Home » Forum » Theaterkaartje via ander kanaal dan het theater

Theaterkaartje via ander kanaal dan het theater

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Thea
Theaterkaartje via ander kanaal dan het theater

Hallo, ik wil graag via internet kaarten bestellen voor een voorstelling. Het theater geeft aan: alleen bestellen via het theater ("wij zijn het enige officiële verkooppunt").
Nu kan ik de kaarten ook kopen via bijvoorbeeld de ANWB of een andere 'echte' organisatie (dus niet: een veilingsite, of particulier). Dat zal toch ook wel gaan om echte kaarten toch? Iemand die er iets over weet, hoe dat zit?

Pimpelpaars
Theater bellen

Ik zou het theater bellen en vragen of het wel echte kaarten zijn.

Caesar
Waarom

Waarom zou je die kaarten via een ander kanaal willen kopen? (Ik ga er even van uit dat je via internet ook direct bij het theater de kaarten kan kopen)

Thea
Waarom?

Omdat het ergens anders goedkoper is? bv bij ANWB krijg je € 10 per kaartje ledenkorting. Vind ik toch wel de moeite waard.

Ik heb het theater even gebeld en die zeggen dat deze organisaties ook direct bij hen kopen. Het gaat hen met name om marktplaats en andere niet officiële instanties.

Thnx!

Elfje65
Echt

Denk je echt dat ANWB valse kaartjes zou verkopen? Ook via HEMA, Libelle, actie vd dag etc, worden er goedkopere kaarten aangeboden. Anders krijgen ze de zalen nooit vol. Heel goedkoop naar Anne en Bodyguard geweest via deze sites.

Onderwerp gesloten