Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Interesse in Tantra, waar te beginnen?

Hoi allemaal,

Ik ben een vader(29jr) van twee kids. Een vrij nuchtere, down to earth kind of guy. Echter sinds kort ben ik me toch gaan afvragen of er niet meer is. Daarmee bedoel ik niet direct een godsdienst o.i.d., maar een manier om meer uit mijzelf te halen, om meer plezier en genot te ervaren. Daarbij hoort ook (en om heel eerlijk te zijn klonk dat tot voor kort heel zweverig voor mij) het bewust worden van mijn eigen gevoel en daarmee kunnen werken.

Nu ben ik een aantal sessies verder, zowel therapie als verschillende massages/workshops(?) op gebied van Holisme, Tantra, Energiestromen etc. en ben ik er wel achter dat ik hier iets uit zou kunnen halen... maar wat? 

Zelf ben ik toch wel zeer geinteresseerd in Tantra daar ook een fysiek aspect in zit wat mij erg aantrekt (no shame here). Let wel, hiermee bedoel ik zeker niet de simpele happy ending massages die overal te krijgen zijn, maar de Tantra waarmee 'het leven' een stuk mooier wordt, zoals ik veel gelezen heb en begrepen heb uit de eerste sessies.

Nu komen we (eindelijk) bij mijn vraag en onderwerp van deze topic :). Waar moet ik beginnen? Ik heb uren op internet gezeten en aardig wat gevonden. Ik heb alleen geen idee waar ik moet beginnen. Veel workshops/cursussen/privé sessies zijn vrij duur en daarom ben ik erg benieuwd of jullie ervaringen hebben die jullie kunnen aanraden of andere tips/adviezen waarmee ik verder kom. 

Alvast bedankt voor jullie reactie.

Ik ben benieuwd of iemand een boek kan aanraden.

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden geven hele fijne cursussen en consulten, https://www.tantratraining.nl/

Ze hebben ook een heel goed toegankelijk boek geschreven, Tantra het geheim van de liefde. Ook Centrum voor tantra in Amsterdam geeft goede info, https://centrumvoortantra.nl/

Ik denk dat tantra voor iedere relatie van meerwaarde is. 

rb90

rb90

27-03-2021 om 21:47 Topicstarter

elledoris schreef op 27-03-2021 om 21:00:

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden geven hele fijne cursussen en consulten, https://www.tantratraining.nl/

Ze hebben ook een heel goed toegankelijk boek geschreven, Tantra het geheim van de liefde. Ook Centrum voor tantra in Amsterdam geeft goede info, https://centrumvoortantra.nl/

Ik denk dat tantra voor iedere relatie van meerwaarde is.

Dankje! ik ga daar eens naar kijken.

Reageer op dit bericht

Als je wilt reageren moet je eerst inloggen of je aanmelden.

Aanmelden