Home » Forum » Hotel turkije met voetbalveld en glijbanen

Hotel Turkije met voetbalveld en glijbanen

27 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Kimmie
Hotel Turkije met voetbalveld en glijbanen

Ik ben op zoek naar een hotel in Turkije (of Griekenland) dat ook een voetbalkooi (of multisportterrein oid) bevat. En daarnaast ook enkele glijbanen.
Het hotel moet all inclusive zijn, maar goed, dat zijn ze onderhand allemaal.

Maar vooral het criterium van een voetbalveld maakt het lastig zoeken en dat is iets dat mijn puberzonen wel heel graag willen, zodat ze ‘s avonds lekker een potje kunnen voetballen en andere jeugd daar treffen.

Ligging van het hotel maakt niet zo heel veel uit, maar omgeving Side of Lara lijkt me wel leuk. Dat is ook niet zover van het vliegveld af. Bodrum of Belek, is dat misschien nog een leuke omgeving?
Een markt/klein winkelcentrum op loopafstand van het hotel vinden wij als ouders ook nog leuk, maar dat is het minst belangrijk.

Wie kan me iets aanraden ?
Of weet een website waar ik ook op voetbalveld kan selecteren? (Sport is te breed, daarmee wordt meestal tennis bedoeld).

Pooh bear
Google

Toen ik hotel met voetbalveld op Google intypte kwam ik dit tegen.
http://www.realturkey.nl/pagina/hotels-turkije-met-voetbalveld/

Kimmie
Dank

Ik heb even gekeken, dankjewel.

Ik vind echter van Rixus Sungate nergens plaatjes terug van een voetbalveld (hotel is verder wel erg mooi zeg).

Pooh bear
Mailen

Misschien even een e mail naar het hotel sturen. Dan kan je vragen of ze ook echt een voetbalveld hebben

Angela67
google

streetview? google earth?
gr Angela

Kimmie
Site

Op de website van het hotel zelf staat ook een voetbalveld genoemd, kunstgras volgens mij, maar plaatjes niet te vinden.

Maar goed, meer tips welkom !
(want ik vermoed dat die Rixus wel in een hoge prijsklasse valt...)

Jesse_1
Omdat Griekenland ook mag

Mitsis Ramira Beach bij Kos-Stad heeft glijbanen èn veel sport faciliteiten waaronder een voetbalveld.
Je kunt Turkije zien liggen ;)

Per fiets (of met de bus) kun je naar Kos-Stad.

Bo
Turkije

Ik ken Turkije niet en heb er ook totaal geen interesse in. Maar als Griekenland ook mag, dan is ook Kipriotis Village ook een optie. Er waren daar 2 grote kunstgrasvelden. Het is niet duur en dichtbij het gezellige Kos stad.

Kimmie
Greece

Griekenland lijkt me zeker ook een optie, nog nooit geweest namelijk!
Echter, Mitsis Ramira is niet geschikt voor mijn pubers, die glijbanen zijn echt voor kleine kinderen. Of ik kijk niet goed?

Die Kipriotis Village gaat wel op mijn lijstje, en ga ik es nader bekijken.
Bo, jij zegt het is niet duur. Bedoel je dan de prijs van een pakketreis all inclusive of het eten/drinken/souvenirs/kleding daar ?

We willen namelijk in de meivakantie gaan, voor ca. 8-9 dagen en ik hoop toch met vier personen wel rond de € 2.000,= uit te komen (pakketreis all inclusive).

Dus meer tips welkom, ook van reisaanbieders/websites trouwens!

Bo
KV

Wij waren, een paar jaar geleden, in de meivakantie rond 2000-2200 kwijt voor een week (4 personen). Dat is voor een week (pakketreis - all in) echt niet duur. Heel veel goedkoper ga je gewoon niet vinden.

Alleen is all in niet voor ons hebben wij ervaren. Wij vinden het leuker om 's avonds een restaurantje uit te zoeken en de stad/dorp in te gaan en dat hebben wij dan ook regelmatig gedaan. Ons all in bestond uit ontbijt, lunch en alle tussendoortjes en drankjes. Dineren deden wij liever buiten de deur. Elke dag 3 keer een buffet gaat echt vervelen hoor. Al klinkt dat weer heel verwend en misschien vinden jullie het wel leuk.

Waarom niet gewoon een apartement en dan een dag aquapark met veel vettere glijbanen?

Kimmie
Hoeft niet duur te zijn

Wij waren de vorige keer nog minder kwijt zelfs voor een all inclusive hotel met ca. 20 glijbanen! Vonden mijn pubers geweldig natuurlijk.
Was echt prima, natuurlijk het buffet weet je op een gegeven moment wel. Is niet spannend natuurlijk en weinig afwisselend. Maar goed, een weekje geen gezeur aan tafel en iedereen kan maar pakken wat ie wil, is ook wel es lekker. En ik hoef een week niet te koken en vooral na te denken over het eten. En ik heb op zich prima gegeten hoor.

