook nooit eigenlijk. Misschien moet je het terugbrengen naar 1x per maand of om de week en dan ga jij de andere week ofzo.

Ella2007
Neem ook je ruimte

Hier ook man die wekelijks een avond ver na middernacht thuis komt. Moet zeggen dat hij er om half negen wel weer staat de volgende dag, om met kind naar sport te gaan. Dus geen probleem mee. Sterker nog: ik vind het wel fijn zo'n avond voor mezelf. Omgekeerd, al,ik een dagje naar de sauna wil kan dat ook. Zoek iets war jezelf leuk vind en dwing dat dan af. Stappen zou van mij niet hoeven. Het gaat erom dat je allebei tijd neemt voor jezelf.en dat moet kunnen denk ik.

Yvonne
Geven en nemen

Wat is het probleem? dat hij weg is of dat jij op dat moment alleen voor de kids moet zorgen? Wat andere ook al zeiden neem zelf ook een dagdeel in de week dat jij lekker de tijd voor je zelf neeemt en dat hij voor de kids zorgt. En ook die avond dat hij weg is ga als de kids eenmaal op bed liggen ook nog wat leuks doen thuis, ga uitgebreid in bad, kijk je favoriete tv programma, zoek een hobby. maakt niet uit wat maar geniet gewoon van de tijd die je voor je zelf hebt.

Ely
Hmmm volgens mij

Gaat het je niet zozeer om het stappen an sich:
"2 dames die wel heel veel aandacht vroegen van mijn man via sms en gsm. waarvan hij zegt dat hij genoot van de aandacht, maar er niet meer in het spel was, gaat hij nu iedere week tot laat stappen met vrienden"
Maar om de dames, klopt dat? Vermoed je dat hij iets anders of meer doet dan alleen stappen met zijn vrienden?

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

JansjeRommy
Midlife?

Kan het zijn dat je man een beeje last heeft van zijn midlife?

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.