Home » Forum » Whos the boss

Who's the boss

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Benieuwd
Who's the boss

In een paar weken tijd had ik opeens drie mannen erbij in mijn leven: via mijn netwerk een hele leuke warme man, een vrijgezel en mijn baas.
Met de eerste man dronk ik een kop koffie en sloeg er een vonk over, een gevoel. Twee weken later belde hij 'kan niet, mag niet, doen we niet' Prima, jammer, maar hij heeft gelijk. Hij is getrouwd, ik heb een relatie, etc.
Met de vrijgezel dronk ik een kop thee en hij wilde 'de grote olifant' bespreken die tussen ons in stond. Ik was wat verrast, was me daar nooit zo heel erg bewust van geweest anders dan als luchtig gespreksonderwerp. Voor ik het wist waren we aan het zoenen en boy, was dat lekker.. Vandaag zei hij dat hij mij teveel respecteerde om misbruik van mij te maken, maar na even doorvragen was het ook 'kan niet, mag niet, doen we niet'. OK, respect. Maar toch. Beide voelden alsof ik een blauwtje had gelopen.
Eind van vandaag had ik een afspraak met mijn baas, over mijn a.s. functioneringsgesprek. Daar vertelde hij dat zijn huwelijk niet lekker liep, dat hij liefde miste en dat hij al maandenlang verliefd op mij was. Shit! Behalve dat ik schrok van de verklaring - al wist ik het ergens al wel, ik had het gevoeld - en ik van mijn kant 'kan niet, mag niet, doen we niet' zei, baalde ik zo enorm dat twee kerels die ik leuk vond mij niet wilden en die ene kerel die mij leuk vond, wilde ik niet.
Afgezien van de ethische en morele kwesties van dit verhaal, hoe komt het dat dit gebeurt in een periode van 3 weken terwijl ik al jaaaaaren en jaaaaaren in ben voor een avontuurtje en gewoon niemand tref die er hetzelfde over denkt als ik?
Eigenlijk verwacht ik geen antwoord, hoor, maar ik wilde het even kwijt. Want dit gebeurt gewoon in het echte leven, daar kan geen scriptschrijver tegenop.

Serra
Een oude...

...vriendin van mij had ook altijd dit soort dingen.... Aan de lopende band liefdesverklaringen en mannen die moves maakten bij haar, jongere, oudere, collega's, zelfs een homofiele vriend... Zij was (is) een vrolijke, leuke meid maar geen klassieke vamp. Getrouwd, kinderen.... We hebben er samen altijd zo om gelachen. Zij stond ook wel open voor een avontuurtje en plukte er ook wel de vruchten van. Maar ook onbegrijpelijk hoe het alsmaar zo liep... (Haha en als jij het nu bent, doe dan weer eens een belletje... ;))

En het is nu de tijd van de schorpioen.... Staat voor seksualiteit toch..?!

boterbloem
Tel je zegeningen

Zo kort na elkaar drie mannen die je graag zouden willen maar toch hun verstand erbij houden. Dat maken we niet allemaal mee.

Maar waarom snak je zo naar een avontuurtje ? Wat is er mis met je relatie, al jaaaren en jaaaren zoals je schrijft. Hoe zou je het vinden als hij zo dacht .

+ Brunette +
Je straalt het uit.

Mijn theorie is dat je uitstraalt dat je wel ergens voor in bent. Mannen pikken dat op. Zodra ik verliefd ben, heeft niemand meer belangstelling meer voor me. Het spreekwoordelijke onzichtbare bordje "bezet".

Benieuwd
Nee....

..ik ben niet die oude vriendin, want dit is me nog maar 1x eerder overkomen en toen was ik single.
Tijd van de schorpioen? Hoe lang duurt die? De rest van mijn leven graag, want ik vind dit wel leuk! Krijg er een boel energie van. Al die aandacht. Al was het maar tijdelijk.
Wat ik mis in mijn relatie? De spanning, daar ga ik soms naar op zoek en vind ik meestal niet. En zeker niet zoals nu!

Wat nu wel lastig is, is die verliefde baas. Wat moet ik daarmee aan? Hij heeft me verzekerd dat hij alles zal doen om te voorkomen dat ik enige druk voel, maar het is gewoon errug ongemakkelijk nu. Gingen w eerst relaxed met elkaar om, dat gaat nu niet meer. Ik word er toch wel een beetje nerveus van. En dat vind ik jammer!

ChrisH
Ik hoop

dat je ver bij mij uit de buurt woont eerlijk gezegd.

En die baas, ach als je gewoon blijft doen zal het vanzelf wel slijten.

Chris

Moontje
Baas / functioneringsgesprek

Wat je baas deed tijdens een functioneringsgesprek is echt zo ontzettend not done en onprofessioneel.
Je bent hierdoor hoe dan ook eigenlijk in een onmogelijke positie beland.
Succes met je life drama :)

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.