En een appartement en slechts 1x naar een aquapark is niet wat ik zoek, sorry.

Nadeel van dit hotel was alleen de wat langere transfer (was richting Alanya namelijk).
En ik wil graag een andere streek of een ander land, dus vandaar de vraag !

Bo
all in

De goede all ins hebben meerdere a la carte restaurants en zijn om die reden een stuk duurder. Geen gore postmix cola. Goede cocktails. Maar daar hangt een prijskaartje aan. Juist omdat wij al wisten toch 's avonds uit eten te gaan, kozen we voor een goedkopere. Maar het was een leuk hotel hoor, zou het zo aanraden mits je verwachtingen niet al te hoog zijn. Je krijgt gewoon waar je voor betaalt.

Kijk ook eens bij de Canarische Eilanden. Daar heb je accommodaties met een week toegang tot een echt aquapark. Soms kan je (ergens anders) ook voor de prijs van 2,5 kaartje een jaar lang gratis toegang krijgen tot een echt aquapark. Ik denk nl dat tieners de glijbanen van KV ook snel gezien hebben.

Ik kook ook niet op vakantie hoor, maar vind het gewoon relaxter om zelf van een menukaart te kiezen wat ik wil. Maar ik moet daarbij zeggen dat eten en drinken voor mij hekel belangrijk is op vakantie. ;-)

Jesse_1
Prijskaartje

Hoe meer je krijgt, des te meer je betaalt over het algemeen. Of het gaat ten koste van de kwaliteit.
Voetbalveldjes zijn vrij schaars volgens mij, ik denk dat het veel ruimte inneemt en er relatief weinig animo voor is of zo.

Aanrader (maar dan zonder een voetbalveld dus) vind ik Aegean View Aqua Resort (ook op Kos).

Aqua Fantasy in Kusadasi? Is wel duurder dan wat jij zoekt. Of Splash World Ali Bey Park in Side?

Kimmie
@Bo

Stomme vraag, maar wat bedoel je met de glijbanen van KV?

En heb je suggesties voor een hotel met onbeperkt toegang tot een naastgelegen aquapark op Canarische Eilanden dan?

En eten en drinken op zo’n weekje all inclusive moet gewoon goed zijn, maar ik verwacht dan geen culinaire hoogstandjes. Die hotels zullen er heus wel zijn, maar dat prijskaartjes heb ik er niet voor over.
Het is voor ons gewoon bedoeld als een niet te dure, simpelweg lekkere relaxweek, zon, zee strand en vermaak voor die pubers met glijbanen en voetballen

Aqua Fantasy is inderdaad super, maar wel duur. Splash World Ali Bey idem.
Zulke glijbanenparadijzen zijn geweldig, maar (heb het gevraagd) mijn pubers hebben dan liever bijvoorbeeld maar ca. 5 glijbanen maar wél een voetbalveld erbij. Dus iets kleinere resorts maar nog wel een prima zwembad, maar die dan wel in een betaalbaardere prijsklasse vallen.

Ik had bijv. Pine Bay Resort ergens genoteerd, maar die heeft toch geen voetbalveld volgens mij, helaas.

Bo
Kimmie

Zie nu dat autocorrect mijn heeeeel belangrijk in hekel belangrijk heeft veranderd.

Sorry met glijbanen KV bedoel ik de glijbanen van Kipriotis Village. Misschien is het wel perfect voor jullie want er waren 2 behoorlijk grote voetbalvelden. Bij google maps kan je het zien. Dat vind je niet overal dus als dat belangrijk is (voor mijn kids ook) dan is dat een pre. Als niet te dure relaxweek is het denk ik wel perfect voor jullie. Wij vonden het leuk en wat ook fijn is, is dat Kos stad vlakbij is. Je zit dus niet vast op je resort. Wij waren er destijds ook in de meivakantie. Kos is ook een leuk eiland om in 1 dag rond te touren.

Canarische eilanden: niet binnen je budget denk ik.
Paradise Lago Taurito
Club Playa Blanca
Paradise Island
zie ook: https://www.kidsvakantiegids.nl/kindervakantie/canarische-eilanden/kinde...

Canarische eilanden is duurder omdat de vlucht ernaartoe duurder is.

Phryne Fisher
Meivakantie

Op de Griekse eilanden heb je geen zongarantie in de meivakantie.

Kimmie
Zon

Scheelt dat zoveel denk je, t.o.v. Turkije ?

Het is overal toch een béétje geluk hebben denk ik. Garantie heb je nergen (ja, als je nog verder weg gaat).
Kennissen van me zijn ook weleens in Griekenland geweest in de meivakantie; waar de een prachtig weer had, had de ander het jaar erop veel bewolking en niet veel zon.
Maar ook voor Turkije geldt dat denk ik. Wij hadden eerder prachtig weer, echt perfect met ca. 27 graden en een zeebriesje. Maar een weekje later kan dat zomaar anders zijn.

