Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Frankrijk - leuk adres voor allemaal?

Wij zoeken een leuk vakantie adres in Frankrijk. Maar het moet voor ons allemaal leuk zijn: 4 kids varierend van 5 tot 16 jaar, 2 ouders die graag wat luxe willen. Ik heb geen zin in overbevolkte campings, mijn vriend zou graag een huisje oid willen. Maar daar moet dan wel iets te doen zijn voor de kinderen. En een beetje leuke omgeving zodat we ook wat uitstapjes kunnen maken.
Iemand een idee? Of een goede site?
Merci!

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Le pech charmant

http://www.lepech.com/ in de Dordogne.

Leuke camping. Bovenop een heuvel.Vooraan wat vol maar waar de huisjes staan is het veel rustiger en ruimer. Wij stonden daar met een tent.

Op de camping kun je ezels huren ( leuk voor de kleintjes, wij hebben er gewandeld met onze zoon van 3 op de ezel)We belandden toen bij het atelier van de Engelse kunstenaar Guy Weir in Pechbouthier, een klein dorpje. http://www.guyweir.com/ Zeker een bezoek waard, aardige man.
De kleintjes kunnen elke ochtend de dieren voeren en knutselen etc..

Voor de pubers vanaf 13 tot 18 is er een survivalkamp, als je dat aan het begin van je vakantie reserveert dan kennen ze meteen alle jongelui.Mijn zoon vond het de leukste vakantie ooit! Zou er zo weer heenwillen.Er is een zwembad en genoeg te doen in de buurt.Bijvoorbeeld de mooie stad Sarlat.Of het kasteel van Josephine Baker, heel erg leuk om te bekijken.
Ik heb er met de oudste mooie kanotochten gemaakt.

Damajo

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.