Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Man wil open relatie, twijfels


Ja, het moet dus voor beide werken, althans, beide toestemming geven. en bij mij heeft het helemaal niets met meer of minder zin te maken. gewoon. eens wat anders.... 

Openhartig ja, dat is je man, en tegelijk knap ongevoelig. Hoe zou hij zich voelen als jij ze zo opstelde? Hij hengelt eigenlijk gewoon naar jouw toestemming om eens seks te hebben met deze vriendin. Nou, en dan? Wat ziet hij als vervolg? Praat eens serieus verder.
Dat 'hete gesprekken' leiden tot wensen en fantasieën, dat is niks nieuws. Maar er ook wat mee doen, kan gemene brokken geven. Dat ervoor over hebben voelt eerder als zelfdestructie (voor jou dus) dan als liefde (veel voor de ander overhebben). 
Goed om dit serieus aandacht te geven, want als jullie een lang leven voor de boeg hebben, kan deze kwestie herhaaldelijk terugkeren.

Dus je man wil vreemdgaan, met jouw toestemming.
Zie jij dat wel zitten?
Wil jij zelf ook iemand anders uitproberen? Vindt hij dat ook een goed idee? En daarna? Nog eens een ander stel zoeken, met deze mensen verder?
Veel vragen.

Misschien moet je gewoon eens melden dat je het deze week hebt uitgeprobeerd, een andere man, en dat je het toch niet zo ziet zitten.
Ik denk net als de rest dat je man verliefd is op deze dame en toestemming wil om seks met haar te hebben.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.