En op Fuertuventura was het ook best goed weer, maar vooral heel veel wind en dat maakt het toch wel frisser. Dus voor ons een reden minder snel opnieuw voor de Canarische Eilanden te kiezen. Plus dat het duurder is.

Phryne Fisher
Geen ervaring

Dit is wat ik hoorde en ik heb toen in de meivakantie voor Lanzarote gekozen, waar het overigens ook maar net aan strandweer was. Turkije lijkt me toch wat warmer dan, ik hoor in ieder geval altijd van mensen dat het er bloedheet was.

Bo
Kos

Kos ligt zowat tegen Turkije aan, wij hadden heerlijk weer. Ook in Rhodos en Kreta. Ik zou in de meivakantie minder snel voor de kant van Corfu/Zakynthos kiezen. Dan heb je minder grote kans op mooi weer. Maar je weet het nooit en afgelopen meivakantie waren juist de Canarische eilanden niet geweldig.

Cyprus is ook goed weer, maar ook duurder vanwege de langere vliegreis. Als Turkije je aanspreekt, waarom dan niet Egypte/Tunesie? Die zijn nog heel betaalbaar en hebben ook glijbaan hotels.

Kimmie
Mwah

Ik heb het idee dat Egypte of Tunesië mijn man niet zo trekt en het wat onveiliger is.
Ik had er al even naar gekeken maar het lijkt nu ook nog duurder te zijn.

Zon en warmte heb je daar in elk geval wel!

Kimmie
Canarische Eilanden

Ik heb nog een keer naar de drie hierboven genoemde opties op de Canarische eilanden gekeken maar dat komt toch wel op zo’n € 2.400,= helaas...

Kimmie
Kamers

Ik had een reisbureau om tips gevraagd. Die belden me terug, en noemden ook Rixus Sungate en daarnaast Titanic (die erg duur is, wist ik al).

Zij kwamen met het verhaal dat gezien de leeftijd van de kinderen (beiden 12+) bijna geen enkel hotel nog familiekamers toestaat maar alleen maar 2x Tweepersoonskamers. Hierdoor wordt het een erg duur grapje want kom je onderhand op € 1000,= p.p. uit, volgens haar.

Ik betwijfel of dit waar is (ben er niet tegenin gegaan hoor). Maar als ik op websites de leeftijd van mijn kinderen invul en familiekamer krijg ik gewoon een reis die ik kan boeken.

Wat denken jullie, klopt haar bewering ?

Bo
verschilt

Dat verschilt per hotel, maar er zijn inderdaad hotels die alleen kinderen t/m 14 jaar op familiekamers toelaten.

Als jij het gewoon goed invult op de websites en een boeking kan doen dan is het gewoon toegestaan. Doe een proefboeking om zeker te zijn.

Jesse_1
Beide niet waar

Onze pubers sliepen met z'n drieën in één familieappartement (= 2 kamers). Vorig jaar in Spanje hebben we met z'n vijven in één hotel onderkomen gezeten (3 kamers, het vijfde bed was wel een soort slaapbank, maar wel een behoorlijke).

Maar ook met 2x tweepersoonskamers kom je niet per definitie op €1000 pp uit.
Ik denk wel dat je de lat behoorlijk hoog hebt liggen, met een goedkope reis, glijbanen èn een voetbalveld. Er zijn weinig hotels met voetbalveldjes en dan kom je al snel in het duurdere segment uit, vooral als er ook nog glijbanen bij moeten zijn. De faciliteiten in het hotel moet immers wel ergens van betaald worden.

Kimmie
Zoeken

Dat lijkt mij ook, als ik de juiste leeftijden invul en de boekingssite het goed aangeeft, ik gewoon een familiekamer (met 2 slaapkamers ofzo) kan boeken.
Of een vierpersoonskamer met 2x tweepersoonsbed is ook prima. De kids slapen gerust nog bij elkaar, moesten ze op verre bestemming ook.
Maar ik heb dan liever geen slaapbank, elke avond in-/uitklappen daar heb ik geen zin in. Het liefst gewoon een familiekamer met 2 slaapkamers, of tussendeur, of iets met een stapelbed, kan ook.

En ja, ik wil misschien wel veel maar ja, het is het zoeken waard toch?
Vorig jaar is het ook gelukt, dus het kan best en als het me lukt om een goede deal te vinden is me dat de zoektocht wel waard geweest.

Jesse_1
Zelfde als vorig jaar

Waarom ga je dan niet naar hetzelfde hotel als vorig jaar?

Kimmie
Iets nieuws

Nadeel van dit hotel was de wat langere transfer (was richting Alanya namelijk).
En ik wil graag een andere streek of een ander land.
Zou leuk zijn om iets nieuws te ontdekken. Al is het maar bijvoorbeeld richting Side/Belek/Lara, dat is voor ons dan leuk om ene keer heen te gaan i.p.v. weer Alanya.